Cce Efeden ok korkuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi efetubi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi 0 yaşından itibaren bile uygulanabilecek zeka testleri var ancak istek de bulunulduğu takdirde yapılan testler değil unlar.ayrıca bu testleri pedagog, psikolog, psikiyatristler ve RAM merkezleri yapıyor.çocuğun yaşı ilerledikçe bu testlerin güvenilirliği artıyor.bence şu dönemde bu tarz bir zeka testine ihtiyaç yok.sizin yapacağınız çocuğunuzun gelişimini branşınız doğrultusunda desteklemek.bunu çevrenizde de çok bence dile getirmeyin.bu geçici bir süreçte olabilir.zaman zaman rastlıyoruz çünkü.çevre beklenti içine giriyor.aileler bu durumda sıkıntı yaşıyor.

her yaşna her bebeğe zeka testi uygulanabiliyor nasıl hbulamadınız hayret:uhm:
kesinlikle bir uzmandan yardım alın derim.
benimde anlamadığım yer anne gel kavak yelleri başladı demesi hadi diyelim bunu söyledi bu ilk uzunnn cümle kurmasımıydı

aceba bu tur bebeklere hamile olan bayanlar bebegiyle anne karnindayken cokmu ilgi ogsterdi? hergun konusmak sarkisoylemek falan gibi?varmi oyle biseyler yapan?

aceba bu tur bebeklere hamile olan bayanlar bebegiyle anne karnindayken cokmu ilgi ogsterdi? hergun konusmak sarkisoylemek falan gibi?varmi oyle biseyler yapan?

ya aslında ben anne oldugumu cok anlamadım cünkü 6 aylık dogdu oglum dogdugundada 20 gün kuwözde kaldı sarkılı türkülü cok bi muhabettimiz olmadı CADIARZU

cnm çok garip gerçekten
bence vakit kaybetmeden bi uzmana görünün

kusura bakma cnm ama 6 aylik bi bebegin bukadar uzun cümle kurmasi bana hiiiiiiiiic inandirici gelemdiii

yahu bebek 6 aylık değil 2 yaşında 9 aylık.. hala 6 aylık diye bahsediyosunuz..anne açıklamış 6 aylık değil diyoo..

yahu bebek 6 aylık değil 2 yaşında 9 aylık.. hala 6 aylık diye bahsediyosunuz..anne açıklamış 6 aylık değil diyoo..

bak sekerim arkadas yazmis bunu.................... a.s.
benmi yanlis okudum acaba diye gene baktim hayir hatta esime bile okuttum bende bi yanlislik yok yaniiiiii

Ben annenin ne öğretmeni olduğunu anlamadım ya coc yazmış ama :uhm: :uhm:

yahu bebek 6 aylık değil 2 yaşında 9 aylık.. Hala 6 aylık diye bahsediyosunuz..anne açıklamış 6 aylık değil diyoo..

hayatım anne 6 aylıkken o uzun cümleyi kurdu diyo
arkadaşta bunu demiş sanırım
yoksa çocuğun yaşını anladı okuyanlar sanırım
şu an 2,9 yşında dedi

suan altı aylık diil 2.9 yasında lmaz:

bebeğiniz 6 aylıkken bu cümleyi kurmuş ve siz hala bunu burda yazabiliyorsanız size pes diyorum acilen bir uzmana başvurmalısınız bu korkunç bişey..normal değil. Bir psikoloğa götürün o sizi zaten yönlendirecektir...
pes diyorum size. şurada geçirdiğiniz zaman bile boşa yani. Gidin çocuğunuzu bir uzmana gösterin yahu.... klava:

hayatım anne 6 aylıkken o uzun cümleyi kurdu diyo
arkadaşta bunu demiş sanırım
yoksa çocuğun yaşını anladı okuyanlar sanırım
şu an 2,9 yşında dedi

evet şimdi farkettim ufak ama önemli ayrıntıyı kaçırmışım. :1hug:

çok garip gerçekten
ama normal bi durum olmadığı kesin
ya efe üstün zekalı olucak şimdiden
yada bi sorun var
tek bildiğim acilen bi uzmana götürmeli

6 aylık bebek cumle nasıl kursun yaa. kelime olsa hadi bi nebze anlıcamda cumle kurması ilginc :umursamaz:
ayyy ben korkarım normalde agu demesi gereken bi bebegin oyle konusurken agız hareketleri falan cok urkutucukafamçokkarıştı

bende kesinlikle katılmıyorum belki kelime söyler ama cümle kuracak kadar pek inandırıcı gelmedi acıkcasıı

haklısınız cücelik bir hastalıktır asla çocuğuma böyle sıfatları yakıştıramam

oyy allahım esirgesin efeyi maaşallah ona annesi..

maşaAllah maşAllah annesi, 41 bin kere...
üstün zekalıların özel okulları var biliyorsundur sen de...
Efe'nin zekasını iyi yönde kullanabilmesini diliyorum...

inanmayan arkadaşlar var , gelip burada , bebeği hakkında, böyle bir yalanı niye uydursun ki arkadaş :umursamaz: çok ilginç...
turkbayragi

arkadaşlar kendi adıma şunu belirtmek isterim ki 6 aylık bebeğin dizi başlayınca anne kavak yelleri başladı gel diye mutfaktaki annesini çağırmasını mantıklı gelmiyor.3-4 yaşındaki çocuğun tepkisidir bu.üstün zekalı olabilir tabi algılaması gelişmiştir.benimde tanıdığım var 3 yaşında okumayı kendiliğinden söktü.ama yukarıda bahsettiğimiz olay size nasıl tuhaf gelmiyor onu anlamak güç
internette nelerle karşılıyoruz arkadaşın günahını almamayayım ben sadece yorum yapıyorum tahminde bulunuyorum yanlış anlaşılmasın kesin yalan söylüyor demiyorum ama kimsede kusura bakmasın mantığıma aklıma yatmıyor böyle bir olaykafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…