Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

aa ben burayı niye daha önce görmemişim ayol delikafaduldentam bir çaykoliğim gün içinde çay içmezsem rahat edemem,özellikle kahvaltıyla ve akşamüstü kek kurabiye vs. ile içmekten büyük keyif alırım ayrıca sabah erkenden işe gittiğimde çaysız başlayamam güne günün ilk çayı ve sigarası en büyük keyfimdirr

Günaydın hoşgeldin tatlım aşağıda kahvaltı hazır hadi gel sende katıl bize.... :sm_cool:

ay ay kokulu çayda çok güzel olur içinede demlenirken bikaç karanfil ooh miss kaydirigubbakcemile5haftasonları kalktığımda annem çayımı demlemiş olur artık akşama kadar içer dururum keyif yapa yapaa:roflol:

Günaydın hoşgeldin tatlım aşağıda kahvaltı hazır hadi gel sende katıl bize.... :sm_cool:

hoşbuldum canımm :1hug: valla haftaiçleri kahvaltıya pek vaktim olmuyor ama haftasonları şöle keyifle uzun bi kahvaltı etmeye bayılırım ve tabi kahvaltı sonrası keyif çayı ve sigarası keyfimi tamamlar,haftaiçleri işgüç olduu için vaktim ve keyfim olmuyor bunun için ama haftasonları ihmal etmem bu keyfi yine tabiki çayım yanımda şu andada a.s

Sardunyam buyur çayını tatlım... afiyet bal şeker kaymak olsun....

Enfes bir kahvaltıda yanına diğer sofra bitti yeni sofra kurdum canım .... Öyle kalabalık bir aileyiz ki, sofralar anca yetiyor...

kız şimdi atlayıp gelicem oraya

karnım açlıktan zil çalıyorcokacimcoook ama ben üşeniyorummirmirmirmir

ooooooo cayi bende cok severim.hele sohbet ortaminda bayilirimmmmmm

Oy Oy ellerine sağlıkkkkk yedik afiyetlenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…