Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

''' Arkadaşlar grupfırsatından kazandığımı hediyeyi istanbulda olmama sebebi ile kullanamıyorum.
hediye;
Etiler Gold Tırnak Center'da 3 Ay Kalıcı İpek Kirpik Kaynağı Ya da Protez Tırnak Uygulaması 150 TL Yerine Sadece 59 TL!

blogger arkadaşımın söylediği kadarıyla hiçbir ücret ödenmeyecek.
İlgilenen arkadaşlar olursa özelden mesaj atarsanız kupon kodunu gönderirim hemen..
'''

Arkadaşlar ben bu arkadaşımdan aldım ancak kocişten vize çıkmadı :) isteyen varda özel msj atsın kendisine hediye ediyim..

Anneler günü kampanyasına katılmak için acele edin şansınız artsın.. Bir eşarp ve bir tane pardesü seçin, 2 ürünü BURADA yada Merrylife Pardesü duvarında yayınlayın..Arkadaşlarınıza beğendirin.Paylaşılan ürün fotoğrafları arasında en çok beğeniyi toplayan eşarp ve pardesüyü kazanacak..
arkadaşlar benden de bu gelsin.ben bu beğendirme olayını yapamıyorum yapabiliyorum diyenler katılsın(malum site)

ArmoniPark Outlet Center anket formunu dolduran her 500. kişiye güneş gözlüğü hediye.

hadi kızlar yaza gözlüksüz girmeyin :KK1:

Sevgili Merlin'in Kazanı okuyucuları, :KK42:

Bildiğiniz gibi daha önce de sizlerle birçok ödüllü ankette beraber olmuştuk. İşte bir yeni ödüllü ankette daha sizlerle birlikteyiz. Bu seferki hediyemiz, Megamind (Megazeka) isimli animasyon filmine ait özel puzzle ve DVD film!

Hazırladığımız anketteki soruya doğru cevabı veren 8 kayıtlı okuyucumuzdan, 5 kişi özel Megamind puzzle'ı ve 3 kişi de filmin DVD'sini kazanacak!

Bol şanslar!

dll Megamind (Megazeka) anketi! - Merlin'in Kazan

Son düzenleme:
sevgili merlin'in kazanı okuyucuları, :KK42:

Bildiğiniz gibi daha önce de sizlerle birçok ödüllü ankette beraber olmuştuk. Işte bir yeni ödüllü ankette daha sizlerle birlikteyiz. Bu seferki hediyemiz, megamind (megazeka) isimli animasyon filmine ait özel puzzle ve dvd film!

Hazırladığımız anketteki soruya doğru cevabı veren 8 kayıtlı okuyucumuzdan, 5 kişi özel megamind puzzle'ı ve 3 kişi de filmin dvd'sini kazanacak!

Bol şanslar!

dll megamind (megazeka) anketi! - merlin'in kazan

cevap ne peki canım:KK69:

bi kitap için yorum yapmıştım hayatımın baş yapıtınıda yazmıştık yoruma 23 nisanda sondu kazandıkmı acaba nerden bulacağımı bulamadım aranızda bilen varmı

iyi kuşum nolsun ben seni gördüm burda kaç kere kaçakmıydım kız...seni takip ederkene buldum burayı zati:2:

iyi kuşum nolsun ben seni gördüm burda kaç kere kaçakmıydım kız...seni takip ederkene buldum burayı zati:2:

hımm beni takip ediyon sen haaaa...
yok kız kaçaklıktan değilde birden yazılarını görünce şaşırdım yakaladım dedim ondan:)

X