- 12 Ekim 2011
- 502
- 42
- 318
- Konu Sahibi hurremland
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım benımkıyle beyaz esya felan bakıyorduk sonra ben bu arzumun çaycısını gosterdım cok tatlı demı alcam bundan felan dıye oda sağlıksız plastıkler kanser yapıyormus dedıcanım bende o senin beğendiğin arzumdan aldım aynı o renk çeyizimde henüz kullanmadım ama eminim çok severek kullanıcam rengi çok hoş zaten kalitesine de olumsuz bir yorum görmedim ben
neden plastik istemiyorsun sen:26:üstü cam zaten altı plastik
evde kullandıgımız kettle da plastik oldugundan ben tereddüt etmedim alırken![]()
canım suan bızım evde de yeşili var çok çok memnunuz hem pratık hemde ne zamandır hiç bozulmadıaynısının yeşilini aldım çeyizime cnm evdede aynısını kullanıyoruz çok memnunuz senelerdir tek bir arızası olmadı![]()
ama ben bunların yanlarında kahvelerı de olsun ıstıyorum var mı acaba:26:Eki Görüntüle 595149
Bende bunu alıcam 172tl 4lt kapasiteli oldu mu büyük olsun zaten misafir için kullanılacak :)
Canım ben tavsiyeler üzerine tefal, beko ve homend markaları arasında gidip geliyordum. Beko'nunkine yakından bakınca hiç beğenmedim, bana biraz kalitesiz geldi... Yılbaşında da arkadaşım Homend getirince bu ihtiyacım giderilmiş oldu. Fiyatı ortalama 200 TL idi.
Eki Görüntüle 594577
ya canım benımkıyle beyaz esya felan bakıyorduk sonra ben bu arzumun çaycısını gosterdım cok tatlı demı alcam bundan felan dıye oda sağlıksız plastıkler kanser yapıyormus dedıhayallerım yıkıldı yaaa:)) cok begenmıstım oysakı acaba alsam mı yıne de yaaa ona bakarsan kettle larda dedıgın gb hep plastık cok sukur bişi olmadı
hmm canm olabılır aslında guzelmısbak canım bu da çok hoşmuş markası bununda korkmaz
ama kahve makinesi yok ayrı alsan onu da:26:
Eki Görüntüle 595511
bence lazım bir şey cok pratık oluyor evlendıkten sonra da alınabılır gercıben almadım ama gerek varmı ki çaycıya ..
Canım ben tavsiyeler üzerine tefal, beko ve homend markaları arasında gidip geliyordum. Beko'nunkine yakından bakınca hiç beğenmedim, bana biraz kalitesiz geldi... Yılbaşında da arkadaşım Homend getirince bu ihtiyacım giderilmiş oldu. Fiyatı ortalama 200 TL idi.
Eki Görüntüle 594577
Eki Görüntüle 597106 Eki Görüntüle 597107
Canım benim kahve makinam da çay makinam da homend. Kahve makinam hediye geldi çaycımıda 129 tlye indirimden aldım bi siteden.. Çok isteyerek ve severek aldım kullanmak için sabırsızlanıyorum.. Tavsiye ederim.. Özellikleride çok iyi bi araştır derim
Bunlar çok güzelmiş yaa...Eğer ben beyaz eşyalarımı inox istemeseydim kesin bunları alırdım, çok şık duruyorlar. Güle güle kullan
![]()
canım ben inventum die bir makine aldım hem cay hem kahve makinesi ikisi bir arada fiyatlarıda cok iyi bence bakmanda fayda var.selam kızlar..
çaycı aldınız mı?
aldıysanız resımlerını ve fıyatlarını paylasır mısınız bende almayı dusunuyorum da kararsızım...ama plastik olmayanlar tercıhım..
hmm canım bn kahve makınesıde olsun ıstıyorum yanında arzumun renklı caycıları varya onlar cok hoşuma gıdıyor ama plastık iştefıyatı da 120 tl felan onların
merhaba ben bundan almıştım çok hoşuma gitmişti..kahve makinesi yok ama çaycısından pek birşey anlamadım ısıtıcısı güzel..:26: çayı hoşuma gitmiyor kulllanan var mı acaba nasıl yapıyorsunuz..?