Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Divan'dayız
Son 2 saat! Hediyeniz bugün Divan'da! Saat 17:30'da sorulacak soruya ilk doğru yanıt veren takipçimiz bir Divan lezzeti kazanıyor.

[/url][/SIZE][/COLOR][/B]

evet bişeyler oldu ama anlamadım bende

hemenevinde
‎9 Mart 2012 Cuma günü hemenevinde.com hediye kampanyamız kapsamında takipçilerimizden 1 kişi Shoulder Cozy Cepli İliklenebilir Atkı kazanacak.
Ürünü beğenenleri de düşünerek fiyatını bugüne özel 15,90 TL den 9,90 TL indirdik.
İncelemek ve satın almak isteyenler için ürün linki;
Shoulder Cozy Cepli liklenebilir Atk

Yine Yapmanız gereken tek şey ürün resimini begenip aynı zamanda da paylaşmanız.

Bol Şanslar.

Melisle Dünya Kadınlar Gününe Özel Uygulama bu akşam saat 00.00'da sona eriyor.Uygulamaya bir türlü giriş yapamıyorum diyenler için güvenli bağlantı sorunu çözülmüştür.Tek yapman gereken linke tıklaman ve en az 5 bayan arkadaşını davet etmen (en fazla 50 arkadaşına davet gönderebilirsin) gerekiyor.Onların uygulamayı kabul etmesini sağla, hediye çekilişine katıl! Bol Şanslar! Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
[/QUOTE]

halen hata veriyor

bu değil ki 5 resim var ordaki stadları bulup yazıcaz
ben 5.resmi bulamadım bi türlü

evet ben hepsini yazmışım

güncelledim msjı doğrusu orda 1 önceki msjım da ama geçç kaldık sanırım artık ama soruyu anlayan yada doğru yapan da az kişi var belli ki

arkadaslar bu arastirmaya katilan varmi??? guvenilirmi? tel no ve adres istiyor bilemiyorum versemmi? bide 20 tl hediye ceki diyor, ne ceki oldugunu belirtmemis

lorealden kazandığım set geldi ben bi fondöten sanıyordum bi göz kalemi tekli far dudak parlatıcısı ve göz makyaj temizleyicisi geldi:))

kardesiminde 3ü1 aradaları gelmiş bize içinden şifre cıkan göndermişlerdi ona kampanyasız gelmiş

Desa Fashion
‎8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel yarışmamız sona ermiştir. Melis Kaya ''Dünya kadınlarla güzel çünkü geceleri yıldızlar, hayatları kadınlar aydınlatır.'' sözüyle www.desa.com.tr'den 250TL. değerinde hediye çekinin sahibi oldu. Tüm DESA tutkunlarına katılımları için teşekkür ederiz.

MARKABELLİ

Öncelikle tüm katılanlara teşekkür ediyoruz. 373 kişi arasında yapılan çekiliş sonucunda kazanan kişi Sayın; Elif Saçıkara Kurtça 'dır. Kendisini tebrik ediyoruz. 3 gün içinde bize buradan veya destek@markabelli.com email adresimize, adres bilgilerini göndermesini rica ediyoruz. Kendisine ulaşamadığımız durumda yedek talihliler: Sn. Mehtap Onar veya Sn. Yasemin Güner ile iletişime geçeceğimizi bildiririz.

ben yokum malesef aramızdan birisidir inş:)

