Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

link bu ki acılmaması lazımm ama biliemiyorum rica ederimmm kızlarrrrr anneler ciceklensin

çiçek kampanyası bitti galiba ilk 1000 kişiyeymiş zaten bi de ben başla dedikçe sayfayı yeniliyor....

Annenize Flo ' dan Pırlantalı Nazar Boncuklu Kolye Hediye

KAMPANYA KOŞULLARI :

* Anneler Günü Pırlantalı nazar Boncuklu Kolye Hediye Kampanyası, 22.04.2011 Cuma günü itibarı ile tüm mağazalarımızda ( Kayseri Meysu Outlet ve yeni açılacak olan Trabzon Cevahir Outlet mağaza hariç ) ve online satışlarda geçerli olacak olup 08.05.2011 tarihinde mağaza kapanışı ile birlikte bitirilecektir.
* Flo mağazalarında indirimli (outlet vs.) olmayan ürünlerde 100 TL ve üzeri alışverişlere ; sertifikalı , pırlantalı nazar boncuklu kolye hediye edilecektir.
* Kampanya kapsamında Flo mağazalarından alınan Polaris markalı ürünlerde Pırlantalı Nazar Boncuklu Kolye Hediye verilecektir. (Pırlantalı Nazar Boncuklu Bileklik verilmeyecektir.)
* Promosyon kolyeler stoklarla sınırlı değildir. Ancak flo.com.tr’de stoklarla sınırlıdır. Mağaza stokları tükendiği takdirde müşterilerimize kolyenin 1 ay içerisinde verileceğine dair Taahhüt Kartı verilecektir.
* Kolyeler ayrıca bedelli olarak satılmayacaktır.
* Outlet ve indirimli ürünlerde bu kampanya geçerli değildir.
* Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin Değişim kriterlerinde, kampanya koşulları aynen geçerlidir (Değişim indirimli ve/veya outlet ürünler ile gerçekleştirilemez). Aksi takdirde promosyon ürünün sorunsuz olarak iade edilmesi gerekmektedir.
* Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerde iade gerçekleştirilemez. İade talep edildiği takdirde promosyon ürünün sorunsuz olarak iade edilmesi gerekmektedir.
* Bu kampanya FLOCARD ve diğer kampanyalarla birleştirilemez.
* Flo Mağ. Hiz. Ve Paz. A.Ş. kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
* Kampanya başlangıç tarihi öncesinde (22.04.2011 öncesinde) satılan ürünlerin değişiminde, kampanyalar uygulanmayacaktır.
* Kampanyaya katılan satış noktalarında geçerlidir.
* Tipografik hatalardan firmamız sorumlu değildir.
* Hediye çekleri bu kampanyada geçerli değildir.
* Özel fiyatlı toplu satışlarda kampanya geçerli değildir.

Annenize FLOdan Pırlantalı Nazar Boncuklu Kolye Hediye / FLO Online Ayakkabı

polaristete aynı kampanya var, ondada bu kolyenin bilekliği hediye:KK3::KK3::KK3:

ilk 100 kişiye hediye var , 10. kişilere ise extra hediye var diye anladım ben ama yanlış mı anlamışım:26:

100kişi çekilişle belirlenicekmş cnm,diğer 10kişiyede herhal ellrinde kalan ürünlerden yollarlar diye düşünüyorum maksat sitenin ziyaret edilebilirliğini artttırıp dikkat çekmek:KK55::KK55:

Theramed in sayfasında ödullu anket :nazar::nazar::nazar:war ama kazananlar nerdeeee

cnm onun duvarında yazmışlar geçende görmüştm,kazananlr anlık olarak bildiriliyomş yani diyelimki anketi yaptın yolladın cvbı çıkan ekranda yazıyomş direkt kazanıp kazanmadığn:KK8::KK8:

theramed ödül kazandınız sizinle irtibata geçicez yazmış ama hadi hayırlısı :)

günaydınnnn :KK64::KK64::KK64::KK64::KK64: yaaa bekle bekle sıkıldım ne gelen var ne giden :KK50: milupa 1 hafta önce paketinizi gönderdim dedi ama gelmedi :KK50: baby stardan da cevap gelmedi numunelerim de gelmedi :KK50: niye ama yaa :63::63::63::63:

takipteyim burayı teşekkür edrim herkese.bir şey sorcam bu süper çekilişten bi şey kazanan var mı?

takipteyim burayı teşekkür edrim herkese.bir şey sorcam bu süper çekilişten bi şey kazanan var mı?

ben süper çekilişten parfm kazanmıştım 2 hafta önce ama gelen giden ,arayan olmadı ayrıca listeden adımda bu hafta silinmiş mail attım ilgilenen de olmadı:KK47:

Ücretsiz Biotrue™ deneme boyunu almak için testi uygulayın

Gözlerimiz doğal olarak duygularımızı, düşüncelerimizi ve niyetlerimizi yansıtır; göz yaşı olarak bilinen konforlu, anti bakteriyel bir sistemle kendilerini her gün temiz, nemli, sağlıklı tutarlar.

Bausch + Lomb gözlerimizden esinlenerek yeni bir kontakt lens solüsyonu olan Biotrue™ yu geliştirmiştir. Ücretsiz deneme boyu kuponunuzu almak için bu gözlerin ne söylediğini bulun.

NOT: testin sonunda yazıcıdan çıkarmanız gerekn bir sayfa açılıyor. o kuponu yazdırıp satış noktasına götürmeniz gerekiyor.

Ücretsiz Biotrue | Bausch + Lomb - Thinkeyegiene®

X