- 28 Kasım 2010
- 41.575
- 137.628
-
- Konu Sahibi Felix_Felicis
İckim yook sigaram yok bir cayim var ayol...gerçi elektrik faturası daha klima bile açmadan 210 TL geliyor ama olsunKayınvalidem misin acaba?
O da bir başladı mı duramaz. Hem de demli demli.
İckim yook sigaram yok bir cayim var ayol...gerçi elektrik faturası daha klima bile açmadan 210 TL geliyor ama olsun
Felix arzumun yan ürünü diye biliyorum ben ama sen onu boşver benim dikey süpürgem efsane 6 yildır kullanıyorum hala taş gibiYa konu sahibinin nicki aklıma getirdi belki gören bilen vardır size sorayım..
İlk evlendiğimde annem felix marka dikey süpürge almıştı. Ve çok çok memnunduk.
Fakir, fantom falan halt etmiş öyle güçlü çekiyordu halıyı.
5 sene sonra sapı ve gövdeyi tutan tırnağı kırıldı.
Yeni almak istiyorum ama piyasada bulamıyorum.
Üretilmiyor mu ismi mi değişti nedir ya?
Ay vallahi onları silmek falan bana hep iş gibi geliyor.
Mesela hamur yoğurucuyu silerken falan düşünüyorum kendimi o anda. Akşam 2 saat çıkamam mutfaktan.
Ya da eski teyzeler gibi yapıp hepsinin üstüne örtü örterim
Felix arzumun yan ürünü diye biliyorum ben ama sen onu boşver benim dikey süpürgem efsane 6 yildır kullanıyorum hala taş gibifakir darky 1600
Benim esyalarim acikta durmuyor. Her zaman ortada duran sadece çayci var digerleri dolapta duruyor.
Evet fakirin baska modelleride var ben sana direk benimkinin modelini söyledim çok memnunum ciddi hele torbasıni yeni demizlediysen yerden kaldirman mumkün değil aşk yaşıyorum halıda bir tane saç bırakmıyor fırçalı ağzı olmadıgi haldeBibicim ben arzum un küçük ev aletlerinden hiç memnun değilim. İlk 3 yılda bir kaç ürün bozuldu patladı falan almadım bir daha. Aynı kalite olamaz yani.
Bu felix in süpürgesi ve su ısıtıcısı çok iyi çıktı. Bağlantı kopmasa hala çalışıyor yani.
Bozulunca kv nin fakir marka süpurgesini kullandık bir süre. Modelini bilmiyorum da yok yani bir felix değil asla..
Bulursam kaçırmayacağım ama stoklarda yok..
Bulamazsam mecbur başka şey alacağız..
Bende arzum vardı bir iki kullanımdan sonra anneme verdim çaydanlığın tadını vermiyor sankiMerhaba hanımlar, çaycı kullananlar memnun mu? Günlük çaydanlığım var bir de çaycı alınmalı mı? Kalabalık olduğunda çaycı kullanırım ya da ikisini birden kullanırım diye düşündüm. Yanlış bir fikir mi?
Çok elektrik harcamıyo muBendeki cayci kaynadiktan sonra kapanmiyor sabit sicak tutma özelligine geciyor.
Evet fakirin baska modelleride var ben sana direk benimkinin modelini söyledim çok memnunum ciddi hele torbasıni yeni demizlediysen yerden kaldirman mumkün değil aşk yaşıyorum halıda bir tane saç bırakmıyor fırçalı ağzı olmadıgi halde
Çok elektrik harcamıyo mu