Çaycı almalı mı

Arçelik semaver alın kalabalık için harika cam demlikli olanından kullanıyorum ben yanına birde ekstradan servis için cam demlik aldım tek tek doldurmuyorum çok rahat oluyor kesinlikle tavsiye ederim
2274087

Canım bende Arçelik in kendi kendine demlenen çay makinesi var ve istersen saat de kurabiliyorsun aşırı memnunum. İstediğin saatte çayın hazir. Kaynadi mi demledim mi derdi yok. Biraz küçük ama bize yetiyor günlük kullanımda.misafir gelince büyük caydanlikta demiyorum

Çaycının tadı güzel olmuyor. Her çayı içermiyorsanız kullanamazsınız. Çaycım var ama mecbur kalmadıkça kullanmadım bugüne kadar

Ben Agrida yaşıyorum yani kalabalik misafir ara ara ara oluyor ama çaycı inanilmaz gereksiz oluyor. Büyük çaydanlik alım yeter...20 kisi bile agirlarsiniz iki taneyle

Merhaba hanımlar, çaycı kullananlar memnun mu? Günlük çaydanlığım var bir de çaycı alınmalı mı? Kalabalık olduğunda çaycı kullanırım ya da ikisini birden kullanırım diye düşündüm. Yanlış bir fikir mi?
Biz de var canım.. Bayram gelsin 200kişi girip çıkıyor eve.. Çaycı +2çaydanlık çay yetmiyor bazen bekletiyoruz insanları..
İyi oluyor memnunum

Evet fakirin baska modelleride var ben sana direk benimkinin modelini söyledim çok memnunum ciddi hele torbasıni yeni demizlediysen yerden kaldirman mumkün değil aşk yaşıyorum halıda bir tane saç bırakmıyor fırçalı ağzı olmadıgi halde :temizlik:
Ayy öyle bi anlatmışsınızki gözümüz degecek valla süpürgeye
Bozulur mozulursa kk dan bilin:))

Benim büyüklü küçüklü çaydanlık var,çaycı var bide semaverli var kalabalık misafir için daha yeniyim kullanmak nasip olmadı ama bayramdan sonra olcak galiba:KK66:

X