yarışma değil .üye olana gönderiyorlar.kahvaltı maması, bebe bisküvisi ve bebek çorbası.bisküviyi ben yerim.mamaları da bi bebeğe veririmtebriklerhero baby'den en geldi ? nasıl geldi kii yarışmamı vardı:26:
merhaba
ben bioblasa yazmıştım. bana geri dönmüşler adres istemi için ama gelen giden yok daha yaklaşık 1 ay oldu..
kızlarrr huggıess lerim geldi bir kendi adıma birde eşim adına katılmıştım
2 paket geldi içinde 8 adet var
molpetten numune istemiştim oda geldi 2 günlük ped
1 gece ped birde normal ped
kampanyayı söyliyen arkadaşa tşk ederim
bu ara banada bişey gelmıyorr
bişey sorcam 6 aylık bebeği olanlar için biyere forum dolduruluyordu neresiydi ??
bugun kızım 6 aylık oldu,, formu doldurayım dedım hatırlıyamadım :26:
milupa canım. sütüm yeterlimi testi çözen her 25. kişiye avent biberon hediye.
önce üye olman gerekiyor.
Milupa | Bebek Beslenmesi Uzmanı - Bebek Maması - Sütüm Yeterli Mi Anketi
Çekilişle Harika Bir Mp3 Player Siz Takipçilerimizin Oluyor!
BiAile'den çekilişle Piranha marka 2 gb mp3 player sizlere hediye!
Tek yapmanız gereken aşağıda verilen şifreyi, adınız, soyadınız, telefon ve adresinizle info@biaile.com adresine mail atmanız.
Katılım şifresi: 185111123
Yarışmamız 27 Mayıs 2011 Cuma günü 17:00'a kadar sürecek ve çekiliş sonuçları aynı gün gece 24:00'dan sonra Biaile ve portalımızın twitter ile facebook sayfalarında açıklanacak, talihli ile birebir irtibata geçilecektir.
Ürün detaylarımız aşağıdaki gibidir;
PIRANHA QUINN PLUS 2GB MP3 ÇALAR
Bellek Kapasitesi : 2 GB
Bellek Tipi : QUINN
Ses Kayıt Özelliği
Bağlantılar : USB 2,0
Sipariş Kodu : 110360844
Bellek Kapasitesi : 2 GB
Bellek Tipi : QUINN
Ses Kayıt Özelliği : Var
Bağlantılar : USB 2,0
Menşei : İthal
Ekran Işığı : 7 Ayrı Ekran Aydınlatma Rengi
Equalizer / Bass Boost : 7 Bant Ekolayzer
Id3 Tag : Var
Model : QUINN PLUS
Video Oynatma Özelliği : Yok
Ses Formatı : MP3/ WMA
Ekran Boyutu : 128 x 32 Piksel
Biaile
Sevgili FikriMühim,
Gliss Shea Cashmere ile Saçlarımı Seviyorum Kampanyasına Davetlisiniz
“ Gliss Shea Cashmere ile Saçlarımı Seviyorum! ” kampanyası saçlarınızın kuruluğunu giderecek ve onları özlediği neme kavuşturacak. GLISS Shea Cashmere Şampuan, GLISS Shea Cashmere Saç Kremi, GLISS Shea Cashmere Anında Onarıcı Bakım Kürü; saçlarınıza kaşmir yumuşaklığı verecek, derinlemesine besleyecek, canlılık kazandıracak, dayanıklılık katacak, hacim verecek, güçlendirecek, parlaklık katacak ve esneklik kazandıracak. Siz bu kampanya ile saçlarınızı hiç olmadığı kadar sevecek ve saçlarınızla göz kamaştıracaksınız.
MühimKampanyamızla ilgileniyorsanız, davetimizi kabul etmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayın.
Sizlerde geldimi böyle bir mail???
Sevgili FikriMühim,
“ Gliss Shea Cashmere ile Saçlarımı Seviyorum! ” kampanyası saçlarınızın kuruluğunu giderecek ve onları özlediği neme kavuşturacak. GLISS Shea Cashmere Şampuan, GLISS Shea Cashmere Saç Kremi, GLISS Shea Cashmere Anında Onarıcı Bakım Kürü; saçlarınıza kaşmir yumuşaklığı verecek, derinlemesine besleyecek, canlılık kazandıracak, dayanıklılık katacak, hacim verecek, güçlendirecek, parlaklık katacak ve esneklik kazandıracak. Siz bu kampanya ile saçlarınızı hiç olmadığı kadar sevecek ve saçlarınızla göz kamaştıracaksınız.
MühimKampanyamızla ilgileniyorsanız, davetimizi kabul etmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayın.
Kampanyaya katıldıktan sonra adresinize MühimPaketiniz postalanacaktır.
Bu kampanyamıza özel olarak paketinizde;
1) MühimKampanya ile ilgili mektubunuz
2) Kampanyanın nasıl işlediğini anlatan MühimKılavuzunuz
3) 1 adet 400ml GLISS Shea Cashmere şampuanınız
4) 1 adet 200ml GLISS Shea Cashmere saç kreminiz
5) 1 adet 150ml GLISS Shea Cashmere anında onarıcı bakım kürünüz
6) 1 adet GLISS Özel Saç Fırçanız
7) Carrefour’da geçerli olmak üzere 3 adet 5TL değerinde indirim kuponu
bana geldi hemen yanıtladım belli bir sayı var beklemeden kabul et kampanyayı hayırlı olsun :)
Sevgili FikriMühim,
Kampanyaya katıldıktan sonra adresinize MühimPaketiniz postalanacaktır.
Bu kampanyamıza özel olarak paketinizde;
1) MühimKampanya ile ilgili mektubunuz
2) Kampanyanın nasıl işlediğini anlatan MühimKılavuzunuz
3) 1 adet 400ml GLISS Shea Cashmere şampuanınız
4) 1 adet 200ml GLISS Shea Cashmere saç kreminiz
5) 1 adet 150ml GLISS Shea Cashmere anında onarıcı bakım kürünüz
6) 1 adet GLISS Özel Saç Fırçanız
7) Carrefour’da geçerli olmak üzere 3 adet 5TL değerinde indirim kuponu
fikri mühime bende üyeyim ama bana hiç kampanya daveti falan gelmiyo. :26: ne yapmak lazım bunun için? :26: