Çay tiryakilerinin paylaşım alanı :))))

günaydınlarr opuyorumnanaktan

sabah çayımı içtim geldim sizde içtiniz mi

terlik bunları gece gece yersek noluruzzzzzzz lmaz:

Selam arkadaşlar.... nasılsınız?........... ikindi çay saati geliyor... zeytingözlüm bende sabah çayımı içtim tostumuda yedim... zemuszemus
İkindi çayına gel tatlım... gece gece fotolar öyle güseldi ki eklemeden edemedim canım yaaa... yerimseniben

Evet hanımlar çaylar hazırlıyorum mamalarda sizlerden de birşeyler yapmanızı isteyeceğim... hadiyin mamalara eklenti bekliyorum... şakkıdı

Ayyyy ayyyy ayyyy harika görünüyorlar yaaaa hemen birini yapmam lazım...

Son düzenleyen: Moderatör:
selam terlikcim ben geldim....işten çıkışta hemen çaya geliyorum ohhhh höpür höpürrrzemuszemus

Hepinize selamlar arkadaşlar umarım iyisinizdir... opuyorumnanaktan
Bodrum Torba'da tatildeydik, günler nasıl geçti anlamadık mide fesadından
ölünebilir yaaa şu herşey dahillerle.... sositososito
Sınırsız içmeee, yemek saatleri birbirine yakın, çaylar kahveler, bira vs vs
herşey serbest, dondurma saatinden tutda 5 çayımızı dahi unutmamışlar yaaaaa...... yerimseniben Bavulları toplayıp yıkamalara geçtimmm. Offff offfffffff yorgunluk hiç bitmiyor... Kızlar şu an çayımı yudumluyorum gözlerimden uyku akıyor ama illa size selam vermek istedim... Hepinizi çoookkkk öpüyorummmmm.... zemuszemus
Sizleri çookkk özledim... kaydirigubbakcemile3

senağlama:sinifsinif:Bu arada Bodrumdaki yangın odamızdan ve otelimizden görünebiliyordu. Sabahın 06:30 'da uçak ve helikopter sesleriyle uyandık , bizim iskelenin önünden su aldılar helikopterde uçaklarda :çok üzgünüm:aman Allah'ım çok duygulandım ve kameraya çektim. Hatta pilotu dahi görebiliyorduk o kadar yakınımızdan geçti kaç uçak kaç helikopter vızır vızır çalıştılar. Saat sabah 10:00 gibi anca bitirdiler... alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Selamlarrrr... kızlar çaylar hazır hadi buyrunnn.... akşam çayları serin serin eserken çok güzelll.........

hoş geldin terlik. aman değişiklik olmuştur size tatil, yorulsan bile dimi canım

bu saatte dondurma iyi gider hadi yiyelim:)

Selam kızlarrrr geç oldu ama hafif birşeyler yaptım hadiyin çaylarrr hazır...

Çaylarımız soğumasın...:jeyyar:

valla sağol cnm dondurma iyi gider

Bencede canım afiyet olsun... opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
olsun ben de çok iştahlıyımdır az sonra o muhteşem sofrana oturur yerim inan

Kızlar hadiyin sofraya çay saatimiz......... bugün erkenciyim mola verdim iş yapıyorum... cokacimcoook Dumanı üzerinde çaylarrr... ayrıca soğumayan çaylar...

Soğumaz bariiii....

Oyyy oyyy bayılırımmmm enfesss görünüyor...

zemuszemusalkisalkisalkis

Hepinize iyi kandiller... Dualarınız kabul olsun...:Saruboceq:
Kandil münasebetiyle oruç tutacak olanlar vardır kısmetse bende tutacağım o yüzden de sahur hazırlığı yaptım şimdiden , buyrun arkadaşlar... buyrunnnnnnnnnopuyorumnanaktan

Kandil simidimizi de unutmadım....

OOOhhhh ohhhhh un helvamızda hazır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…