Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Canım biz numune ürün istemedik sadece ürünlerini övmek için memnuniyet mesajları yazdık belki hediye ürün gönderirler diye :90:

kızlar facede pizzahuta üye olun ilk siparisinizde cikolatalı sufle hediyeeeee

kızlar bende oetkere memnuniyet mesajı attım sonunda da numune istedim,

"Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz.
Maalesef numune ürün gönderimimiz mevcut değildir. Sevgi ve Saygılarımızla,"

demişler

BiAile olarak anneler gününe özel bu harika hediyeyi çekilişle sizlere sunuyoruz.

Homend tarafından anneler gününe özel olarak sunulan ve henüz piyasaya çıkmamış bu kısıtlı sayıdaki ürünü siz de annenize hediye etmek ister miydiniz? Anneler gününe kadar sürecek olan bu kampanyamızda çekilişle şanslı okuyucumuza Homend Canım Anneme Çay makinesini gönderiyoruz.

Katılmak için ise tek yapmanız gereken "Anneler günü" yazarak info@biaile.com adresine iletişim bilgilerinizi ( adres , telefon ve isim ) göndermenizdir.

Tüm katılımcılarımıza bol şans diliyoruz...

Biaile

Son düzenleme:

teşekkürler katıldım

teşekkürler bende katıldım.Hediye çok güzel inşallah kazanırım.Çiçeğide kazanırsam hediye işi tamamdır :90:

meraba kızlar bugun bana da she goz kalemı geldı. Caldıon anketıne katılmıstık ya ordan geldı. Darısı sızın basınıza)

Aker Eşarp

AKER EŞARP | Facebook

Yeni Yarışmamız Başlıyor! Soldaki menüde yer alan EŞARBINI RENKLENDİR butonuna basarak uygulamamıza kayıt olabilir ve renklendirdiğiniz eşarbınızla yarışmamıza katılabilirsiniz. Lütfen kayıt olduktan sonra yarışma hakkında yazılan kısmı dikkatlice okuyunuz. Kaydettiğiniz desenler yarından itibaren uygulamamız içinde gözükecektir.

Eskıden sewgılımıze de parfumlu mektup yollardık :120::120::120::120: Ne kadar nostaljık bır fırmaymış Kagıdı koklarsın artıkkkkkkkk

evy bebek odaları yapıyo avmlere falan evyap bende odalar çok güzel ama biberon ısıtıcı da koyarsanız biz anneler için şahane olur dedimbuna hediye yollarlar mı?

caldiona nasıl katılıyoruz kızlarr??

ürünleri gelenler güle güle kullansınlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…