Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[/url][/SIZE][/COLOR][/B]ben melis reçellerden olduğunu düşünüyorum açılmıyorsa hesap ayarlarından girip değişiklik yapın demişti tabi oradan girnce güvenlik azaldı ve hesaplar başkalrının eline geçti facebook ta farkına vardı ve kapattı kapatması iyi oldu bunedenle ne yapalım sağlık olsun
bu değil ki 5 resim var ordaki stadları bulup yazıcaz
ben 5.resmi bulamadım bi türlü
Fikirsensin
İşte yeni bir araştırma projesi daha. Bu kez KADINLARA ÖZEL! Kısacık, ilginç bir test :) Cevaplarınızı merakla bekliyoruz. Bu kez her 10 kişiden birine 20 TL hediye/hediye çeki gönderiyoruz. Herkese iyi şanslar! Magnum Mini Araştırması | Fikir Sensin!
arkadaslar bu arastirmaya katilan varmi??? guvenilirmi? tel no ve adres istiyor bilemiyorum versemmi? bide 20 tl hediye ceki diyor, ne ceki oldugunu belirtmemis
SiremimS bugün formundasın maşallah![]()
Palette Türkiye
‎#BuKadinlarGunu Palette saç boyası kazanma şansı yakalamak için son gün! Sen de katıl, Palette'den saç boyası kazanacak 50 kişiden biri ol!
Palette Kadınlar Günü
lorealden kazandığım set geldi ben bi fondöten sanıyordum bi göz kalemi tekli far dudak parlatıcısı ve göz makyaj temizleyicisi geldi:))
kardesiminde 3ü1 aradaları gelmiş bize içinden şifre cıkan göndermişlerdi ona kampanyasız gelmiş