Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Banada Kolleston köpük boya geldi,

bir kaç saat sonra aynı gün içinde Ariel leke çıkarıcı geldi 2 tane.

Ariele bende katılmamıştım,görünce şaşırdım.

güle güle kullan canım. köpük boyaya bende katıldım ama bana göndermediler..:26:

aklıma geldi arielede yorum yazmıştım. onuda göndermediler.:95:
teşekkürler canım :80: köpük boya için anket mi doldurmuştuk ne yapmıştık.:44:Kuryenin elinde boya kutusunu görünce şaşırdım

güle güle kullan canım.nerlerdesin sen görünmüyosun kaç gündür...elidoru bende kazanamadım.çok büyük başarı o kadar kişi içine girememek..:97:...
teşekkürler canım banka sınavına gireceğim onun için ders çalışıyorum.Foruma pek bakma fırsatım olmuyor ama sınavdan sonra kampanyalara tam gaz devam

Kızlar fikri mühime doğum kontrol hapları ile ilgili raporu yazıp göndermiştim.Raporu beğenmişler teşekkür maili göndermişler

gimora dan takıları gelenler. ödemeyi yaptıktan sonra kaç gün sonra teslimat yapıldı. ben cmrtsi havale yaptım. 2 gündür sipariş hazırlanıyor diyor. 2 günde hazırlayamadılar mı küçücük şeyi. gıcık oldum ya zaten 2 liralık şeyede 3 tl havale parası aldılar. bidaha almam ordan bişe.:95:

selam kızlar
ben de elidor kazanmışım
ülker listelerinde adım yok şansım orda yüzüme gülmemiş
bide yumoş ayıcık kazanmıştım
bende pandanın sayfası açılmıyor o soruyu görüp bi türlü kazanamıyorum nedense
kazananlara tebrikler
bunun dışında bişe yok acer ben de çok istemiştim ama nasipte yokmuş çıkmadı

facebookta yumoşun sayfasında reklam filmini izleyip yumoşun kaç kez göründüğünü yazdık çekilişe katıldık kazanmışım bakalım daha yeni açıklandı ne zaman gelcek?

Kaç tane yumoş görünüyor peki ben bilemiyorum :26:

Bir de panda sorusu face de mi bulamıyorum da:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…