merhaba kızlar bende kendimi tanıtayım
İzmir Aliağa da oturuyorum.
24 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve 21 haftalık hamileyim
1,63 boyum ve şuan gebelikten dolayı kilom 64 ayak numaram 39
Kapalı bir bayanım
Şuan için L beden giyiyorum (normalde m)
Oje sürmeyi, takıyı(kolye,küpe) sevmem---->bileklik hariç
Kitap okumam
bakım ürünleri pek kullanmam(parfüm makyaj hariç onlar olmazsa olmazlarım)
en sevdiğim renk kırmızı lila siyah sanırım benden bu kadar aklıma gelirse yazarım yine
üMRAN merhaba bende aliağa da oturyorum bide komşu çıkıyormuşuz :) gerçi ben 3 ay oldu taşınalı ama belli de olmaz :)
merhaba kızlar
22 yasındayım
daha önceden çekilişe katılmıştım çok eğlenceli geçmişti ama bana alıcak kişi yazdıklarımı okursa daha iyi olur hediye seçimi kolaylaşır :44:
öncelikle çok sade bir giyim tarzım vardır en sevdiğim renkler beyaz siyah ve hardal sarısıdır
desenli şeylerden hiç hoşlanmam düz renkli bluzları tişörtleri kazakları severim
boyuna baglanan desensiz şalları çok severim hani böyle uzun oluyor ya ondan
oje makyaj malzemesi kullanamıyorum namaz kıldıgım için ve sürekli abdest aldıgım için onları bırakalı 1 yıl oldu sanırım:26:
ama dudak parlatıcılarına ve niveanın dudaklara sürülen vişneli lipstickleri varya onlara bayılıyorum
etek çok seviyorum bedenim etekte 40
üst bedenim xsmall yani benim üstüm zayıf altım şişman
boğazlı kazakları çok seviyorum tüm üst giyimlerde xsmall giyiyorum
eldiven çok seviyorum böyle süslü püslü eldivenler çok hoşuma gidiyor
170 boyundayım ve 70 kiloyum
parfümleri çok severim özellik şekerli kokulara bayılıyorum
yılbaşı kilodu içinde dantelli bir şey istemiyorum arkadaşlar maalesef giyemiyorum düz kırmızı penye bir kilot olursa sevinirim yani sexi mexi olmasın ben bekarım neyime gerek onlar yaevliliğede baya var yani bu arada kilotdaki bedenim large
kilotlu çorap çok seviyorum evde serisini yaptım siyah kahverengi çoraplar çok hoşuma gidiyor tabiki desensiz olucekkilotlu çorapta bedenim:3 numara
birde böyle rengarenk süslü çerçeveleri çok seviyorum
peluş ayıcıklı terlikleri çok seviyorum
ay bide ben antep fıstıklı çikolatalara bayılıyorum jelibonlara bayılırım
birde nazar boncuğu takıntım var nazar boncuklu çengelli iğneleri çok seviyorum nazar boncuguna bayılıyorum
kar küresi hastasıyım kar küreleriyle oynamayı onları sallamayı çok seviyorum
bana alıcak arkadaşıma sesleniyorum
düzene çok önem veriyorum paketler özenle ve düzenle hazırlanırsa çok sevinirim
aynısını bende alıcagım kişiye öyle yapıcam
çok şey almasına gerek yok az ve öz olmalı benim için herşey
süse çok önem veriyorum paket süslemelerine eeee kötü bir yılı geride bırakıyorum yeni bir yıl geliyor süslü püslü hediye paketlerimle giriyim dimiiii
şimdiden bana alıcak kişiye çok teşekkür ediyorum
beren hanım ne güzel detaylı yazmışsınız okudukçaa ayy ben de bayılırım demekten kandimi alamadığım birsürü şey geldi aklımaaaben de oğlak burcuyumm...sorunlu bir cildim olduğu için makyaj malzemsinden çok cilt bakım ürünleri kullanıyorumm..ve organik ürünlere bayılırım zeytinyağından sabunlara el yapımı mumlara kadar
meselaaa
'' eldiven çok seviyorum böyle süslü püslü eldivenler çok hoşuma gidiyor
peluş ayıcıklı terlikleri çok seviyorum
ay bide ben antep fıstıklı çikolatalara bayılıyorum jelibonlara bayılırım
çok şey almasına gerek yok az ve öz olmalı benim için herşey '' kısmına tamamen katılıyorum
bana hediye alacak arkadaşa şimdiden çok teşekkür ederimm
teşekkür ederimdetaylı yazıyım ki bana alıcak kişi yorulmasın ne alıyım diye düşünmesin diye bütün hoşlandıgım şeyleri yazdım inşallah güzel bir yılbaşı çekilişi olur ay çok heyecanlandım
Haha çok eğlenceliymiş bu iş. Hiç böyle düşünmemiştim açıkçası. Bu siteye üye olduğum için çok çok mutluyum zaten ve her geçen gün kat ve kat artıyor bu sevgimHadi ben de anlatayım kendimi...
