Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

yaaa kızlar daybuyday beni öldürecekk benm 14 şubat siparişlerim hala gelmedi 40 tane mail attım hala aynı
başka ne yapabiliiim bana bi akıl verin
iptal edebiliomuyum acaba? ve çekimi verirlermi iptal durumunda

Sürpriz Karışımlar oyunumuzda son hafta Yumoş Hediye Kutusu kazanan 8 kullanıcımız belli oldu. Hepsini tebrik ediyor, iyi günlerde kullanmalarını diliyoruz :)

Yumoş'la Sürpriz Karışımlar oyunumuz son buluyor ve Paris seyahati çekilişi için ise heyecan doruğa çıkıyor! Unutmayın, kazananları sayfamızdan açıklayacağız, bizi takipte kalın! :)

Leman Özkan
Servet Nural
Rukiye Tokpaker
Pınar Mataracı
Ayşe Şeker
Yasemin Baskut
Nimet İnal
Pınar Topal
tebrikler

New Life EFA Daily ödüllü yarışmamızın 05.03.2012 – 09.03.2012 haftası kazanlarını tebrik ederiz.
Kazananlar ile e-posta yolu ile iletişime geçilecektir.
New Life - Kazananlar | Facebook

Seylan Güleç
Tuba Şanal
Erdoğan Çinar
Emine Özdil Semerci
Bilge Yanmaz
Ömür Durak
Melisa Uryan
Pınar Atmaca
Özden Akyol
Zeynep Tırıvırı

yokum malesef kazananları tebrik ediyorum forumdan birileri vardır umarım

yaaa kızlar daybuyday beni öldürecekk benm 14 şubat siparişlerim hala gelmedi 40 tane mail attım hala aynı
başka ne yapabiliiim bana bi akıl verin
iptal edebiliomuyum acaba? ve çekimi verirlermi iptal durumunda

:26::26:canım kaç tl ödemiştin iptla et bence suyu çıkmış demekki göndermedi tedarikçi firma:26:

benim son 2 kargom da bugün geldi unna do gibi iptal edilir diye korkuyordum ama olmadı şükürler olsun hepsi de elime ulaştı

iptal et kurtul ne almıştın bide:26: inşallah çok ödememişsindir çek önemli değil bence benim şuan daybuydandan 6 tane 10 tl çekim var fikrimetre den anketler dolayısıyla kazandım kadınlar gününde kargo bedava olsaydı kullancaktım olmadı artık bişey beğendiğimde kulanmayı düşünüyorum
diceğim o ki çek elde edersin önemli olan para iadesi:26:

bendeki listeye göre bugün katılım için son gün olan veya bugün açıklanması gereken bayağı birşey var,
gerçi iki gündür nevrim döndü benim, bir oraya bir buraya, listenin doğru olduğunu umuyorum..
belki işinize yarar

yenilikmarketi.com
sepeteindir.com
büyülü papucs
akya çanta,ayakkabı,kıyafet
sefamerve
hemenevinde
fottom
saat&saat
yumoş
elitkampanya
tesettür marka
avon türkiye
eczaonline
siyah topuk
akavm.com
doğadan
fairy türkiye
finish türkiye

aynı şekilde cumartesi için;

bitenekadar
more vizyon
watch home

pazar günü;

teb
coco pops anneleri

pazartesi;

dankek
memorial sağlık grubu
thinkplus
darphin türkiye
kotex türkiye
dqmane

belirli bir günü olmayan, rastgele veya muhtelif zamanlarda açıklananlar bu listede yok..

kızlar biyerden bizimkilere hamilelikten sonra kullanılan çatlak kremi gelmiş nerden geldi bilmiorum bilen varmı nerden gelebilir

şu siyah topuk mudur nedir yarışması bi bitse de hemen beğenmekten vazgeçeceğim sayfamı doldurdu yaws onun yüzünden hiç bişey göremiyorum

.Kadınlar Günü kampanyamıza katılarak Dettol Hijyen Seti kazananlar:

Ceyda Baş

Zeynep Akdere

Esra Saçlı

Nuray Çakmak

Birsen Gürbüz

Mehpare Ölmesek

Gönül Coşkunçelebi

Gülay Erbek

Yasemin Ateş

Asuman Lafcı

Özge Pehlivancık

Melek Battal

Esra Şaybak

İncinaz Çavuş

Zeycan Ölmez

Gülşen Atalay

Duygu Karaca

Rana Arıbaş

Nihal Kuru

Merih Bütün

hiç bir kampanyada yokum ilk defa bu kadar çok kampanyaya katıldım ama sonuç hüsran artık uğraşmayacağım pesss

arkadaşlar daha önce theramed hediye kazanan ve gelen var mı.
paketten kaç adet ürün çıkıyır merak ettimde.anneme gelmiş 5 parça ürün varda size de böylemi geldi yoksa eksikmi. benim aklımda 7 parça diye kalmıştı da

bende arnicadan sac kurutma makinasi kazanmistim yilbasinda ayni mail gelmisti
kamil eryazardan bence gönül rahatligiyla gönderebilirsin hic bir sorun cikmadi bende...

bu arada tebrik ederim cok sanslisin darisi basimizaaa

duru dan hala ses yok.
eşim adına kazandığım benimo gelmedi
bugünde 3 paket nescafe gelecekken 2 paket geldi offf yaaa.

duru var ya kafayı yedirtti bana resmen kazanalı 1 ayı geçti hala yok bugün müş.hiz. aradım kadın diyor ki bana sizin isminizi biliyorum daha önce başka yarışmamızdan size tl yüklemesi yapmıştık cart curt herşeyimi biliyor jellerimden haberi yok ilgili kişiye ileteceğim dedi annem benden 1 hafta sonra kazandı(yani kazandırdım) onun ki geleli 10 gün oldu benim ki hala yok...

bnki de yok yaa cvp da vermiyolar kaç kez sordum delirttilerr

Hiç bi listede adım yok ya bu ne anlamadım
Ama maşallah yegane aka kimse bütün listelerde adı var

bende arnicadan sac kurutma makinasi kazanmistim yilbasinda ayni mail gelmisti
kamil eryazardan bence gönül rahatligiyla gönderebilirsin hic bir sorun cikmadi bende...

bu arada tebrik ederim cok sanslisin darisi basimizaaa

teşekkür ederim canım o zaman hemen yollıyım iyiki kk var

amiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…