ya benim neden gelmiyor bioblastan numunelerim herkesin geliyorcanım ne zaman istemiştin numuneleri benim 15-20 falan oldu galiba
ben süper çekilişten parfm kazanmıştım 2 hafta önce ama gelen giden ,arayan olmadı ayrıca listeden adımda bu hafta silinmiş mail attım ilgilenen de olmadı
arkadaşlar ptt müzik cd geldi dinliyorum şuan çok güzel türküler var içinde
eci kozmetiği bi türlü bulamadım ben ya:26:
teşekkür ederim ben de uğraşmıyım o zaman artık
ECİ kozmetik 200e kadar kazananları acıkladı kızlar bakınnnn
ben cd istediğimde adresimide yazmıştım. buradaki arkadaşlara geri döndüklerinde bana da cd niz belirttiğiniz adrese gönderilmiştir diye mail geldi.birkaç gün içinde geldi.
tarih olarak hatırlamıyorum ama kısa sürdü yani
Piyangola.com - Kazandıran kampanyalar ve ücretsiz çekilişler.
kızlar volkwagen polo çekilişi var.. denemekten bişey çıkmaz dimii
kızlar card finans go sayfasında annenize cicek yetiştiriyorsunuz 5 gün sulayınca hazır oluyor onlarda annelerimize anneler gününde yolluyor bu cicegi ben suladım hadi sizde annenize çiçek hediye edinnn
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al kkcılar link bu kolay gels,nnn
theramed ödül kazandınız sizinle irtibata geçicez yazmış ama hadi hayırlısı :)
Ücretsiz Biotrue™ deneme boyunu almak için testi uygulayın
Gözlerimiz doğal olarak duygularımızı, düşüncelerimizi ve niyetlerimizi yansıtır; göz yaşı olarak bilinen konforlu, anti bakteriyel bir sistemle kendilerini her gün temiz, nemli, sağlıklı tutarlar.
Bausch + Lomb gözlerimizden esinlenerek yeni bir kontakt lens solüsyonu olan Biotrue™ yu geliştirmiştir. Ücretsiz deneme boyu kuponunuzu almak için bu gözlerin ne söylediğini bulun.
NOT: testin sonunda yazıcıdan çıkarmanız gerekn bir sayfa açılıyor. o kuponu yazdırıp satış noktasına götürmeniz gerekiyor.
Ücretsiz Biotrue | Bausch + Lomb - Thinkeyegiene®
şu gogogo daki anne çiçeğinin oyunu bi türlü açılmadı kızlar sizede böyle bişey oldumu tşklerrr diğer kampanyalar için
negüzel ,keyifli dinlemeler .bende çok özendim şimdi yaa,benimki ne zmaan gelir acaba? mailden kaç vakit sonra geldi cd?
rahat acılıyo ama yogunlukmu var acaba birisi google chormedan actıgını söylemişti bide öyle dene istersen eci kozmetikte face de kızlar güzel bir erkek bakım seti verdi gene vercekmiş 500 kişiye takipte kalın
artık birisi eci kozmetiğin linkini vermeli bence:85: