- 12 Temmuz 2006
- 1.287
- 3.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benim neden gelmiyor bioblastan numunelerim herkesin geliyor canım ne zaman istemiştin numuneleri benim 15-20 falan oldu galiba
Piyangola.com - Kazandıran kampanyalar ve ücretsiz çekilişler.
kızlar volkwagen polo çekilişi var.. denemekten bişey çıkmaz dimii
eveeettttt bende katıldım şahsen yani hemeeen
eveeettttt bende katıldım şahsen yani hemeeen
ya bana da gelmedi bioder bioblas falan onla ilgili ne kadar şey varsa hepsinie yazdım bilgilerimi isteyen ail gönderdiler ama numuneler yok ortada:84::84:
kızlar sayfaya üye oldunuz mu ? öyle olunursa 50 adete kadar çekiliş hakkı vereceklermiş haberiniz var mı?
nasıl elli adete kadar veriolarmış canım ya.. :26:
kızlar card finans go sayfasında annenize cicek yetiştiriyorsunuz 5 gün sulayınca hazır oluyor onlarda annelerimize anneler gününde yolluyor bu cicegi ben suladım hadi sizde annenize çiçek hediye edinnn
canım bilgilerini göndereli ne kadar oldu bilgilerini aldılarsa kesin gönderirler
canım keşke link verseydin bende bulamadımkızlar card finans go sayfasında annenize cicek yetiştiriyorsunuz 5 gün sulayınca hazır oluyor onlarda annelerimize anneler gününde yolluyor bu cicegi ben suladım hadi sizde annenize çiçek hediye edinnn
ya baya ooldu 1 ay falan yani bioblas ve türevlerinin hepsine yazdım ayrı ayrı acaba bu kız arsız deyip de mi göndermediler