Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

huggiesten 3 adet daha bebek bezlerim geldiiii....... bileydim hiç bebek bezi almazdım oğluma.:86:

süreklimi tekrarlıyorsun aynı adresten cnm bende tekrarlıyım gelsin kızıma barii madem gönderiyorlar

:97:

boşver canım sen önermeyi.ben önermeden kazandım. :82:gerçi öyle bi yazı falanda göremedim.
öner butonunu bulamadım ki cnm zaten :86:
Anladığım kadarıyla ilk seferinde öneriyorsun ondan sonraki katılımlarda ise sadece formu dolduruyorsun önermiyorsun.

ilk seferdede önermeye dair bişey çıkmadı banane ya küstüm oynamıorum :86:

Selam kızlar

Denedim biliyorum koleston köpük boya göndermiş

Elidoru kazanamamışım ama 8*4 kazandım

güle güle kullan canım. köpük boyaya bende katıldım ama bana göndermediler..:26:

aklıma geldi arielede yorum yazmıştım. onuda göndermediler.:95:

Son düzenleme:
Selam kızlar

Denedim biliyorum koleston köpük boya göndermiş

Elidoru kazanamamışım ama 8*4 kazandım
güle güle kullan canım.nerlerdesin sen görünmüyosun kaç gündür...elidoru bende kazanamadım.çok büyük başarı o kadar kişi içine girememek..:97:...

farklı mail adresleriyle katıldım.tekrar tekrar iste canım gönderiyolar. benim 8 tane oldu :86::82:

güle güle kullan cnm

ama huggies e giriyorum numune istemini kaldırmışlarmı nee

güle güle kullan canım. köpük boyaya bende katıldım ama bana göndermediler..:26:

aklıma geldi arielede yorum yazmıştım. onuda göndermediler.:95:

arieli ben sevmedim eşimin tişörtündeki sarımsı bir lekeyi ne kosla ne başka bir deterjan çıkarmadı

arieli denedim oda çıkarmadı zaten

200 ml.. gönderiyorlar boşuna üzülmee gelmediğinee

beeeeeeeennn:84::84::84::84:
[/QUOTE]
ya herkese gelmiş niye bize gelmiyo anlamadım hem ben istanbuldayım formu da doldurdum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…