Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ulaştım canım ama çek falan görünmüyor havale ile 28 tl yazıyor hediye çeki kodu sormuştu 1. adımda ama çek görünmüyor malesef...:26:

sana hediye kodu mu gönderdiler? bizde direk hesabımızda idi ödemenin son sayfasında hediye çekini kullan yazan yere tıklayınca kalan ücret göründü.. lakin kredi kartından tüm ücret kesilmiş gibi gösterecek ama kesmiyorlar

kızlar bu elidor yarışmasında ne yapmıştık bende katıldım diye hatırlıyorum ama adım yok...

sustilo sayfasında olan yarışmayı kazandım sonunda

ne kazandın tatlım güle güle kullan

dr beckman renk koruyucu mendil numune geldi. 10 tane koymuşlar içine hem de içinde migros ve tansaşta kullanılacak %25 indirim kuponu koymuşlar

indirim kuponu hangi ürünler için geçerli yavrum?

okuldan geldim evyap sabun süpriziyle karşılaştım ne güzelmiş ya missssssss gibi kokuyor süt proteinli nar aromalı sabunlarım gelmişşşşşşşş

ayy benede geliii inş

kızlar maillerinizi kontrol edin fikrimühim izmirde cococola fabrikasına gezi yapcakmıs 20 kişiyle sınırlı ben hemen aradım kayıt yaptırdım maillerinize bakınn

bana gelmemiş hiçç bende izmrdeymm acaba yeni üye olduğm içinmi gelmedikii

oleyyy bugun hem gliss hem 8x4 kazandım..8x4 saati yok ben gece 2,3 gibi yapmıştım

paylaşım için çok teşekkürler canım

inşallah gelir canım

herkese günaydın bol numuneli bir gün diliyorum herkese.
hediye kazananları da tebrik ediyorum.

Günaydın arkadaşlar ben de kazanmışım Elidor'u çok mutlu oldum sabah sabah adımı görünce

günayyydııınnnnn...
Elidordan ben de kazanmışım..
nasıl bişey acaba ürün.:97:.devrim yarattığına göre, merak edilesi bişey..

günaydın herkese kazananları tebrik ederim güle güle kullansınlar.......

bu arada bebelac'ın facebook sayfasındaki yarışma tekrar başladı bu haftanın dışında 2 hafta daha devam edecek.... ilgilenenlere duyuruluurr şahsen ben katıldım

Facebook'ta Bebelac - Akıllı Bıdıklar | Facebook

aslında şansımız baya zor görünüyor malum gecen haftanın kazananı 1400 oy aldı...

Son düzenleme:
ben de kazanmışım elidoruu.böyle bişeyi hepimiz kazanınca daha bi güzel oluyo sayfaya bakmak

bu kadar şansızlık mı olurr...
elidorda kazanmamışım. annem kazanmış ama iyi yineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…