hımm sevindim cnm bende ürünleri alana çanta hediyeli diye aldım
hiç bir fikrim yok nasıl olduğu hakkında :)
ama güzeldir sanırım chicconun ürünleri kaliteli
söylendimi bilmiyorum ama dr beckmann numune gönderiyor
kızlar merhaba ingilizce eğitim cd si gelen var mı? benimki geldi ama kargo poşeti içinde çok küçük bir şeydi ben de geri iade yaptım almadım yanii.
isteyen arkadaşlarınki geldi mi acaba nasıl bir şey?
ben kitap gibi bir şey bekliyordum ama???????
çoğu insan bekliyor hala bu kampanyayı ben duyurduğum için kendimi kötü hissettim birden ve aradım mayıs ortalarına kadar göndereceklermiş öyle dediler[/QUOTEb]
bari açıklasalarmşyaa kızlar bi yarışma vardı sabah duydumdu unuttummm
ama aklımda başka bi tane daha kaldı, eniyifirsat.nette mail adresinizi yazıyosnz 2mayısta site aktif olucak, izmire özel bi siteymş indirimler vs mail olarak gelicekmş
aramak için CTRL+F kısayol tuşunu kullanabilirsiniz diyo ben öyle baktım ama adım yokkECİ de bende yokum galibaisimleri ne güzel vermişler öyle iç içe nasıl okumamızı bekliyorlar acaba
aramak için CTRL+F kısayol tuşunu kullanabilirsiniz diyo ben öyle baktım ama adım yokk
çok şanssızızz yateşekkürler canım dediğin gibi baktım ama benimde ismim yokyakın da yine kampanyaları olacakmış
evetbende çantalı almıştım çantasıda kullanışlı güzel günlerde kullan inşallah..bebek bezindede prima,ıslak havludada prima,dalin paran coksada chicco yu tavsiye ederm canım