- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
Cecile 'in farlarını deneme fırsatım olmadı canım o yüzden bilgi sahibi değilimancak şunu biliyorum ki, makyaj malzemeleri tenden tene göre değişebiliyor..Cilt bakımı kursu aldığımda öğrenmiştim ..
Örneğin yağlı ciltlerde makyaj çabuk dağılıyor,yada cilt makyajı içine çektiği için renk vermiyormuş gibi oluyor..
Kendim kullanmadım ama sanıyorum ki far bazları farların kalıcılığını arttırırken daha yoğun renk veriyor..
Canım araştırdım da Cecile ait far bazı bulamadım ben.
Zaten bu güne kadar hiç denemeye fırsatım olmamış bir ürün o yüzden çok bilgim yok malesef olaya sadece kendi yorumumu katıp öncedende belirttiğim gibi"farın daha kalıcı renklerin daha canlı olmasını sağlıyor " diye biliyorum bilen arkadaşlar daha iyi bir açıklama yapabilir belki :)
canlarım far bazı dediğiniz gibi farın rengini inanılmaz ölçüde canlı gözterior ve kalıcılığı en azından siz silene kadar çıkmıor..l'oreal,artdeco ve inglot da far bazı var..ben artdeco kullanıorm fiyatı 20.-25 tl arası:)
Ben rimelini kullanmıştım ama başarılı bulmadımeyelinerı güzel , başka da kullandığım ürünü olmadı
bende siyah eyeliner alıcam cecile den mi alsamki kullananlar memnun
tmm cnm alırsam mutlaka paylaşırım
bi zaman bulup gidebilirsem yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?