Geçmişler olsun Deynep’imDaha iyi. Benim gibi grip olmuş,70 yaş üstü olduğu için enfeksiyon ağır geldi demek ki bayılmıştı o gün. Önce gripten olduğunu anlamadık çok korktuk. Tahliller tetkikler enfeksiyon harici birşey çıkmadı. Annrm, babam kardeşlerim hepimiz grip olduk. Babamla beni sarstı grip.
Tam çözemesem de biraz çözdüm ben. Popüler ürünlere oy veriliyor genelde. Tarife çikolata veya et bas, birinci olabilmen yüksek ihtimalBen üzülmedim aslında, çok şaşırdım gerçekten beklemiyordum. Yaptığım şeylere güvenerek girdim yarışmaya, sonucun böyle olması kendimi sorgulatıyor doğal olarak. Kendimi tanımam ve gözden geçirmem için farklı bir fırsat sunmuş oldu bu sonuçlar. En ufak bir memnuniyetsizliğim olsaydı menümden hiç paylaşmaz, katılmazdım. Uzatmayayım, motivasyonum kalmadı malesef.
Yok canım benim,sen devam et. Sadece burayı baz alma. Kendini sorgulama da benceBu arada dram yapıyorum gibi anlaşılmasın ben sosyal medyada yemek tarifleri paylaşmak vs istiyorum yıllardır ilk kez kendimi deneyip görmek İstedim. Bu sebeple motivasyonum kalmadı.
ÜzüldümBen üzülmedim aslında, çok şaşırdım gerçekten beklemiyordum. Yaptığım şeylere güvenerek girdim yarışmaya, sonucun böyle olması kendimi sorgulatıyor doğal olarak. Kendimi tanımam ve gözden geçirmem için farklı bir fırsat sunmuş oldu bu sonuçlar. En ufak bir memnuniyetsizliğim olsaydı menümden hiç paylaşmaz, katılmazdım. Uzatmayayım, motivasyonum kalmadı malesef.
o zaman ben et basayım .Tam çözemesem de biraz çözdüm ben. Popüler ürünlere oy veriliyor genelde. Tarife çikolata veya et bas, birinci olabilmen yüksek ihtimal
Hadi Seda ,bas eti pilava,birinci ol bu kategorio zaman ben et basayım .
Bi dahaki konuda.
Demek ben ondan az oy aldım.Tam çözemesem de biraz çözdüm ben. Popüler ürünlere oy veriliyor genelde. Tarife çikolata veya et bas, birinci olabilmen yüksek ihtimal
Çileği unutmuşsunTam çözemesem de biraz çözdüm ben. Popüler ürünlere oy veriliyor genelde. Tarife çikolata veya et bas, birinci olabilmen yüksek ihtimal
Bütün sırrı bozdun aşkoDemek ben ondan az oy aldım.
Bir daha katılmıyorum
Çok tatlısınız, çok mutlu oldum yazdıklarınıza. Sizin masanızda çok iyiydi, ellerinize sağlıkTariflerini hatırlamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam yeni Gevur geliyor demiştik konun açılınca.
Bu arada gevur kelimesini güzel anlamda kullanıyoruz topik olarak.
Sakın KK’yı baz alarak kendini çekme bu isteğinden, çoğu zaman hiç beklemediğimiz oyları alıyoruz. İlk yarışmana göre sunumunu beğenmiştim diye hatırlıyorum.
Ki 1.liği hiç beklemiyordum, sunumum alelade idi. KK üyeleri her ay farklı düşünüp oy veriyor.
Sen bilirsin tabi ama kendini çekmeni ve hevesinin sönmesini istemem.
Sizde çok tatlısınız, hayırlısı diyeyim o zaman,Yok canım benim,sen devam et. Sadece burayı baz alma. Kendini sorgulama da bence
inşallah nasip.Hadi Seda ,bas eti pilava,birinci ol bu kategori
Aynen seda,bravo seda,senden böyle performans bekliyorum sedao zaman ben et basayım .
Bi dahaki konuda.
Şimdi uygulama zamanıinşallah nasip.
püf nokta duymuş olduk
Bende aslında birinci olma fobisi de olabilir, şimdi siz yazınca hatırladım. Ben okul hayatım başladığı yıllardan beri kimsenin önüne pek geçmemeye çalışır, hususen yanlışlar yapardım. Bazen yanlışlara rağmen en yüksek notu falan alınca kendimi çok kötü hissederdim. Başarılı olmayı severim ve başarılı da oldum hep ama, işte o en öne geçme olayı bana hep geri adım attırıyor. Başlarda olayım ama birinci olmayayım modum açık hep.Tam çözemesem de biraz çözdüm ben. Popüler ürünlere oy veriliyor genelde. Tarife çikolata veya et bas, birinci olabilmen yüksek ihtimal
Lütfen devam, bir masa yarışmasında 7 oy almışım hâlâ buralardayımÇok tatlısınız, çok mutlu oldum yazdıklarınıza. Sizin masanızda çok iyiydi, ellerinize sağlık
Sizde çok tatlısınız, hayırlısı diyeyim o zaman,teşekkürler tekrardan
Çok enteresanBende aslında birinci olma fobisi de olabilir, şimdi siz yazınca hatırladım. Ben okul hayatım başladığı yıllardan beri kimsenin önüne pek geçmemeye çalışır, hususen yanlışlar yapardım. Bazen yanlışlara rağmen en yüksek notu falan alınca kendimi çok kötü hissederdim. Başarılı olmayı severim ve başarılı da oldum hep ama, işte o en öne geçme olayı bana hep geri adım attırıyor. Başlarda olayım ama birinci olmayayım modum açık hep.
Siz şimdi çikolata, et dediniz ya ben bunları kesin koymam tariflere
Uff benden yarışmacı olmaz ya.
Oylama bitti.Herkese iyi akşamlar oylama bu gece bitiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?