Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu güzel yorumu duyunca bende o ürünü merak ettim şimdi. :)Aklımda bulunsun stick far almak isteyince tercih ederim, bilgi için teşekkür ediyorum...
Bende eski lip gloss mağdurlarındanım :tomato:
Ancak bu ürün rahatsızlık vermedi umarım benim kadar memnun kalırsın sende..
Ben teşekkür ederim..
Ürün bu,"ıslak far" olarak geçiyormuş,bendeki mavi-gri çok memnunum.aynı ürünün nivea olanı var,berbat..
baktım lip gloss konuşuluyor ..
Geçen günlerde flormar bir hediye paketi göndermişti.
içinden yeni ürünleri olan lip gloss da çıktı..
çok memnun kaldım ben.
asla yapış yapış değil ve dudağa ağırlık vermiyor.
Şuradan okuyabilirsiniz yazdıklarımı.
Üfürükten Prenses: FlorMar Geldi Haaaanımmm ...!
ya bende cecile'in bi farı var
resimde kırmızı yuvarlak içine aldığım far paletim
hiç memnun değilim
ya ben süremiyorum ya da farda bi sorun var
[/URL][/IMG]
youthanasia7 kadındaki göz beni korkuttu kaydirigubbakcemile3
cnm belki dahada acık bişe aramalısın resimdeki sanki bayanın renginden koyu durabilir
gibi geldi lip glossun acık durmasını istersen dudaklarına hafif pudra sür ama cok az
yani dudaklarını söyle bi soldursun yeter böylece daha acık duruyor lüpglosslar yerimseniben
günaydın arkadaşlar, gerçekten çok güzel ve faydalı bi paylaşım olmuş önceliklea.s.
bende şu an için Cecile in sadece göz kalemi var ama fazlasıyla memnunum " all day performance eye liner " ismi, görünüşü normal bi göz kaleminden farksız, ayrıca arka kısmında dağıtıcı süngeri var. ben kendinden simli siyah ve yeşilini kullanıyorum, özellikle siyah olanı bende sürme kadar dayanıklı oluyo hatta gözümden zor çıkarıyorum akşamları:roflol: ayrııca tahriş ya da sulanma yapmadı, tavsiye ederima.s
simli toz farını ve mor eyelinerini kullanıyorum (fırçalı) tavsiye ederim
çok güzeller
toz farlarının diğer renkleri de harika canlarım
o gözler orjinal bu arada canım kadın alman da hayranım kendisine neyse ayrı konu.. :)
benim dudaklarım renksiz sanırım canım o yüzden biraz renkli bir şey almam gerekiyor :/
cnm dudakların soluk renk ise acilen renklendirmek için pembenin koyu tonlarını tercih et yüzünüde daha canlı gösterir ben resimdeki rengi arıorum deyince öyle dedim :hulya:
ben de CECİLE nin fondötenini kullanıyorum...köpük olanını
bu arada pudrasını ne kadara aldığını sorabilir miyim?