CUMA yarışmamız başladı! Şifre Roman de bir ürünün ayrıntılarında saklı! Şifrenin yerini bulup bize sosyalmedya@roman.com.tr den cumartesi sabahı saat 08:00 a kadar YARIŞMA başlığı ile mail olarak yollayan bir kişi Roman de kullanmak üzere 50TL lik indirim çeki kazanıyor! Unutmayın kazanmak için üyelik şart! Yarışmamızı paylaşmayı da unutmayın!
meraba kızlar, giymon dan ayakkabı kazanmışım
parfumya sanırım sitesine bir hediye çeki resmi saklamış, onu bulana 150 tl çek veriyomuş
resmi hemen değil 1 hafta içnde koyucaz demişlerdi bugün,
az önce de kolay gelsin iyi haftasonları demişler, belki koymuşlardır, bakmak isteyen olursa
bugunvar.com
Yarışmamızın sonucu belli oldu işte kazananlar:
1.Şule Topaloğlu -kahvaltı takımı,
2.Seval Ayaltı- bıçak seti,
3.Sevil Çelik-fincan takımı,
4.Arife Kanar -demlik,
5.Ümran Saçıkara Bilgili-tuzluk-biberlik takımı kazanmıştır.
airlikfer tebrikler canım güle güle kullan
Arifeeeeeeeeeeeeeeeee Tebrikler kız. Nazar değmesin tüüü tüüüü
arife cnm çeyizi düzdün heee bu gidişleaz da bize bırak yahuuu
arife kazanmana kendim kazanmış gibi sevindim tatlım
tebrik ederim
hakkaaten maşallahın var kız bi okuyup üflesene bizi hele ben bu ara kurudum iyice hiç bi yerde yokum şükür siz kazanıyosunuz da avunuyoruz biraz
meraba kızlar, giymon dan ayakkabı kazanmışım
parfumya sanırım sitesine bir hediye çeki resmi saklamış, onu bulana 150 tl çek veriyomuş
resmi hemen değil 1 hafta içnde koyucaz demişlerdi bugün,
az önce de kolay gelsin iyi haftasonları demişler, belki koymuşlardır, bakmak isteyen olursa
tebrikler canım güle güle kullan şu şans bide bana ugrasa valla artık karalar baglıycam bişeycik vermiyolar bana
sağol canım sana daha çok tebriklerşansım geri geldi ama artık bırakıyorum yarışmaları dün katıldım çoğunlukla okul işim sakatlandı hocam hamile ve tehlikeliymiş o yüzden raporlu ne olucak belli değil şuan çok fena oldu bu iş:2: düğün arifesinde yüksek lisansı bitiririm öle evlenirim diyodum:2: dondurabiliriz felan dedi hafftaya belli olucak sanırım inşallah iyileşir yaa
tebrikler canım
arnica.senur@gmail.com
kamil eryazar dan mail gelmiş
Arnica'dan kazandığınız hediyeyi gönderebilmemiz için açık adresinizi,
telefon numaranızı ve bedelsiz sevk irsaliyesi için gereken TC Kimlik
numaranızı göndermenizi rica ederiz.
İlgi ve katılımınıza teşekkür eder, iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
NOT: Daha önce adres bilginizi göndermiş olabilirsiniz ancak büyük
olasılıkla TC kimlik numaranızı yazmadınız. Lütfen bir kez daha
eksiksiz olarak adres, tel, TC kimlik no bilgilerinizi gönderir
misiniz.
gönderiyim mi tc mi napıyım arkadaşlar
sağol canım sana daha çok tebrikler
sen bilirsin tabi ki, ama büyük firmalar resmi evraklarına dikkat ederler, sevk irsaliyesi de bir resmi evraktır
ve üzerinde 'firma isen vergi numarası, şahıs veya şahıs şirketi isen tc kimlik no' olmak zorundadır
artık son kararını sen ver
sayfalarına yazdım onlar gönderdi ise vericem canm:26: mail sonucta arnıca dan ama korkuyorum yine de başka bi dolandırıcı biri göndermiştir diye: :26:
saol canm
bana bi 15'li nescafe daha geldi
ya bu avonu oynamak için kaç arkadaş lazım bu hesabımda arkadaşım yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?