- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
Şu cd layını bir türlü yakalayamadım cnm ya.. ptt ye iletişimden mail mi atıyoruz :26: kargo ücreti vs var mı var sa ne kadar :26:
tc fln istiyor bilgilerde sorun olmasın....
kızlarrrr molped den numunelerim geldi bi de evyaptan duru 1 paket el sabunu göndermişler
canım güle güle kullan ne zaman nerden istemiştin ayrıntılı bilgi istiyoruz
saol cicimya evyapı tam hatırlamıyorum ama sanırım sitesine ya da ordaki iletişimdeki mail adresine numune talebinde bulunmuştum molped için de aynı şekilde sitesine mail atmıştım numune elde edebilme şansım var mı diye ama adresi yazmamışım pazartesi mail atmışlar adresinizi gönderirseniz numune yollayabilirz diye yazdım yolladım bugün de numuneler geldi
molped :2 tane günlük ped 1 tane normal ped 1 tane de gece boyunu yollamışlar
evyap: duru 1 paket yani 5 tane el sabunu vişneli turta çok güzel kokuyo:86::86:
teşekkürler canımmolped roziden bonkör çıktı
aaa evet evyapta yazıodu öle bişi canım çok siteye yazdığım için yine tam hatırlamamakla beraber öneri ya memnuniyet gibi bişi yazmıştım bazı firmalar memnuniyet yazınca da yolluyor çünkü mesela dr oetker orya da öneri yazmıştım ordan da bişiler yollamışlardı evyapa da sanırım öle yazdım kafadan salla bişi şu krem çok güzelmiş teşekkürler yada şu ürününüzden memnun kalmadım vs diye yollarlar kesin bana yolladıklarına göreEvyap ' tan bende numune isteyecektim.Müşteri İletişim Formunun başında şöyle yazıyor ;
Aşağıda bulunan Evyap Tüketici Formu tüketicilerimiz ile
sadece iletişim amaçlı kullanılmak üzere hazırlanmış bir formdur.
Ürün promosyonu, hediye talebi gibi istekleriniz için
lütfen aşağıdaki formu doldurmayınız.
Evyap'ın internet sitesi üzerinden adrese teslim bedava ürün gönderimi
şeklinde herhangi bir kampanyası bulunmamaktadır.
İlginize Teşekkür Ederiz.
dr oetker e öneri yazmıştım teşekkür maili gönderdiler ondanda ses yok daha beklemedeyim
slm kızlar ben de oğlum da hastaydık giremedim bayaadır nete. Bu sabah caldiondan parfüm geldi. Heralde ankete katıldığım için gönderdiler. Foto ekleyemedim cepten bağlanıyorum şuan. Burdan da beceremedim. Laptop gelince eklerim inş... Bir de keşke diğer topik kapancaana buraya taşınsaymık. Neyse ama hayırlı olsun gene de...