- 1 Aralık 2021
- 12.462
- 42.254
- 34
-
- Konu Sahibi NASLIHAN ABLA
Eşiniz bu konuda ne düşünüyor onay verecekmiAllah'ım 3 tane çocugum var biri 8 biri 5 biri de 2 yaşında bende 4. Cüye hamileyim tabiri caizse ceketini atsa hamile kalıyorum bu hamilelik ten sezeryan olacağım için tüp lerimi bağlatmayı düşünüyorum bu konuda fikri olup da bana yardımcı olabilecek varmı
Sürekli geri çekilme yöntemi ile mi korundunuz..Evet anladım değil miş
Hamilelik,doğum vs kolay şeylermiş gibi korunma yöntemlerine zararlı diyor ya.Prezervatifin nesi size veya eşinize zararlı mesela??
Ordan bakınca fake gibi mi duruyor 4. Ye hamileyim yemin ederimİnşallah fake konudurçok komik
Hamilelik,doğum vs kolay şeylermiş gibi korunma yöntemlerine zararlı diyor ya.
Doğum kontrol hapı?yabancı bir cisim diye mi acep. O kadar doğurmuş ha bie doktora bir kere soraymış. Her aşıda ebeler kendini yırtıyor doğum kontrol yöntemi anlatıyorlar ne bileyim cahil kalmak için büyük efor lazım
Onlar çok daha zor midem çok fenaa Allahım çocuklara eve nasıl yetişebiliyorum Allah biliyor çamaşırlarım makinada keşke biri gelsede şerde diye dua ediyorumHamilelik,doğum vs kolay şeylermiş gibi korunma yöntemlerine zararlı diyor ya.
Yaş kaç?Onlar çok daha zor midem çok fenaa Allahım çocuklara eve nasıl yetişebiliyorum Allah biliyor çamaşırlarım makinada keşke biri gelsede şerde diye dua ediyorum
Cahillikle ne alakası var zararlı diye almadım kilo yapıyor ayrıca ben kiloma dikkat ediyorumyabancı bir cisim diye mi acep. O kadar doğurmuş ha bie doktora bir kere soraymış. Her aşıda ebeler kendini yırtıyor doğum kontrol yöntemi anlatıyorlar ne bileyim cahil kalmak için büyük efor lazım
Yaşınız?Onlar çok daha zor midem çok fenaa Allahım çocuklara eve nasıl yetişebiliyorum Allah biliyor çamaşırlarım makinada keşke biri gelsede şerde diye dua ediyorum
Kilo yapan doğum kontrol hapları 1980'de kaldıCahillikle ne alakası var zararlı diye almadım kilo yapıyor ayrıca ben kiloma dikkat ediyorum
Kusura bakmayın ama cahillik bu.Cahillikle ne alakası var zararlı diye almadım kilo yapıyor ayrıca ben kiloma dikkat ediyorum
Cahillik korunmayı bilmemeniz. Bu gidişle 5.yi de doğurursunuzCahillikle ne alakası var zararlı diye almadım kilo yapıyor ayrıca ben kiloma dikkat ediyorum
Eşi sadece ceketini atsa daha etkili bir korunma yöntemi olurdu,geri çekilmektenCahillik korunmayı bilmemeniz. Bu gidişle 5.yi de doğurursunuz
4.de anlamanız iyi olmuş.Evet anladım değil miş
Doğurmak daha zararlıdır kıaaaz töbeZararlı diye kendime zarar vermek istemedim
Öyleyimdir sıkıntı bu değil ki her akşam iğne ilaç içip yatıyorumMaşallah algınızın açıklığı mütüşşş