Listeyi cidden cidden okuyamıyorum çok küçük yazılar ve gözlerim bozukkk(
kızlar gimora ya üye olmuştum 25 tl lık hediye çeki kazandınız diyor ama alışveriş yaparken hediye çekim görünmüyor ne yapmam gerekiyor bilen var mı...:26:
ben şimdi fikrimühüme üye oldum ne olcak nasıl kullancam bu siteyi nelere yorum yapcam maillemi atıcaklar sorularıı ben bişi anlamdımmm yaaa:44::44::44:
umarım kargo parası yoktur.
teşekkürler.katıldım.Tebrikler! Soruyu başarıyla cevapladın. Kayıt formunu da doldurursan kazandığında hediyeni ulaştırabiliriz. diye yazı çıktı. kazndımmı ben şimdi? :26:
iletişimden hediye çekim görünmüyor diye yazı yaz, gönderirler.bende eşimin adına üye olduğumda bana da aynısı oldu iletişimden yazı yazdım ertesi gün şu tarihte hediye çekiniz yüklenecektir diye mail geldi.ertesi gün hediye çekim yüklendi.
bişeye yorum yapmıycan canım.sadece beklicen.onlar senin profiline uygun kampanyalar göndercekler.[/
teşekürlerrr...
elidorlar bu hafta elimizde olurmuşş:):)Elidor'un devrim yaratan yeni ürününü ilk kez deneyecek olan 2000 Özel Kadın belirlendi! Gönderimler bu hafta içinde tamamlanacak. Kampanyamıza katılan herkese teşekkürler.
Senin Hayatın Senin Kontrolün! fikri mühim raporu nasıl yazılır?
okadar insanın içindee ben yokum yuh diyorumm baska bişi demiyorummmm yaaaaaa:83: :83:
2000 kişi içinden elidoru kazanamamak nekadar büyük bir mucize
kesinlikle bir mucize.. bende listeyi gördüğümde kesin kazanmışımdır diye baktım ama nerdeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?