- 15 Ağustos 2008
- 2.802
- 15
çayımı desensiz cam su bardağı ile severim diye daha kaç kere demem lazım:mymeka:
Ayyy ayyyy nasılda unutmuşum canım yaaaa koydum çayını tatlım ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çayımı desensiz cam su bardağı ile severim diye daha kaç kere demem lazım:mymeka:
aa ben burayı niye daha önce görmemişim ayol delikafaduldentam bir çaykoliğim gün içinde çay içmezsem rahat edemem,özellikle kahvaltıyla ve akşamüstü kek kurabiye vs. ile içmekten büyük keyif alırım ayrıca sabah erkenden işe gittiğimde çaysız başlayamam güne günün ilk çayı ve sigarası en büyük keyfimdirr
Ayyy ayyyy nasılda unutmuşum canım yaaaa koydum çayını tatlım ....
kız bu bardağın içindekiler de ne:uhm:
kız bu bardağın içindekiler de ne:uhm:
Günaydın hoşgeldin tatlım aşağıda kahvaltı hazır hadi gel sende katıl bize.... :sm_cool:
Çaya hoş bir koku versin diye begonvit kattım.... ayyyy iyilikte yaramıyor yaaaaaaa :roflol:
ahhh bir bardak çay istiyom kokulu kokulu olsun lütfen daha kahvaltı bilem yapmadım
Ayyy buyur sana kokulu kokulu çaylarımdan afiyet olsun tatlım....
Sardunyam buyur çayını tatlım... afiyet bal şeker kaymak olsun....
Enfes bir kahvaltıda yanına diğer sofra bitti yeni sofra kurdum canım .... Öyle kalabalık bir aileyiz ki, sofralar anca yetiyor...
Günaydın arkadaşlar.... Kahvaltımı ettim ve çayımı içiyorum şu an...
Çaylarınız hazırmı KK hatunlarıııııııııııııııı,,, sositososito ayyyyy sesde yokkkkkkkk mirmirmirmir
anlaşılan daha uyuyorsunuz hadiyin kızlar kalkın kalkınnnnn :dance:
Sabah oldu hadiyin kalkın yaaaaaaaaaa hadiyin kızlar çaylar demli gelin burada
yapalım kahvaltıları bariiii hazırladım kalkın kalkınnnnnnnnnnşakkıdı
Çeşit çeşit reçellerde yaptım sizlere....
bunlarda bende
bunlarda bende