Çaycı almalı mı

Bende hep isteyip alamayanlardanım. Sanki zor gelir, çaydanlığı aratır gibime geliyor. Kocaman semaverim var misafire onu kullanıyorum, kendimizede mini çaydanlık. Alıp kenara atmaktan çekiniyorum... kullanırım dersen al tabi. Bir ablamda vardı sürekli onu kullanıyordu, çok memnundu.

Felix arzumun yan ürünü diye biliyorum ben ama sen onu boşver benim dikey süpürgem efsane 6 yildır kullanıyorum hala taş gibi fakir darky 1600

Benim esyalarim acikta durmuyor. Her zaman ortada duran sadece çayci var digerleri dolapta duruyor.

Çaycı 2-4 kisi için cok gerekli değil tadi ayni olmuyor ama misafir icin olabilir. Bende de var ama sayılı kullandim

Felix arzumun yan ürünü diye biliyorum ben ama sen onu boşver benim dikey süpürgem efsane 6 yildır kullanıyorum hala taş gibi fakir darky 1600

Bibicim ben arzum un küçük ev aletlerinden hiç memnun değilim. İlk 3 yılda bir kaç ürün bozuldu patladı falan almadım bir daha. Aynı kalite olamaz yani.
Bu felix in süpürgesi ve su ısıtıcısı çok iyi çıktı. Bağlantı kopmasa hala çalışıyor yani.

Bozulunca kv nin fakir marka süpurgesini kullandık bir süre. Modelini bilmiyorum da yok yani bir felix değil asla..
Bulursam kaçırmayacağım ama stoklarda yok..
Bulamazsam mecbur başka şey alacağız..

Evet fakirin baska modelleride var ben sana direk benimkinin modelini söyledim çok memnunum ciddi hele torbasıni yeni demizlediysen yerden kaldirman mumkün değil aşk yaşıyorum halıda bir tane saç bırakmıyor fırçalı ağzı olmadıgi halde

Ya biraz kişiden kişiye değişiyor bunlar.
Ben asla kettle ya da çaycı kullanmadım. Hiç ihtiyaç duymadım. Ocak var işte benim için. Geçen Türk kahvesi makinelerinin fiyatını gördüm, 700 800 liralara çıkmışlar. Milletin delirdiğini düşündüm. 4 senelik emektar sinbom var, bozulursa gider aynısından alırım. Ama millet o makineleri kapış kapış alıyor. Yani kullanacak olan sensin, bunun kolayı zoru yok ki.

Bende arzum vardı bir iki kullanımdan sonra anneme verdim çaydanlığın tadını vermiyor sanki

Çaycıyı kettle olarak kullanıyorum sırf tipi güzel diye. Çaydanlığın yerini tutmuyor çay değil de sıcak su içer gibi oluyor. Bir büyük bir küçük çaydanlığım var duruma göre kullandığım.

Biraz daha bakınayım ona göre bakarım buna da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…