Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlarr bana son günlerde bişey gelmez olduuu

Son düzenleme:
Fulser Ecza San.’nin İngiltere’den ithal ettigi dunyaca unlu catlak ve yara giderici Re-Gen Oil artık Turkiye’de.
10 Mayıs tarihinden itibaren Eczaneler ve Parfümeriler’de yerini alan Re-Gen Oil i 5 sanslı takipcimize hediye ediyoruz

Aşağıdaki işlemlerden her biri size çekiliş hakkı kazandırıyor;

Üyelik işlemleri: (1 Çekiliş hakkı)
Re-Gen Oil Artık Türkiye'de ve www.tresanonline.com adreserine üye olarak üye adını tresan@................... adresine mail ile göndermek

Facebook üyelik işlemleri: (1 Çekiliş hakkı)
Re-Gen Türkiye ve Tresanonline.com facebook sayfalarını beğenerek sayfaların beğenildiği profil linkini tresan@................... adresine mail ile göndermek

Facebook paylaşım işlemleri: (1 Çekiliş hakkı)
Re-Gen Oil Artık Türkiye'de ve RE-GEN OIL, www.tresanonline.com linklerini facebook profilinde paylaşarak paylaşımın yapıldığı profil linkini tresan@................... adresine mail ile göndermek

Twitter takip işlemleri: (1 Çekiliş hakkı)
Re-Gen Türkiye ve TRESANONLINE profillerini takibe alarak kendi twitter adresinizi tresan@................... adresine mail ile göndermek

Twitter paylaşım işlemleri: (1 Çekiliş hakkı)
Re-Gen Oil Artık Türkiye'de ve RE-GEN OIL, www.tresanonline.com linklerini twitter'da paylaşarak paylaşımın yapıldığı profil linkini tresan@................... adresine mail ile göndermek

dominos pizza nın kazananları belli olmuş

ben yokum

Mine Tatcı
Emine Kerim
Yasemin Aydın
Mustafa Örek
Ahmet Yılmaz
Sümeyra Özyaşar
Murat Uzunoğlu
Tülay Çam
Alpaslan Şahin
Çiğdem Özer

Son düzenleme:

güle güle kullan canım.benim de bugün yarın gelir ozaman...

mutlu akü kazananları

Bir Numara Akü Mutlu Akü yarışmamızda;

Gökhan Özer, 12V 60 Amper Mutlu Akü
Bektas Seckin Gorur, 12V 60 Amper Mutlu Akü
Caner Aksaka, 12V 60 Amper Mutlu Akü

Fatma Arslan, Trafik seti
Armağan Diş, Trafik seti
Billur Kadıncı, Trafik seti
Aziz Koray Berçin, Trafik seti
Aynur Avcı, Trafik seti
Engin Coşkun, Trafik seti
Hakan Yıldırım, Trafik seti
Muharrem Şentepe, Trafik seti
İbrahim Baltacı, Trafik seti

Çekilişle Harika Bir Mp3 Player Siz Takipçilerimizin Oluyor!

BiAile'den çekilişle Piranha marka 2 gb mp3 player sizlere hediye!

Tek yapmanız gereken aşağıda verilen şifreyi, adınız, soyadınız, telefon ve adresinizle info@biaile.com adresine mail atmanız.

Katılım şifresi: 185111123

Yarışmamız 27 Mayıs 2011 Cuma günü 17:00'a kadar sürecek ve çekiliş sonuçları aynı gün gece 24:00'dan sonra Biaile ve portalımızın twitter ile facebook sayfalarında açıklanacak, talihli ile birebir irtibata geçilecektir.

Ürün detaylarımız aşağıdaki gibidir;

PIRANHA QUINN PLUS 2GB MP3 ÇALAR

Bellek Kapasitesi : 2 GB
Bellek Tipi : QUINN
Ses Kayıt Özelliği
Bağlantılar : USB 2,0

Sipariş Kodu : 110360844
Bellek Kapasitesi : 2 GB
Bellek Tipi : QUINN
Ses Kayıt Özelliği : Var
Bağlantılar : USB 2,0
Menşei : İthal
Ekran Işığı : 7 Ayrı Ekran Aydınlatma Rengi
Equalizer / Bass Boost : 7 Bant Ekolayzer
Id3 Tag : Var
Model : QUINN PLUS
Video Oynatma Özelliği : Yok
Ses Formatı : MP3/ WMA
Ekran Boyutu : 128 x 32 Piksel

Biaile

katıldım teşekkürler

90 Gün Testi’ne Katılın

IMEDEEN cilt bakım tabletleri kullanarak cildinizin kalitesi ve görünümünü iyileştirmek için destek olabilirsiniz. Üstelik sadece 90 gün içinde...

90 gün sonunda fark göreceğinizden o kadar eminiz ki sonuçlardan memnun kalmazsanız paranızı iade ediyoruz.

IMEDEEN 90 Gün Testi’ne katılın, sağlıklı ve güzel görünümlü bir cilde giden yolda ilk adımı atın.

CreateUser | TR Imedeen

Sevgili FikriMühim,
Gliss Shea Cashmere ile Saçlarımı Seviyorum Kampanyasına Davetlisiniz
“ Gliss Shea Cashmere ile Saçlarımı Seviyorum! ” kampanyası saçlarınızın kuruluğunu giderecek ve onları özlediği neme kavuşturacak. GLISS Shea Cashmere Şampuan, GLISS Shea Cashmere Saç Kremi, GLISS Shea Cashmere Anında Onarıcı Bakım Kürü; saçlarınıza kaşmir yumuşaklığı verecek, derinlemesine besleyecek, canlılık kazandıracak, dayanıklılık katacak, hacim verecek, güçlendirecek, parlaklık katacak ve esneklik kazandıracak. Siz bu kampanya ile saçlarınızı hiç olmadığı kadar sevecek ve saçlarınızla göz kamaştıracaksınız.

MühimKampanyamızla ilgileniyorsanız, davetimizi kabul etmek için lütfen aşağıdaki linke tıklayın.

Sizlerde geldimi böyle bir mail???

Kampanyaya katıldıktan sonra adresinize MühimPaketiniz postalanacaktır.
Bu kampanyamıza özel olarak paketinizde;
1) MühimKampanya ile ilgili mektubunuz
2) Kampanyanın nasıl işlediğini anlatan MühimKılavuzunuz
3) 1 adet 400ml GLISS Shea Cashmere şampuanınız
4) 1 adet 200ml GLISS Shea Cashmere saç kreminiz
5) 1 adet 150ml GLISS Shea Cashmere anında onarıcı bakım kürünüz
6) 1 adet GLISS Özel Saç Fırçanız

7) Carrefour’da geçerli olmak üzere 3 adet 5TL değerinde indirim kuponu

Son düzenleme:

bana geldi hemen yanıtladım belli bir sayı var beklemeden kabul et kampanyayı hayırlı olsun :)

fikri mühime bende üyeyim ama bana hiç kampanya daveti falan gelmiyo. :26: ne yapmak lazım bunun için? :26:

şimdi geldi bana iyi kampanyaymış haaa

Herkese göndermiyorlar bazen banada gelmiyor sanırım öncelik veriyorlar daha önce kampanyaya katılım yapanlara ki benim baya fazla kampanyam oldu :)))))

fikri mühime bende üyeyim ama bana hiç kampanya daveti falan gelmiyo. :26: ne yapmak lazım bunun için? :26:

İlgi alanlarınıza bağlı olarak kampanyaya yönlendiriyorlar sanırım...
Ben neredeyse 1 yıl oldu üye olalı bu ilk kampanyam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…