Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hımm sevindim cnm bende ürünleri alana çanta hediyeli diye aldım :KK25:

hiç bir fikrim yok nasıl olduğu hakkında :)

ama güzeldir sanırım chicconun ürünleri kaliteli:KK16:

evetbende çantalı almıştım çantasıda kullanışlı güzel günlerde kullan inşallah..bebek bezindede prima,ıslak havludada prima,dalin paran coksada chicco yu tavsiye ederm canım:KK64::KK64:

kızlar merhaba ingilizce eğitim cd si gelen var mı? benimki geldi ama kargo poşeti içinde çok küçük bir şeydi ben de geri iade yaptım almadım yanii.
isteyen arkadaşlarınki geldi mi acaba nasıl bir şey?
ben kitap gibi bir şey bekliyordum ama???????

ben o siteden büyük dua kitabı siparişi vermiştim baya oluyo. bugün geldi. yanında hatim cdsi de var. ikisini de çok beğendim.

çoğu insan bekliyor hala bu kampanyayı ben duyurduğum için kendimi kötü hissettim birden ve aradım mayıs ortalarına kadar göndereceklermiş öyle dediler:kk77:[/QUOTEb]

bari açıklasalarmş:KK1::KK1::KK1: yaa kızlar bi yarışma vardı sabah duydumdu unuttummm:KK47::KK47::KK47::KK53:
ama aklımda başka bi tane daha kaldı, eniyifirsat.nette mail adresinizi yazıyosnz 2mayısta site aktif olucak, izmire özel bi siteymş indirimler vs mail olarak gelicekmş:KK24:

selam kızlar dün huggiesten organik pamuklu bebek bezi geldi içinde 8 adet var mini boy oğluma olmuyor ama kardeşine olur inş:)

ECİ de bende yokum galiba:KK50: isimleri ne güzel vermişler öyle iç içe nasıl okumamızı bekliyorlar acaba:KK47::KK47::KK47:

YUVA MAYA

Bol Ödüllü Anneler Günü yarışmamız 2 Mayıs Pazartesi günü başlıyor

Daha önce katılmamış olan takipçilerimiz Yuvamaya Yarışma Başlıyor sayfamızdan kayıt olabilirler. Yarışmamız 2 Mayıs Pazartesi günü saat12:00 de başlayacak, 6 Mayıs Cuma günü saat 12:00 de sonlanacaktır.

:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

evetbende çantalı almıştım çantasıda kullanışlı güzel günlerde kullan inşallah..bebek bezindede prima,ıslak havludada prima,dalin paran coksada chicco yu tavsiye ederm canım:KK64::KK64:

amin cnm sağol

prima yenidoğan aldım miss gibi kokuyoo:)))

:KK16:

‎55 kişiye hediye
http://www.gizlimoda.com/index.asp?ref=907535371

Cafe Crown Action ile en güzel hediye bizden. Facebook'ta 250 ve daha fazla arkadaşın varsa yepyeni, enerji dolu Cafe Crown Action'lardan sen de kazandın demektir.
Cafe Crown Action - 250 Arkadaşım Var | Facebook

Müziğinizi yükleyin, yarışmaya katılın, Mayıs konserinde, ATHENA'nın ön grubu olma şansını yakalayın!Ayrıca en çok arkadaş davet edip daveti kabul edilen ilk 10 kişi her hafta ATHENA albümü kazanıyor!

The Flue (Official Page)'in Videoları: The Flue - Lost People | Facebook

‎"Bana Her Şey Yakışır" yarışmasında geçtiğimiz haftanın kazanını ve puanını doğru tahmin edip güzellik seti kazanın..
Koleston Türkiye - Kazandıran Davet | Facebook

Şaşırmak için gezmeniz gereken 55 yeri tanımak ister misiniz? aşağıdaki linkte tıklayıp yarışmamıza katılın, hediye kitabımızı kazanma şansını yakalayın!

Gazella Travel Designer - Bil Kazan | Facebook

Annenizle birlikte çekildiğiniz fotoğraflarınızı yükleyin, annenize olan sevginizi arkadaşlarınıza ilan edip oylarını toplayın, her gün anneniz için farklı bir Philips ürünü kazanın!
Philips Türkiye - Philips ile Anneler Günü | Facebook

huggiesten bana da geldi bugün 16 tane.. eşim adına da katılmıştım.. 2 numara yollamışlar.. 5 kullanıyor bebegim dedim deneyemedim dedim.. kapattım :) bakalım belki ogluma göre gönderirler..

google a organik mehmet yazın ilk bin kişiye hediye meyve sepeti varmıs.

anneler günü ne zaman arkadaşlar

8 mayıs diyorlar

kafam karıştı

:44:

X