Çay saati

evinincicegi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.216
2.964
333
Trabzon
Arkadaşlar merhaba. Evet çok büyük bir dert değil ama gerçekten bana dert oldu artık bu durum. İki çocukla deliler gibi koşturduktan sonra gün bitiminde tek hayalim çay içip tv ya da telefonla zaman geçirmek. Çayı çok seviyorum ama yalnız içemiyorum. İlla yanında birşeyler olsun istiyorum. 5 kilo fazlam var sezaryen göbeği de cabası.

Biraz dikkat etmek istiyorum yediklerime. Gün içinde problem yok yemek aramıyorum. Ama akşam çocuklar yattıktan sonra illa bir çay keyfi yapmak istiyorum. Bir kaç kez es geçmeyi denedim olmadı kaçamak yaptım.

Sizden ricam çayın yanında kilo yapmayacak ne tüketebilirim. Siz ne tercih ediyorsunuz. Kilosuna dikkat eden hanımlar fikirlerinizi almak isterim.

Ben diyet yaparken de çay keyfimden ödün vermedim istediğimi de yedim. Ama az sayıda yedim. Önüme yiyeceğim kadarını koydum paketi masaya getirmedim. Cips yiyeceksem iki tane bisküvi bir tatlı ise yarım dilim olacak şekilde yedim. Çay ve kahve keyfi kırmızı cizgimdir :)) eğer tatlı yapmışsam meyve yemedim oyke kurdum dengeyi.

benimde gobegim var ve diyet grubuna yazildim.kendi cabalarim ve egzersizlerle bi haftada 3 kiloya yakin verdim.kimse benim kadar abur cubur yemezdi ben bile nefsime hakim oldum.bendeki gobegi gorseniz hamile sanirsiniz ama bi haftada 5 cm kadar inceldim.diyetsiz sporsuz gobek gitmez.cay saatinde cok az cekirdek yada findik yiyebilirsin.en olmadi kraker ye hem tok tutar hem kilo aldirmiyormus

O saatten sonra ne yerseniz yeyin kilo vermenize engel olacaktir saglikli bile olsa.

Ben de cayciyim, demlik devirengillerden.
Diyet zamani da ben cay diyeti yapiyorum derim hatta, cayi kesince veya azaltinca otomatik atistirmaliklar azaliyor.

Siz onerilen saglikli seyleri gun icindeki cayinizin yaninda tuketin, aksam cayini da birakin, en azindan fazlaliklar gidinceye kadar.

Çay saati en sevdiğim hayatta bos içemem bende =) canım tatlı isterse kuru incir, kuru üzüm, tuzlu isterse ceviz badem ama kavrulmamıs tabiki .Rafine sekersiz kek yaparım, üşenmem kurabiyeler yaparım sırf bos içmemek için. ınsatagramda bir sürü sayfa var bulursunuz kesin. En basiti cennet hurmasını dilimleyin üzerine tahin ve ceviz tamamdır. (Ben meyve sevmem gerci de =) tatlı ihtiyacına iyi geliyor. İncir uyutması yaparım eger dikkat ediyorsam, cayın yanına, İnternete yazın cıkar zaten

Gun kurusu kayisi cok lezzetli ama yine de o saatte hepsi kilo yapar. dikkat ediyorsaniz bi sure kendinizi tutun.ben de cok seviyorum cayin yaninda tatli bir seyler ve herseyden vazgecip vazgecemedigim tek şey aksam cayi.

benimde gobegim var ve diyet grubuna yazildim.kendi cabalarim ve egzersizlerle bi haftada 3 kiloya yakin verdim.kimse benim kadar abur cubur yemezdi ben bile nefsime hakim oldum.bendeki gobegi gorseniz hamile sanirsiniz ama bi haftada 5 cm kadar inceldim.diyetsiz sporsuz gobek gitmez.cay saatinde cok az cekirdek yada findik yiyebilirsin.en olmadi kraker ye hem tok tutar hem kilo aldirmiyormus

Gerçekten göbeğiniz de inceldi mi? Benim göbekte fena. Karın gerdirme ameliyatı ile ilgili yazı okuyup duruyorum. Tabii çok korkuyorum o ayrı. Biraz ayrıntılı anlatır mısınız? 3 kiloyu verme sürecinizi:nazar:

Gun kurusu kayisi cok lezzetli ama yine de o saatte hepsi kilo yapar. dikkat ediyorsaniz bi sure kendinizi tutun.ben de cok seviyorum cayin yaninda tatli bir seyler ve herseyden vazgecip vazgecemedigim tek şey aksam cayi.
Ay ben diyet yaparken her şeyin kalorisine bakıyordum en masum şeylerin bile kalorisi çok ya :(( gün kurusu kayisiya ben de bayılırım hele arasında ceviz varsa off

Back
X