- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
kargo parası kac parar alacakmış mehmet amca bırsey dedı mı :44:
cık cıkmehmet amca olur mu?
organik mehmet diiicen..
kargo size feda olsun havası var sanki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kargo parası kac parar alacakmış mehmet amca bırsey dedı mı :44:
adres riskli organik memetler eve gelebilir.TTNET 'in reklamlarından biri sanırım bu site.. Yani kampanyada yine bu firmanın.. Bu yüzden güvenilirdir herhalde, ama geri dönüş hiç hoş değil.
Adres bırakmak riskli olmuyor mu her yere ?
çok yardımseverAklınıza takılan birşey mi oldu? Bana mail atın, size hemen geri döneyim. Ne de olsa meyve sebze hakkında her bilgi bende. Çekinmeyin, lütfen.bir de böyle demiş organik mehmet..
7/24 nette demek ki?
canım ilk pazarı değil.mayısın ikinci pazarıdır anneler günü..
haahah kalkıp o da gelmesin beraber yiyelim bacım :89: diye...organik bir laubali
göndereceği meyvelere sakın ilaç katmasın
Aklınıza takılan birşey mi oldu? Bana mail atın, size hemen geri döneyim. Ne de olsa meyve sebze hakkında her bilgi bende. Çekinmeyin, lütfen.bir de böyle demiş organik mehmet..
7/24 nette demek ki?
turk.net - Anneler Gn Anketi
Türkiye’nin haber ve eğlence sitesi turk.net, düzenlediği anket ile hem Anneler Günü’nün nabzını tutuyor hem de sürpriz hediyeler kazandırıyor. “Anne sözcüğü size neyi hatırlatır”, “Sevilen dizi karakterlerinden hangisi annenize benziyor”, “Annenize olan hislerinizi hangi şarkı daha iyi anlatıyor” gibi sorulara yanıt arayan turk.net - senin yerin buras! anketi 5 şanslı katılımcıya Türkiye’nin en yenilikçi elektrikli ev aletleri markası Homend’den Hairforce 4401 saç kurutma makinesi kazandırıyor.
Türkiye’nin haber ve eğlence sitesi turk.net - senin yerin buras!, 8 Mayıs Anneler Günü’ne özel olarak 7 farklı anket düzenliyor. Anket, annelerin Hafsa Valide Sultan (Muhteşem Yüzyıl), Zehra (Adını Feriha Koydum), Cemile (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) gibi sevilen dizi karakterlerinden hangisine daha çok benzetildiğinden, Anneler Günü’nde alınacak hediye tercihlerine kadar pek çok konuda ayrıntılı veriler sunacak. 5 şanslı katılımcı, yenilikçi elektrikli ev aletleri markası Homend’den saç kurutma makinesi kazanacak.
turk.net - Anneler Gn Anketi linkinden ulaşılacak anketi eksiksiz dolduran 100’üncü, 250’nci, 500’üncü, 750’nci ve 1000’inci kişi Coolshot özelliği ile saç şeklini sabitleyebilen, zikzak rezistans sistemli Homend Hairforce 4401 saç kurutma makinesinin sahibi oluyor. Anketi doldurup Homend ürünlerinden birine sahip olmak için turk.net - senin yerin buras! adresine girip 5 Mayıs Perşembe gününe kadar anket sorularının tamamını yanıtlamak yeterli oluyor
Pantene Türkiye
Saçlarımızı savuruyorsak bir sebebi var! Peki senin sebebin ne? Pantene Aqua Light ile “Savur Saçlarını” uygulamasına katıl, saçlarını savururken çekilmiş bir fotonu yolla, sebebini anlat. Tuba Büyüküstün ile keyifli bir çekime katılma şansını yakala!
Sen de jüri tarafından seçilecek 5 kişiden biri ol, Tuğba Büyüküstün ile gerçekleşecek keyifli bir fotoğraf çekimi fırsatını yakala !
Ayrıca , katılan her 100. yarışmacıya Pantene Aqualight ürün seti hediye!
Pantene Türkiye | Facebook
http://www.savursaclarini.com/
cafe crownlarınızın afiyetle için kızlar benim daha ulaşmadı 250 ye ama arkadaş olarak eklerseniz sevinirim bende kazanayım dimi ama
bu arada organik mehmete bende katıldım inş sorun çıkmaz
face profilim eklemek isteyenlere
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
organik mehmetten şöyle mail gelmiş
Teşekkür ettim canım.
Eğer ilk 1000 işyeri içindeysen, meyve kutusunu gönderiyorum.
organik mehmet çapkın galiba