Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

‎55 kişiye hediye
http://www.gizlimoda.com/index.asp?ref=907535371

Cafe Crown Action ile en güzel hediye bizden. Facebook'ta 250 ve daha fazla arkadaşın varsa yepyeni, enerji dolu Cafe Crown Action'lardan sen de kazandın demektir.
Cafe Crown Action - 250 Arkadaşım Var | Facebook

Müziğinizi yükleyin, yarışmaya katılın, Mayıs konserinde, ATHENA'nın ön grubu olma şansını yakalayın!Ayrıca en çok arkadaş davet edip daveti kabul edilen ilk 10 kişi her hafta ATHENA albümü kazanıyor!

The Flue (Official Page)'in Videoları: The Flue - Lost People | Facebook

‎"Bana Her Şey Yakışır" yarışmasında geçtiğimiz haftanın kazanını ve puanını doğru tahmin edip güzellik seti kazanın..
Koleston Türkiye - Kazandıran Davet | Facebook

Şaşırmak için gezmeniz gereken 55 yeri tanımak ister misiniz? aşağıdaki linkte tıklayıp yarışmamıza katılın, hediye kitabımızı kazanma şansını yakalayın!

Gazella Travel Designer - Bil Kazan | Facebook

Annenizle birlikte çekildiğiniz fotoğraflarınızı yükleyin, annenize olan sevginizi arkadaşlarınıza ilan edip oylarını toplayın, her gün anneniz için farklı bir Philips ürünü kazanın!
Philips Türkiye - Philips ile Anneler Günü | Facebook

süper yaaa sağol :KK64:

‎55 kişiye hediye
http://www.gizlimoda.com/index.asp?ref=907535371

Cafe Crown Action ile en güzel hediye bizden. Facebook'ta 250 ve daha fazla arkadaşın varsa yepyeni, enerji dolu Cafe Crown Action'lardan sen de kazandın demektir.
Cafe Crown Action - 250 Arkadaşım Var | Facebook

Müziğinizi yükleyin, yarışmaya katılın, Mayıs konserinde, ATHENA'nın ön grubu olma şansını yakalayın!Ayrıca en çok arkadaş davet edip daveti kabul edilen ilk 10 kişi her hafta ATHENA albümü kazanıyor!

The Flue (Official Page)'in Videoları: The Flue - Lost People | Facebook

‎"Bana Her Şey Yakışır" yarışmasında geçtiğimiz haftanın kazanını ve puanını doğru tahmin edip güzellik seti kazanın..
Koleston Türkiye - Kazandıran Davet | Facebook

Şaşırmak için gezmeniz gereken 55 yeri tanımak ister misiniz? aşağıdaki linkte tıklayıp yarışmamıza katılın, hediye kitabımızı kazanma şansını yakalayın!

Gazella Travel Designer - Bil Kazan | Facebook

Annenizle birlikte çekildiğiniz fotoğraflarınızı yükleyin, annenize olan sevginizi arkadaşlarınıza ilan edip oylarını toplayın, her gün anneniz için farklı bir Philips ürünü kazanın!
Philips Türkiye - Philips ile Anneler Günü | Facebook
face de 250 arkadaşım olsa,sevgilim beni gebertir:26:
travel kitap hediyesi bitmiş
diğer bi kaçına katıldım,teşekkürlerr:KK19:

biraz önce Cafe Crown nun 250 arkaaş vs olan facebook yarışmasına katıldım ve 8li Cafe Crown kazandım adesi istedilermail olarak göndeiceklermş.. teşekkürler arkadaşlar sayenizde 9:

biraz önce Cafe Crown nun 250 arkaaş vs olan facebook yarışmasına katıldım ve 8li Cafe Crown kazandım adesi istedilermail olarak göndeiceklermş.. teşekkürler arkadaşlar sayenizde 9:

bende kazandımm mail geldi

adresinize gönderim yaqpılıcaktır diye :)

TŞKRLER siremcimmmmmmmmmmm:KK66:

arkadaşlar huggies ten bez nasıl istiyorsunuz siteye giriyorum ama birşey yok numune gönderimine ait :18:

Kızlaaaarrrr az önce ptt'den müzik cd geldi.İçinde çok güzel türküler var.Türküsever bir eşim olduğu için arabaya yerleşti bile...

X