Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya benim neden gelmiyor bioblastan numunelerim herkesin geliyor :KK43: canım ne zaman istemiştin numuneleri benim 15-20 falan oldu galiba

ya bana da gelmedi:KK59: bioder bioblas falan onla ilgili ne kadar şey varsa hepsinie yazdım bilgilerimi isteyen ail gönderdiler ama numuneler yok ortada:84::84:

kızlar bebak krem kazananlar acıklanmıs sayfasına bakın ben kazandımmm eci kozmetik daha acıklamadı eci kozmetigi duyurmustum burda gecenlerde lk 500e erkek bakım seti hediyeydi yogun talep var die 500 kişiye daha verecekler önümüzdeki günlerde sayfasını takip edin derim güzel bi set cünküüü maggiden de 35 tane corba pane harcı tavuk harcı et suyu vs geldiii onunda ürünleri güsel ona da katılın derimmm

KIZLAR PTTnin sayfasından bize ulaşın diyen yerden girdim .türkü cd si istedim mesajınız kaydedilmiştir en kısa sürede e mail adresinize bilgi verilecektir dedi öyle mi oldu siz de de yani doğru sayfadan mı girmişim.:KK16:

bu aralar hiç bir yerden kargo gelmiyor ya:KK19:

nesfitlerimis gelse baride yesek :KK56:

kızlar card finans go sayfasında annenize cicek yetiştiriyorsunuz 5 gün sulayınca hazır oluyor onlarda annelerimize anneler gününde yolluyor bu cicegi ben suladım hadi sizde annenize çiçek hediye edinnn

görücü bekler gıbı :21::21::21::21:asker yolu bekler gıbı :KK58::KK58::KK58::KK58:suya hasret toprak:KK53::KK53::KK53::KK53: gibiiiiii numune haberı beklıyoz :KK31::KK31::KK31::KK31:ama ne geleln war ne gıdennnnnnnnnnn:84::84::84::84::84::84::84::84:

kızlar card finans go sayfasında annenize cicek yetiştiriyorsunuz 5 gün sulayınca hazır oluyor onlarda annelerimize anneler gününde yolluyor bu cicegi ben suladım hadi sizde annenize çiçek hediye edinnn
canım keşke link verseydin bende bulamadım :KK50:

ya baya ooldu 1 ay falan yani bioblas ve türevlerinin hepsine yazdım ayrı ayrı acaba bu kız arsız deyip de mi göndermediler:KK52:

yok canım arsız dememişlerdir :kk77:ürünleri denemeye bu kadar hevesli birini görünce çok sevinmişlerdir:KK1:

X