• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaycı modelleri

hurremland

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2011
4.341
15
0
Diğer
selam kızlar..
çaycı aldınız mı?
aldıysanız resımlerını ve fıyatlarını paylasır mısınız bende almayı dusunuyorum da kararsızım...ama plastik olmayanlar tercıhım..

Canım ben tavsiyeler üzerine tefal, beko ve homend markaları arasında gidip geliyordum. Beko'nunkine yakından bakınca hiç beğenmedim, bana biraz kalitesiz geldi... Yılbaşında da arkadaşım Homend getirince bu ihtiyacım giderilmiş oldu. Fiyatı ortalama 200 TL idi.

Eki Görüntüle 594577

Canım ben tavsiyeler üzerine tefal, beko ve homend markaları arasında gidip geliyordum. Beko'nunkine yakından bakınca hiç beğenmedim, bana biraz kalitesiz geldi... Yılbaşında da arkadaşım Homend getirince bu ihtiyacım giderilmiş oldu. Fiyatı ortalama 200 TL idi.

Eki Görüntüle 594577
hmm canm guzelmıs kahve makınesı de war demı yanında

Sana bu konuda tek söyleyebileceğim eğer internetten vs alcaksan önce canlı olarak gör. Çünkü çok farklı duruyorlar. Fiyat olarak Homend'den daha uygun olanlar da var ama eğer daha zamanın varsa anneler günü indiriminden ya da evlilik fuarı indiriminden de çok ucuza getirebilirsin. Ben öyle yapmayı düşünüyordum, hediye olarak gelmeseydi :9:

Arzum çok sağlam ama plastik istemiyomuşsun diğer markalardanda bi bilgim yok

$pr_01_678_max.webp
aslında buna bayıldım tam rengı bnm mutfagıma da uyum saglıyor ama :((

Bu da benim, Bekodan almıştık ama fiyatını hatırlamıyorum
2-3 yıl oldu herhalde. Hala çeyizimde duruyor.

$çaycı.webp

$images.webp
bende bunu aldım çeyizime. görsel olarak çok güzel bence :16:
Arçelikten aldım 160 liraydı sanırım. kaynamadan önce kırmızı kaynadıktan sonra mavi ışık oluyor alt kısmında :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 594626
buda korkmazınmış guzelmiş ama nette 118 tl yazıyor ama magazalarda ne kadar olur bılemem..

ben eve girisini aldım çok güzel memnunum markafoniden çekle 100 liraya getiridm. bir arada çetinkaya magazaların 99 liraya düşmüştün. ancak çok büyük günlük kullanıma uygun degil. bize çok misafir gelir ve çay çok içildiğin aldım çokda memnunum :)

$FELIX-FL-356-CAY-ROBOTU__51399738_0.webp canım benim çaycımda bu çeyizimde duruyor kullanmadım henüz ama kullanan bi kaç yakınım var gayet memnunlar çok iyi deniliyor hediye olduğu için fiyatını bilmiyorum:16:

canım bende o senin beğendiğin arzumdan aldım aynı o renk çeyizimde henüz kullanmadım ama eminim çok severek kullanıcam rengi çok hoş zaten kalitesine de olumsuz bir yorum görmedim ben

neden plastik istemiyorsun sen:26:üstü cam zaten altı plastik
evde kullandıgımız kettle da plastik oldugundan ben tereddüt etmedim alırken:21:

Son düzenleme:
Back
X