- 12 Aralık 2018
- 76
- 52
- 3
- Konu Sahibi evinincicegi
Arkadaşlar merhaba. Evet çok büyük bir dert değil ama gerçekten bana dert oldu artık bu durum. İki çocukla deliler gibi koşturduktan sonra gün bitiminde tek hayalim çay içip tv ya da telefonla zaman geçirmek. Çayı çok seviyorum ama yalnız içemiyorum. İlla yanında birşeyler olsun istiyorum. 5 kilo fazlam var sezaryen göbeği de cabası.
Biraz dikkat etmek istiyorum yediklerime. Gün içinde problem yok yemek aramıyorum. Ama akşam çocuklar yattıktan sonra illa bir çay keyfi yapmak istiyorum. Bir kaç kez es geçmeyi denedim olmadı kaçamak yaptım.
Sizden ricam çayın yanında kilo yapmayacak ne tüketebilirim. Siz ne tercih ediyorsunuz. Kilosuna dikkat eden hanımlar fikirlerinizi almak isterim.
Bir Yumurta akını köpük olana kadar çırp, içine bi tane muz ez, bir su bardağı da yulaf ezmesi koy sonra da istediğin kuru yemişi (bim de ya da A101 de minik kesilmiş halde kurumeyve olabilir) koy tekrar karıştır. Sonra bir yemek kaşığı al tepsiye o şekilde dök tek tek. Çayın yanına Harika oluyor. Bir de kabak çekirdeği, bir avuç yiyebilirsin. Çiğ kuruyemişler de karışık olarak bir avuç yenebilir