• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cedrina xr 25

MadamJuse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
634
545
103
Arkadaşlar merhaba ben Ağustos ayında depresyona bağlı olarak psikotik bir atak geçirdim 9gün hastanede yattım. Hastaneden çıktıktan sonra sırasıyla 1er ay
600mg cedrina xr
400mg
300mg
150mg
100mg
50mg ve 25mg kullandım ve 2 hafta oldu bıraktım süreç boyu psikoterapiye de devam ettim. Ben bu ilacı bıraktım sonrasında bir süre uyku sorunu yaşayabileceğimi bunun normal olduğunu söylemişti doktorum ancak bıraktıktan bir iki gün sonra depresyonumu tetikleyecek bir olay yaşadım ve bu yaşadığım şey doğrudan beni o eski günlere götürdü beni hasta edecek kadar içine çeken geçmiş anılara, yani yine zihnimi düşüncelerimi rahatça serbest bırakamıyor anı yaşayamıyor gibi hissediyorum kendimi sıkışmış ve düşünceli buluyorum ve uyku sorunum başladı. Şuan daha iyiyim ama uykum gelmiyor üç gün önce psikoterapideyken doktorum yaşadığım olaya bağlı olarak gerginliğin devam ederse xanax başlayalım dedi sağlığım için her şeyi yaparım ancak ilaç tedavisinin yan etkileri beni geçtiğimiz 7 ayda çok zorladı bu yüzden biraz mesafeliyim ama uykusuz kalmak istemiyorum düşündükçe düşünüyorum bu defa. Başına böyle bir şey gelen var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Arkadaşlar merhaba ben Ağustos ayında depresyona bağlı olarak psikotik bir atak geçirdim 9gün hastanede yattım. Hastaneden çıktıktan sonra sırasıyla 1er ay
600mg cedrina xr
400mg
300mg
150mg
100mg
50mg ve 25mg kullandım ve 2 hafta oldu bıraktım süreç boyu psikoterapiye de devam ettim. Ben bu ilacı bıraktım sonrasında bir süre uyku sorunu yaşayabileceğimi bunun normal olduğunu söylemişti doktorum ancak bıraktıktan bir iki gün sonra depresyonumu tetikleyecek bir olay yaşadım ve bu yaşadığım şey doğrudan beni o eski günlere götürdü beni hasta edecek kadar içine çeken geçmiş anılara, yani yine zihnimi düşüncelerimi rahatça serbest bırakamıyor anı yaşayamıyor gibi hissediyorum kendimi sıkışmış ve düşünceli buluyorum ve uyku sorunum başladı. Şuan daha iyiyim ama uykum gelmiyor üç gün önce psikoterapideyken doktorum yaşadığım olaya bağlı olarak gerginliğin devam ederse xanax başlayalım dedi sağlığım için her şeyi yaparım ancak ilaç tedavisinin yan etkileri beni geçtiğimiz 7 ayda çok zorladı bu yüzden biraz mesafeliyim ama uykusuz kalmak istemiyorum düşündükçe düşünüyorum bu defa. Başına böyle bir şey gelen var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Bende bir olay yaşadığım için aylarca ilaçlar kullandım fakat bende hangi ilacı içersem içeyim asla ama asla uyuyamıyordum ne boktan iş bu arkadaş

Bende bir olay yaşadığım için aylarca ilaçlar kullandım fakat bende hangi ilacı içersem içeyim asla ama asla uyuyamıyordum ne boktan iş bu arkadaş
Sormayın bu ne biçim işmiş ilaç kullandığım süre boyu uykulu ve tansiyonu bitik gezdim şimdi tam bıraktım yine saçma bir olay yaşayıp o günlere döndüm zihnen. Sağlıklı olabilmenin yolu nedir gerçekten merak ediyorum

Sormayın bu ne biçim işmiş ilaç kullandığım süre boyu uykulu ve tansiyonu bitik gezdim şimdi tam bıraktım yine saçma bir olay yaşayıp o günlere döndüm zihnen. Sağlıklı olabilmenin yolu nedir gerçekten merak ediyorum
Bak ben de çok ağır şeyler yaşadım 58 kg’dan 48 46 kilolara kadar düştüm hiçbir şekilde uyuyamıyordum o kadar ilaç kullanmama rağmen hemde. hiçbir şey yiyemiyordum sürekli ağlama atakları geçiriyordum çünkü sana yemin ederim bir gün boyunca ağladığımı biliyorum aşırı derecede sigara içiyordum intihara bile etmiştim her sey o kadar anlamsız o kadar boştu ki berbat rezil haldeydim bana nolur yardım edin diye ağlamak istiyordum sürekli saçlarımı boyatıyor lens takıyor kulaklarımı deldiriyordum bunlar hep kendimi bir sekilde rahatlatmaya calıstığım için oluyordu hala ara ara ağlarım ama iyiyim nasıl oldu o da bir keresinde bir söz okudum hatırlamıyorum su an ama geçmişe dönemezsin tarzında birseydi mesela her ağladığımda her kötü olduğumda diyordum ki geçmişe dönebilecek misin? Düzeltebilecek misin? Her şey eskisi gibi olacak mı? Hayır hiçbiri olmayacak tamam neden o zaman ağlıyor üzülüyorum ne geçiyor elime? Hiçbir şey bunun kabullenmesini yaşadım ve ilaçlarımıda bıraktım

Kendimi o kadar kötü hisseder öyle bir düşüncelere dalardım ki vücudum kitlenirdi bayılırdım kasılırdım altıma işediğimi bile biliyorum bu yüzden

Kendimi o kadar kötü hisseder öyle bir düşüncelere dalardım ki vücudum kitlenirdi bayılırdım kasılırdım altıma işediğimi bile biliyorum bu yüzden
Çok çok geçmiş olsun zaten benim psikoterapilerde ve şemalarda hep kontrol etmeye çalışmak mükemmelleştirmek olanı kabullenememek vs çıktı bunlardan ötürü aşırı düşünüp düşünüp etkileniyoruz bi teslimiyete geçebilsem çok rahatlıycam

Merhaba ben de aynı durumdayım 4 aya yakın uyuyamadım kafayı yiyiyordum resmen depresyona girdim şimdi antidepresan kullanıyorum psikoterapi aldım ama eskisi gibi enerjik pozitif hissetmediğim için açıkçası hep bir reddediş oldu tüm hayatım mahvoldu hala ne yapacağımı bilemez haldeyim bilen varsa yol göstersin

Back