Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

çayımı desensiz cam su bardağı ile severim diye daha kaç kere demem lazım:mymeka:

Ayyy ayyyy nasılda unutmuşum canım yaaaa koydum çayını tatlım ....

bitki_cayi.jpg

aa ben burayı niye daha önce görmemişim ayol delikafaduldentam bir çaykoliğim gün içinde çay içmezsem rahat edemem,özellikle kahvaltıyla ve akşamüstü kek kurabiye vs. ile içmekten büyük keyif alırım ayrıca sabah erkenden işe gittiğimde çaysız başlayamam güne günün ilk çayı ve sigarası en büyük keyfimdirr:kahve::nazar:

aa ben burayı niye daha önce görmemişim ayol delikafaduldentam bir çaykoliğim gün içinde çay içmezsem rahat edemem,özellikle kahvaltıyla ve akşamüstü kek kurabiye vs. ile içmekten büyük keyif alırım ayrıca sabah erkenden işe gittiğimde çaysız başlayamam güne günün ilk çayı ve sigarası en büyük keyfimdirr:kahve::nazar:

Günaydın hoşgeldin tatlım aşağıda kahvaltı hazır hadi gel sende katıl bize.... :sm_cool:

ay ay kokulu çayda çok güzel olur içinede demlenirken bikaç karanfil ooh miss kaydirigubbakcemile5haftasonları kalktığımda annem çayımı demlemiş olur artık akşama kadar içer dururum keyif yapa yapaa:roflol:

Günaydın hoşgeldin tatlım aşağıda kahvaltı hazır hadi gel sende katıl bize.... :sm_cool:

hoşbuldum canımm :1hug: valla haftaiçleri kahvaltıya pek vaktim olmuyor ama haftasonları şöle keyifle uzun bi kahvaltı etmeye bayılırım ve tabi kahvaltı sonrası keyif çayı ve sigarası keyfimi tamamlar,haftaiçleri işgüç olduu için vaktim ve keyfim olmuyor bunun için ama haftasonları ihmal etmem bu keyfi:nazar::kahve: yine tabiki çayım yanımda şu andada a.s

Sardunyam buyur çayını tatlım... afiyet bal şeker kaymak olsun.... :kahve:

mate+&

Enfes bir kahvaltıda yanına diğer sofra bitti yeni sofra kurdum canım .... Öyle kalabalık bir aileyiz ki, sofralar anca yetiyor...

DSC00775.JPG

Sardunyam buyur çayını tatlım... afiyet bal şeker kaymak olsun.... :kahve:

mate+%C3%A7ay%C4%B1.jpg

Enfes bir kahvaltıda yanına diğer sofra bitti yeni sofra kurdum canım .... Öyle kalabalık bir aileyiz ki, sofralar anca yetiyor...

DSC00775.JPG

kız şimdi atlayıp gelicem oraya:eek:

karnım açlıktan zil çalıyorcokacimcoook ama ben üşeniyorummirmirmirmir

ooooooo cayi bende cok severim.hele sohbet ortaminda bayilirimmmmmm

Günaydın arkadaşlar.... Kahvaltımı ettim ve çayımı içiyorum şu an...
Çaylarınız hazırmı KK hatunlarıııııııııııııııı,,, sositososito ayyyyy sesde yokkkkkkkk mirmirmirmir
anlaşılan daha uyuyorsunuz hadiyin kızlar kalkın kalkınnnnn :dance:
Sabah oldu hadiyin kalkın yaaaaaaaaaa :kahve: hadiyin kızlar çaylar demli gelin burada
yapalım kahvaltıları bariiii hazırladım kalkın kalkınnnnnnnnnnşakkıdı

kahvalt%C4%B1.JPG

img_0473.jpg

Çeşit çeşit reçellerde yaptım sizlere....

Oy Oy ellerine sağlıkkkkk yedik afiyetlenkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

X