- Konu Sahibi efetubi
-
aceba bu tur bebeklere hamile olan bayanlar bebegiyle anne karnindayken cokmu ilgi ogsterdi? hergun konusmak sarkisoylemek falan gibi?varmi oyle biseyler yapan?
kusura bakma cnm ama 6 aylik bi bebegin bukadar uzun cümle kurmasi bana hiiiiiiiiic inandirici gelemdiii
yahu bebek 6 aylık değil 2 yaşında 9 aylık.. hala 6 aylık diye bahsediyosunuz..anne açıklamış 6 aylık değil diyoo..
walla 6 aylıkken ben mutfaktaydım anne gel kawak yelleri basladı dedi gayet net bi şekilde yanına gidince tekrar sorunca sölemiyor ama cnm dr götürdüm ben ösel hastaneye bana ne deseler begenirsin ee 2 3 yasındaki çocuklar kuranı ezbere biliorlar bu sebele zeka testi yapamayızklava: nereye baswurup ne yapacagımı bilmiorum sende ne gibi belirtiler war :uhm:
yahu bebek 6 aylık değil 2 yaşında 9 aylık.. Hala 6 aylık diye bahsediyosunuz..anne açıklamış 6 aylık değil diyoo..
hayatım anne 6 aylıkken o uzun cümleyi kurdu diyo
arkadaşta bunu demiş sanırım
yoksa çocuğun yaşını anladı okuyanlar sanırım
şu an 2,9 yşında dedi
suan altı aylık diil 2.9 yasındalmaz:
walla 6 aylıkken ben mutfaktaydım anne gel kawak yelleri basladı dedi gayet net bi şekilde yanına gidince tekrar sorunca sölemiyor ama cnm dr götürdüm ben ösel hastaneye bana ne deseler begenirsin ee 2 3 yasındaki çocuklar kuranı ezbere biliorlar bu sebele zeka testi yapamayızklava: nereye baswurup ne yapacagımı bilmiorum sende ne gibi belirtiler war :uhm:
hayatım anne 6 aylıkken o uzun cümleyi kurdu diyo
arkadaşta bunu demiş sanırım
yoksa çocuğun yaşını anladı okuyanlar sanırım
şu an 2,9 yşında dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?