• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaycı modelleri

$korkmaz-a344-grande-elektrikli-s99501.webp
Bende bunu alıcam 172tl 4lt kapasiteli oldu mu büyük olsun zaten misafir için kullanılacak :)

canım bende o senin beğendiğin arzumdan aldım aynı o renk çeyizimde henüz kullanmadım ama eminim çok severek kullanıcam rengi çok hoş zaten kalitesine de olumsuz bir yorum görmedim ben

neden plastik istemiyorsun sen:26:üstü cam zaten altı plastik
evde kullandıgımız kettle da plastik oldugundan ben tereddüt etmedim alırken:21:
ya canım benımkıyle beyaz esya felan bakıyorduk sonra ben bu arzumun çaycısını gosterdım cok tatlı demı alcam bundan felan dıye oda sağlıksız plastıkler kanser yapıyormus dedı:( hayallerım yıkıldı yaaa:)) cok begenmıstım oysakı acaba alsam mı yıne de yaaa ona bakarsan kettle larda dedıgın gb hep plastık cok sukur bişi olmadı

aynısının yeşilini aldım çeyizime cnm evdede aynısını kullanıyoruz çok memnunuz senelerdir tek bir arızası olmadı:34:
canım suan bızım evde de yeşili var çok çok memnunuz hem pratık hemde ne zamandır hiç bozulmadı

Eki Görüntüle 595149
Bende bunu alıcam 172tl 4lt kapasiteli oldu mu büyük olsun zaten misafir için kullanılacak :)
ama ben bunların yanlarında kahvelerı de olsun ıstıyorum var mı acaba:26:

Son düzenleme:
Canım ben tavsiyeler üzerine tefal, beko ve homend markaları arasında gidip geliyordum. Beko'nunkine yakından bakınca hiç beğenmedim, bana biraz kalitesiz geldi... Yılbaşında da arkadaşım Homend getirince bu ihtiyacım giderilmiş oldu. Fiyatı ortalama 200 TL idi.

Eki Görüntüle 594577

ben de Homend'in bu Pottoman modelinden aldım. Aynı modelin kahve makinesi de var, takım düşünenlere öneririm. Tavsiyem dışı plastikten ve üstü altı camlardan almamamız. Soğutmaması, plastik kokmaması ve kırılmaması avanjlı....

ya canım benımkıyle beyaz esya felan bakıyorduk sonra ben bu arzumun çaycısını gosterdım cok tatlı demı alcam bundan felan dıye oda sağlıksız plastıkler kanser yapıyormus dedı:( hayallerım yıkıldı yaaa:)) cok begenmıstım oysakı acaba alsam mı yıne de yaaa ona bakarsan kettle larda dedıgın gb hep plastık cok sukur bişi olmadı

herşeyede kanser yapıyomuş deniyo artık arkadaş ne alıcaz biz:26:
naçizane tavsiyem içine hangisi sinecekse onu al canım sonradan aklında kalmasın hiç bişey:34:

bak canım bu da çok hoşmuş markası bununda korkmaz
ama kahve makinesi yok ayrı alsan onu da:26:
$İçerik.webp

$HOMEND-1803-ELEKTRIKLI-CEZVE-KAHVE-MAKINESI__56977354_0.webp$[img][5][1][2000x2743].webp

Canım benim kahve makinam da çay makinam da homend. Kahve makinam hediye geldi çaycımıda 129 tlye indirimden aldım bi siteden.. Çok isteyerek ve severek aldım kullanmak için sabırsızlanıyorum.. Tavsiye ederim.. Özellikleride çok iyi bi araştır derim

Canım ben tavsiyeler üzerine tefal, beko ve homend markaları arasında gidip geliyordum. Beko'nunkine yakından bakınca hiç beğenmedim, bana biraz kalitesiz geldi... Yılbaşında da arkadaşım Homend getirince bu ihtiyacım giderilmiş oldu. Fiyatı ortalama 200 TL idi.

