Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Değerli Üyelerimiz,
Nevresim Dünyası Facebook sayfamız 10.000 beğeniye ulaştığında, en büyük sürprizimizle karşılaşacaksınız...Bu heyecanı bir an önce bitirmek için hızla
sayfamızı paylaşın :)

Büyük harfle NEVRESİM DÜNYASI yazıp arattırabilirsiniz

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Değerli Üyelerimiz,
Nevresim Dünyası Facebook sayfamız 10.000 beğeniye ulaştığında, en büyük sürprizimizle karşılaşacaksınız...Bu heyecanı bir an önce bitirmek için hızla
sayfamızı paylaşın :)

Büyük harfle NEVRESİM DÜNYASI yazıp arattırabilirsiniz

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

10000inciye m, hediye varmış anlayamadım

Kızlar iş yeriniz var mı faaliyet alanı zorunluymuş oraya ne yazdınız :26:

ben ev adresi yazdım işyeri sahibi değilimi işaretledim.
kargo parası olursa almayız gider, katılım sartları kabul ettiğimiz yerde kargo sizden olacak demiyo.
tüh ya kırk yılda bi kimse haber vermeden önce ben haber verdim diye sevinmiştim.
yüzüme gözüme mi bulaştı şimdi?:KK30:

ben ev adresi yazdım işyeri sahibi değilimi işaretledim.
kargo parası olursa almayız gider, katılım sartları kabul ettiğimiz yerde kargo sizden olacak demiyo.
tüh ya kırk yılda bi kimse haber vermeden önce ben haber verdim diye sevinmiştim.
yüzüme gözüme mi bulaştı şimdi?:KK30:

neyse artık sen de yeni kampanyaları haber verirsin artık :KK1:

kızlar Jetnetworking A.Ş nin satış temsilcisi olmak istiyorum ama şirket hakkında iyiden çok kötü yorumlar var bilgisi olan biri bana yardımcı olabilirmi ?

bende okudugum bölümle ilgili yazdım :) fotografcı falan dedim:KK1: belli bi yer yok yani gayet normal.. Stüdyo çalışmayı sevmiyorum:KK9::KK9::KK9:

turk.net - Anneler Gn Anketi

Türkiye’nin haber ve eğlence sitesi turk.net, düzenlediği anket ile hem Anneler Günü’nün nabzını tutuyor hem de sürpriz hediyeler kazandırıyor. “Anne sözcüğü size neyi hatırlatır”, “Sevilen dizi karakterlerinden hangisi annenize benziyor”, “Annenize olan hislerinizi hangi şarkı daha iyi anlatıyor” gibi sorulara yanıt arayan turk.net - senin yerin buras! anketi 5 şanslı katılımcıya Türkiye’nin en yenilikçi elektrikli ev aletleri markası Homend’den Hairforce 4401 saç kurutma makinesi kazandırıyor.

Türkiye’nin haber ve eğlence sitesi turk.net - senin yerin buras!, 8 Mayıs Anneler Günü’ne özel olarak 7 farklı anket düzenliyor. Anket, annelerin Hafsa Valide Sultan (Muhteşem Yüzyıl), Zehra (Adını Feriha Koydum), Cemile (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) gibi sevilen dizi karakterlerinden hangisine daha çok benzetildiğinden, Anneler Günü’nde alınacak hediye tercihlerine kadar pek çok konuda ayrıntılı veriler sunacak. 5 şanslı katılımcı, yenilikçi elektrikli ev aletleri markası Homend’den saç kurutma makinesi kazanacak.

turk.net - Anneler Gn Anketi linkinden ulaşılacak anketi eksiksiz dolduran 100’üncü, 250’nci, 500’üncü, 750’nci ve 1000’inci kişi Coolshot özelliği ile saç şeklini sabitleyebilen, zikzak rezistans sistemli Homend Hairforce 4401 saç kurutma makinesinin sahibi oluyor. Anketi doldurup Homend ürünlerinden birine sahip olmak için turk.net - senin yerin buras! adresine girip 5 Mayıs Perşembe gününe kadar anket sorularının tamamını yanıtlamak yeterli oluyor

X