ama 8x4 le ilgili kimse bişey demio ya.. ben sayfayı öner gibi bişey göremiyorummm :95:
ama 8x4 le ilgili kimse bişey demio ya.. ben sayfayı öner gibi bişey göremiyorummm :95:
huggiesten 3 adet daha bebek bezlerim geldiiii....... bileydim hiç bebek bezi almazdım oğluma.:86:
öner butonunu bulamadım ki cnm zaten :86:boşver canım sen önermeyi.ben önermeden kazandım. :82:gerçi öyle bi yazı falanda göremedim.
Anladığım kadarıyla ilk seferinde öneriyorsun ondan sonraki katılımlarda ise sadece formu dolduruyorsun önermiyorsun.
süreklimi tekrarlıyorsun aynı adresten cnm bende tekrarlıyım gelsin kızıma barii madem gönderiyorlar
:97:
Selam kızlar
Denedim biliyorum koleston köpük boya göndermiş
Elidoru kazanamamışımama 8*4 kazandım
güle güle kullan canım.nerlerdesin sen görünmüyosun kaç gündür...elidoru bende kazanamadım.çok büyük başarı o kadar kişi içine girememek..:97:...Selam kızlar
Denedim biliyorum koleston köpük boya göndermiş
Elidoru kazanamamışımama 8*4 kazandım
ariele bende yorum yazdım göndermediler...:95:güle güle kullan canım. köpük boyaya bende katıldım ama bana göndermediler..:26:
aklıma geldi arielede yorum yazmıştım. onuda göndermediler.:95:
Bana da Timaş'tan kitap geldi geçen gün. Elidor da kazanmışım.İnşallah 8*4'de kazanırım.
başka mail adreslerden geliyormu site neydi linki veririmisin
fikri mühimden bebişi gelmeyen var mı benim gibi :44:
farklı mail adresleriyle katıldım.tekrar tekrar iste canım gönderiyolar. benim 8 tane oldu:86::82:
güle güle kullan canım. köpük boyaya bende katıldım ama bana göndermediler..:26:
aklıma geldi arielede yorum yazmıştım. onuda göndermediler.:95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?