Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

kız şimdi atlayıp gelicem oraya

karnım açlıktan zil çalıyorcokacimcoook ama ben üşeniyorummirmirmirmir

Oy oyyy acıkmış canım arkadaşım yaaaa... sositososito

Gel canım sana kahvaltılar feda olsun birtanem... inşallah beğenmişsindir çayımı... Şeniz

bu ne yaaaaaaa ellerinize saglik valla yemede yaninda yat

ben bekarken çay içmezdim hiç, ama eşim tam bi çay kolik onun sayesinde bende alıştım çay içmesem başıma ağrılar giriyo, artık sabah öğle akşam çay içer oldum çayıı asla şekersiz içemem, keşke içebilsem, yeşil çay hiç denemedim, halis mulis rize çayı içiyorum..

ben de bir çay tiryakisi olarak hoşbuldum kaydirigubbakcemile3

öyle her çayı beğenmem, ham olmayacak, çok demlenip acımayacak...
ondan sonaa aromasız olcak, beramutlu, tomurcuklu falan hiç sevmem..
sade olacak..bir de en beğendiğim çaykur filiz...
deneyin, ben vazgeçemiyorum..:içelim:

çaysız bi hayat düşünemiyorum.amaaaaaaaaa kızımda çay tiryakisimi oldu ne?daha 1 yaşında.day day diye peşimde dolanıyo:)

Günaydın arkadaşlarrrr.... dediğin gibi canım filiz çay bende kullanırım fakat şöyle yap çok daha güzel filiz çaya çay çiçeği çayı var onuda karıştırırsan çay çok daha güzel oluyor bu kokulu bir çay değil çaya çok daha güzel renk veriyor hani tavşan kanı denir yaaa.... dene.... tüm arkadaşlar sizlerde deneyin... :teytey:

Çaylar içildimi kahvaltılar bittimi ben bugün erkenciyim kahvaltım bitti... Hatta şu an sodamı içiyorum... biraz sonra okula doğru yol alıcammm... velilere yazı yazdım okulun ihtiyaçları bitmiyor... kahveyide annem ve gelinimizle karşılıklı yudumluyacağız.... hadi sizlerde gelinnn KK hanımları...
Kahvaltı etmeyenler için ikramlarım hazır buyrun arkadaşlar... Boğaza nazır bir sofra kurdum sizlere...

terlikim biz de normal sarı paket var ya onla karıştırıyoruz...
çay çiçeğini bi kez denemiştim ama beğenmedim..
ağzıma uymadıkaydirigubbakcemile3
2kg sarı paket, 1kg filizi karıştıryoz..
bunu çok seviyorum...

sofranın güzelliğine bak yaww...
karnım tok olmasına rağmen canım çekti..cokacimcoook
daha fazla bakmayam, gidiyomm

Hııı anladım canım ben öyle denemedim o yüzden bilmiyorum açıkçası denerim tatlımmm... sofraya gel hayatım... cokacimcoook

Hııı anladım canım ben öyle denemedim o yüzden bilmiyorum açıkçası denerim tatlımmm... sofraya gel hayatım... cokacimcoook

biraz önce naçizane soframızdan kaktım..
bi kez daha yersem karnım patlar valla:CüvCüv:
o yüzden gelmem:dilcikar:

Sardunyam seni unutmuş değilim... senin büyük bardak çayında hazır tatlım...

Ben de istiyommmm çayyyyy:dilcikar:
Bana yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…