Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlar geçen haftaki omo yarışmasından kazandığım deterjanlar geldi:KK71:
tebrikler canım mis kokulu omolarını güle güle kullan :81:

Eki Görüntüle 183239

merhabalar...
annelik akademisinden kitabım geldi :KK70:
güle güle oku canım :emir_bebek:

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım artık takipcisi oluyorum buranın

aramıza hoşgeldin senden de kampanya haberleri bekleriz :KK74:

merhaba kızlar :80: yeni topik hayırlı olsun.. öncekinin kapatıldığını görünce üzülmüştüm. taze taze hemen kampanyalara katılıverdim gitti :KK9:

Gülaylar Altından Pırlanta Kalp Kolye Kazanma Şansı

11 Nisan - 31 Mayıs tarihleri arasında aşağıdaki formu eksiksiz dolduran ziyaretçilerimiz arasından 1 Haziran 'da yapılacak çekiliş sonucu 10 ziyaretçimize Pırlanta Kalp Kolye Hediye.

GÜLAYLAR ALTIN, Altın, Pırlanta, Tektaş, Tria, Alyans, Yüzük, Kolye, Küpe

teşekkürler canım..
slm kızlar ben daha önceden annelik akademisinden kitap istemiştim kargo parasını ödüyosun sadece çok olmuştu geleli..bugün bidaha geldi ama bu seferki hamileyim kitabı ben istememiştim ama hoşuma gitti

canım banada o kitaptan gelmişti. merak ettim şimdi acaba hamileyim kitabı gelir mi bana da? öncesinde mail falan geldi mi yoksa kitap süpriz mi yaptı?

fm'den bana da mail gelmiş. merakla bekliyorum kampanyayı..

Teşekkürler yeni haberler için. Tekin Acar, Çokoprens ve Polo'ya katıldım bakalım...
Tuana tekin acarın eski sonuçlarına nereden ulaşabiliriz bi bilgin var mı?

canım eski sonuçlara nerden ulaşıldığını bende bilmiyorum ama kazanıldığı takdirde mail gönderiyorlarmış. :112:

Arkadaşlar şu PTT'den türkü cd si ne kadar sürede geliyor? Benden adres istediler bugün.

banada az önce " gereği sağlanmıştır" diye bir mesaj geldi ama ürünüm gelmedi.sanırım kargoya verdiler.bekleyelim bakalım
Hangi adresten istiyoruz acaba arkadaşlar bana mailde gelmedi 15 gün oldu:KK43:((
merhaba kızlar dün nette gezinirken ratladım buraya üye olup kendi polonu tasarlıyorsun ve galeriye ekliyorsun her 100. kişiye kendi tasarısını hediye gönderiyorlar:KK34:

U.s Polo Assn. - Kendi Polonu Tasarla
Banada fikri mühimden kampanya geldi bakalım..

sepetiko dan saat için üye oldum ama hala dönmediler 2 gün oluyor ne zaman arıyorlar kızlar

Annenize Flo ' dan Pırlantalı Nazar Boncuklu Kolye Hediye

KAMPANYA KOŞULLARI :

* Anneler Günü Pırlantalı nazar Boncuklu Kolye Hediye Kampanyası, 22.04.2011 Cuma günü itibarı ile tüm mağazalarımızda ( Kayseri Meysu Outlet ve yeni açılacak olan Trabzon Cevahir Outlet mağaza hariç ) ve online satışlarda geçerli olacak olup 08.05.2011 tarihinde mağaza kapanışı ile birlikte bitirilecektir.
* Flo mağazalarında indirimli (outlet vs.) olmayan ürünlerde 100 TL ve üzeri alışverişlere ; sertifikalı , pırlantalı nazar boncuklu kolye hediye edilecektir.
* Kampanya kapsamında Flo mağazalarından alınan Polaris markalı ürünlerde Pırlantalı Nazar Boncuklu Kolye Hediye verilecektir. (Pırlantalı Nazar Boncuklu Bileklik verilmeyecektir.)
* Promosyon kolyeler stoklarla sınırlı değildir. Ancak flo.com.tr’de stoklarla sınırlıdır. Mağaza stokları tükendiği takdirde müşterilerimize kolyenin 1 ay içerisinde verileceğine dair Taahhüt Kartı verilecektir.
* Kolyeler ayrıca bedelli olarak satılmayacaktır.
* Outlet ve indirimli ürünlerde bu kampanya geçerli değildir.
* Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerin Değişim kriterlerinde, kampanya koşulları aynen geçerlidir (Değişim indirimli ve/veya outlet ürünler ile gerçekleştirilemez). Aksi takdirde promosyon ürünün sorunsuz olarak iade edilmesi gerekmektedir.
* Kampanya kapsamında satın alınan ürünlerde iade gerçekleştirilemez. İade talep edildiği takdirde promosyon ürünün sorunsuz olarak iade edilmesi gerekmektedir.
* Bu kampanya FLOCARD ve diğer kampanyalarla birleştirilemez.
* Flo Mağ. Hiz. Ve Paz. A.Ş. kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
* Kampanya başlangıç tarihi öncesinde (22.04.2011 öncesinde) satılan ürünlerin değişiminde, kampanyalar uygulanmayacaktır.
* Kampanyaya katılan satış noktalarında geçerlidir.
* Tipografik hatalardan firmamız sorumlu değildir.
* Hediye çekleri bu kampanyada geçerli değildir.
* Özel fiyatlı toplu satışlarda kampanya geçerli değildir.

Annenize FLOdan Pırlantalı Nazar Boncuklu Kolye Hediye / FLO Online Ayakkabı

Eklentiler

• $anneler_gunu.jpg
    $anneler_gunu.jpg
    72,5 KB · Görüntüleme: 32
kıslar bu fikri müninden ne geliyor bende üye oldum

Doğum kontrol hapları ile ilgili bir çalışma galiba , çalışmaya katılacaklara mail gönderdiler.15 gün sonra da bir paket göndereceklermiş.Paketin içinde oyuncak bebek,bilgilendirme kılavuzu , proje ile ilgili mektup olacakmış.:KK61:

Doğum kontrol hapları ile ilgili bir çalışma galiba , çalışmaya katılacaklara mail gönderdiler.15 gün sonra da bir paket göndereceklermiş.Paketin içinde oyuncak bebek,bilgilendirme kılavuzu , proje ile ilgili mektup olacakmış.:KK61:

tşk ederim canım herhangi bir ücret ödücegizmi biz

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım..
:KK68::KK68: duyuru yapan arkadaşlar sağolun.banada dün gelmişti fm maili.bekliyorum bakalım :89:

X