trendyol 40 tl kazananlar:
Ada Eren
Ahmet Hakan Göral
Aleyna Uçar
Ali Hakan Ulucan
Arife Aktel
Aylin Aydın
Ayşe Acar
Ayşe Sarıçam
Ayşenur Akpınar
Bedir Koşar
Bengül Varış
Betül Çelik
Birsel Yılmaz
Buğra Han Yaylacıoğlu
Buket Doğru
Çınar Karaaslan
Çiğdem Çakırtaş
Damla Pirinci
Deniz Durmaz
Derya Can
Ebru Alp
Ediz Ceylan
Elif Çatpınar
Emel Evci
Emel fırat
Emel Urfalı Kayın
Emre Acar
Emre Damgacı
Enver Özkan
Esin Ersöz
Fatih Bayar
Figen Yıldırım
Filiz Türkölmez
Füsun Çakır
Gönül Hasanusta
Gözde Bozoğlu
Gülay Caner
Gülden Başaran
Hale Sezer
Hasan Basri Pektaş
Hatice Barışkan
Hatice Demirel
Hatice Ergin
Hüseyin Acar
İbrahim Solmaz
İdris Saruhan
İhsan Karataş
İsmail tekin
Jülide Şengül
Kadriye Yiğit
Kevser Aydınlıoğlu
Kubilay Nurlu
Kutsal Taylanci
Kübra Erikçi
Medine Duman
Melda Nur Yılmaz
Memnune Böber
Mert Vural Salman
merve tunç
Mesut Bozoğlan
Mete Er
Metin Aytaç
Mine Okumuş
Mustafa Haki Kuvel
müge altınsoy
Naz Nalbantoğlu
Nazmiye Demirtaş
Necmi Başkaya
Nermin Güngör
Nezire Can
Onur Yurtman
Osman Ekim
Önder sarı
Özge gerçek
Özkan Karga
Özlem Büyükdağ
Pınar Baykal
Ramazan Uğurlu
Raziye Arslan
Saliha Koçal Demirci
Saniye Karagöz
Seher Işık
Seher Kesim
Selçuk Kurt
Serkan Dinçer
Sevda Çoban
Sevim Diktaş
Songül Gümüşoğlu
Şeyma Tellioğlu
Şifa Sarıçam
Şükrüye Uzun
Taner Turedi
Tarkan Yiğit
Tuna Akdağ
Tülay Gür
Uğur Kaya
Yegane Aka
Yemiha Durmaz
Yeşim Külahcı
Züleyha Tekdemir

"Ülker Ducros’un ___ katlı paketi baharatın tazeliği hava ve neme karşı korur." cümlesindeki boşluğu "3 Katlı" olarak doğru tamamlayan şanslı 20 katılımcımız aşağıdaki listede!

Kazananlar:
1- Ahmet Hakyemez
2- Alper Yeğin
3- Aylin Gülkiran
4- Aynur Ciner
5- ayşe şen
6- Birgül sevim
7- Buket Özcan
8- Cenk Akarsu
9- Elif Yarım
10- Fatih Kıyak
11- Hasan Yaşkabak
12- Hatice Boyraz
13- Meltem Maral Karagöz
14- Mesude Aybar
15- Nursel Çobanoğlu Bektaş
16- Seda Doğan
17- Şengül Yalçın
18- Tahir Buran
19- Tevfik Kuyucuoğlu
20- Zeynep Aydoğan

tebrikler

GÜMÜŞ DEPO
‎8 Mart çekilişimiz sonuçlandı. Asil talihlimiz Facebook sayfamızın takipçilerinden Esra Nalbantol, yedek talihlimiz ise Twitter takipçimiz @ATorlak oldu. Esra Hanım'ın iletişim bilgilerini 3 gün içerisinde info@gumusdepo.com adresine bekliyoruz. 3 gün içerisinde ulaşmaması durumunda hak sahibi @ATorlak olacaktır. Talihlimizi tebrik ediyoruz. Kazanmak için takipte kalın

CUMA yarışmamız başladı! Şifre Roman de bir ürünün ayrıntılarında saklı! Şifrenin yerini bulup bize sosyalmedya@roman.com.tr den cumartesi sabahı saat 08:00 a kadar YARIŞMA başlığı ile mail olarak yollayan bir kişi Roman de kullanmak üzere 50TL lik indirim çeki kazanıyor! Unutmayın kazanmak için üyelik şart! Yarışmamızı paylaşmayı da unutmayın!

canım fondöten var mıydı seninkinde ben fondöten gönderirler sanmıştım ama göndermemişler temizleyici dışında diğerleri işime yaramaz bronz tonlarında göndermişler bana hiç yakışmaz hediye edicez eşe dosta

Bitenekadar.com
‎8 MART 2012 Perşembe günü Paylaş/Kazan Kampanyasına katılarak Easy Curves Vücut-Göğüs Şekillendirici kazanan 3 şanslı takipçimiz:

1 - Fatma Boyraz
2 - Gürkan Yilmaz
3 - Fatma Nur Akbalık

fatma nur akbalık tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…