- 13 Ağustos 2023
- 79
- 166
- 28
-
- Konu Sahibi NASLIHAN ABLA
Korunduğunu halde hamile kalıyorum evet tüp bağlatanlardan fikir görüş yaşayan varmı daha önce tüp bağlamaNe konuda bi yardım istiyosunuz? Tüpleri bağlatanlardan fikir mi? Korunma yöntemleri mi? Tam anlayamadım
Korunma yönteminiz nedir merak ettimKorunduğunu halde hamile kalıyorum evet tüp bağlatanlardan fikir görüş yaşayan varmı daha önce tüp bağlama
Evet eşim korunuyorduNasıl korunuyordunuz geri çekilme falan mı?
Nasip kısmet Allah sizlere de nasip eder inşallah sisin varmıRabbim sağlıkla büyümelerini nasip etsinde, keşke bizlerde yillarca ugrasmadan korunmus olup böyle hamile kalabilsek...
Hayırlısı olsun inşallah
Eşinize güvenmeyin benceEvet eşim korunuyordu
Evet anladım değil mişGeri çekilme bi korunma yöntemi değil, biliyosunuz dimi?
Şaka gibisiniz çekilme yöntemi ile korunma mı olur. Prezervatif veya doğum kontrol hapı öyle aman aman pahalı şeyler değil , spiral keza öyleEvet eşim korunuyordu
İnşallah fake konudurEvet anladım değil miş
Maşallah algınızın açıklığı mütüşşşEvet anladım değil miş
Artık güvenmeyeceğim o yüzden tüp lerimi bağlatacamEşinize güvenmeyin bence
Zararlı diye kendime zarar vermek istemedimŞaka gibisiniz çekilme yöntemi ile korunma mı olur. Prezervatif veya doğum kontrol hapı öyle aman aman pahalı şeyler değil , spiral keza öyle
Geç olsun güç olmasın. Dörtte anlamışsın, ya sekizde anlasa idinArtık güvenmeyeceğim o yüzden tüp lerimi bağlatacam
Prezervatifin nesi size veya eşinize zararlı mesela??Zararlı diye kendime zarar vermek istemedim
Allah aşkına neyi zararlı?Zararlı diye kendime zarar vermek istemedim
Dalga mı geçiyosun?doğru düzgün korunmayıp hatta hiç korunmayıp sonra bir de neye şaşırıyosunuz bu kadar?Evet eşim korunuyordu