Eki Görüntüle 594577

Ben de aynen homendi tercih ettim. Servis hizmetini çok beğeniyorum. Umarım hiç yollamam o ayrı :) morhipo da kampanya vardı. Yılbaşı öncesi 2 tane 50 tl lik hediye çeki vermişlerdi homend e özel. Ben bunu değerlendirip aldım. Çaycı 159 tl ye geldi. Tost makinesini de homend aldım o da 99 tl ye geldi.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 597106 Eki Görüntüle 597107

Canım benim kahve makinam da çay makinam da homend. Kahve makinam hediye geldi çaycımıda 129 tlye indirimden aldım bi siteden.. Çok isteyerek ve severek aldım kullanmak için sabırsızlanıyorum.. Tavsiye ederim.. Özellikleride çok iyi bi araştır derim

Bunlar çok güzelmiş yaa... :54: Eğer ben beyaz eşyalarımı inox istemeseydim kesin bunları alırdım, çok şık duruyorlar. Güle güle kullan :16:

selam kızlar..
çaycı aldınız mı?
aldıysanız resımlerını ve fıyatlarını paylasır mısınız bende almayı dusunuyorum da kararsızım...ama plastik olmayanlar tercıhım..
canım ben inventum die bir makine aldım hem cay hem kahve makinesi ikisi bir arada fiyatlarıda cok iyi bence bakmanda fayda var.

CAFE ROYAL & CAFESEYO adresiden ulastım bende ama gold ve evdekahve gibi noktaların web sayfasından satılıyor.

hmm canım bn kahve makınesıde olsun ıstıyorum yanında arzumun renklı caycıları varya onlar cok hoşuma gıdıyor ama plastık işte:( fıyatı da 120 tl felan onların

canım hem cay hem filtre kahve yapmasını istiyorsan bence inventuma bakmalısın. CAFE ROYAL & CAFESEYO da var gold ve evde kahve,mubstoreda da vardı sanırım.

Selamlar canım ben de seninle aynı dertten muzdaribim. Ben pek yok plastikmiş yok kanserojenmiş umursamam ama nişanlım bu konularda çok hassas plastik istemiyor kesinlikle. Çelikler de görüntü olarak çok cezbedici değil ve diğerlerinin neredeyse 2 katı fiyatı var. Cam konusunda ise çok tereddütte kaldım çok şık duruyor ama cam kettle'ı olan bir arkadaş söylemişti kaynadıktan sonra buhar oluyor ilk görüntüsünden hiç iz kalmıyor. Tefal, arzum veya Korkmaz alacağım sanırım ama semaver tipini istemiyorum çok çay seven biri değilim zaten çok kişili misafirlerim de çok olamayacağı için normal çaycılar yeterli olur diye düşünüyorum. Ama homend de baya iyiymiş..

merhaba ben bundan almıştım çok hoşuma gitmişti..kahve makinesi yok ama çaycısından pek birşey anlamadım ısıtıcısı güzel..:26: çayı hoşuma gitmiyor kulllanan var mı acaba nasıl yapıyorsunuz..?

Eklentiler

• $Tefal-Inox-Keyif-Cay-Seti-1-7-Lt__31126149_0.webp
    $Tefal-Inox-Keyif-Cay-Seti-1-7-Lt__31126149_0.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 105
merhaba ben bundan almıştım çok hoşuma gitmişti..kahve makinesi yok ama çaycısından pek birşey anlamadım ısıtıcısı güzel..:26: çayı hoşuma gitmiyor kulllanan var mı acaba nasıl yapıyorsunuz..?

Biz anneme bunun plastik kettle'lı olanından almıştık, çook şık duruyor bence(krem rengiydi) ama 2 yıl kullandıktan sonra kettle'ın kenarından su sızmaya başladı tehlikeli diye annem kullanmadı. Sonra teknik servise de götürmeye üşendiler yeni çaycı aldılar arçelikten şu an ondan inanılmaz memnun hem az yer kaplıyor diyor. Bana görüntü olarak çok cezbedici gelmişti ama tezgahta gerçekten çok yer kaplıyor :)

Back
X