İsmim Gülşen
Tekirdağ/Çorlu'da ikamet ediyorum
Yaklaşık 2,5 aylık hamileyim. Ağustos ayında ilk bebeğimi kaybettim ve onun ruhsal çöküntüsünden şimdilerde bu bebiş sayesinde çıktım. Allah'ıma bin kere şükürler olsun...Kısmetse ilk çocuğum olacak bu
30 yaşındayım. Boy 1,65 kilo 57 (Şimdilik tabi... Henüz kilo almadım. Bakalım hamilelik ne gösterecek)
Beden 38 ama o da şimdilik. Kilo almaya başlarım sanırım yakında
Ayak numaram 39,5Çok koca ayaklıyım yaa Gerçi ayakkabı kalıbına göre değişiyor ama bazen 39 büyük oluyor, bazen küçük. 40 büyük geliyor ama 39 da sıkıyor falan...:44: Anlayacağınız ayak numarası ayarım yok ve ayakkabıdan yana hiç şansım yok. O yüzden bana böyle bir şey almanızı önermem Ayrıca öyle yüksek topuklu falan da giyemiyorum. Biraz rahata alışmış biri olarak ya küçük topuklu, ya topuksuz ayakkabı giyerim. Yaz boyu sandalet giymeyi tercih ederim
En sevdiğim renk mercan rengidir. Bazıları nar çiçeği de der bu renge, işte tam olarak ondan. Gerçi kahverengi hariç her rengi severim ama en sevdiğim mercan rengidir.
Giyimde m beden giyiyorum ama kilo almaya başlayınca L'ye dönüşecektir sanırım :26:
Süs eşyalarından hiç hoşlanmam. Evim son derece sadedir. Düşünün orta sehpa bile almadım. Gereksiz kalabalıklardan hoşlanmıyorum çünkü. Toz almaktan da nefret ettiğimden öyle bibloyla falan hiiiç uğraşamamBir tane bile biblo satın almadım. Hediye gelen birkaç ufak şey var ama onları bile nasıl kaldırsam diye düşünüyorum, yalan yok Sadece siyah-kırmızı ve beyaz renklerinden ibaret sade bir oturma odam var mesela.
Kitap okumayı severim. Ama bu yaştan sonra tekrar üniversite okuma derdine düştüğüm için şimdilerde ders çalışmaya başladım ve dolayısıyla kitaba ayıracak hiç vaktim olmuyor
Makyaj yapmayı çok severim. Hatta arkadaşlarım hep kokoş derler bana. Makyajsız ekmek almaya bile gitmemHa öyle aman aman bi makyaj değil yaptığım, ama dipliner-rimel-hafif fondoten,allık ve parfüm vazgeçilmezimdir. Geriye ne kaldı desenize Hıh kalan şeyi buldum: oje. Evde renk renk ojelerim vardır yıllardır ama hiç kullanmam Çok üşeniyorum sürmeye ve sürdükten sonra da çıkarmaya... Zaten sürsem de hemen bir yere bulaştırırım, rezil olur
Takı severim aslında ama pek kullanmamÇok değişiğim ben yaa Yani öyle bileklik, yüzük falan severim aslında ama pek taktığım söylenemez. Öylece takı kutusunda duruyorlar. Arada bir takarım işte...
İç çamaşırı bilgisi de mi yazacağız yahu :26: Ben de kalın lastikli çamaşırdan hoşlanmam. Öyle pek cicili bicili şeyler de kullanmam. Zaten şimdi hamileyim de, uygun olmaz
Spor da giyinirim klasik de... Şimdilerde tunik ve tayt tercihim... Dekolteli şeyler giyemem, rahat edemem.
Bu arada sarışın, beyaz tenliyim. Belki lazım olacak bir bilgidir
Ben de çanta delisiyimdir. Ama şöyle çok kullanışlı bir çanta bulamamaktan dertliyim.
Ne çok şey yazdım. Bi eksik gedik yoktur inşallah.
Öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?