Hamur İşleri Çay Saati Tarifleri:Poğaça ve Kek Tarifleri

Geçmişler olsun Deynep’im

Tam çözemesem de biraz çözdüm ben. Popüler ürünlere oy veriliyor genelde. Tarife çikolata veya et bas, birinci olabilmen yüksek ihtimal

Üzüldüm

Çok tatlısınız, çok mutlu oldum yazdıklarınıza. Sizin masanızda çok iyiydi, ellerinize sağlık
Yok canım benim,sen devam et. Sadece burayı baz alma. Kendini sorgulama da bence
Sizde çok tatlısınız, hayırlısı diyeyim o zaman, teşekkürler tekrardan

Tam çözemesem de biraz çözdüm ben. Popüler ürünlere oy veriliyor genelde. Tarife çikolata veya et bas, birinci olabilmen yüksek ihtimal
Bende aslında birinci olma fobisi de olabilir, şimdi siz yazınca hatırladım. Ben okul hayatım başladığı yıllardan beri kimsenin önüne pek geçmemeye çalışır, hususen yanlışlar yapardım. Bazen yanlışlara rağmen en yüksek notu falan alınca kendimi çok kötü hissederdim. Başarılı olmayı severim ve başarılı da oldum hep ama, işte o en öne geçme olayı bana hep geri adım attırıyor. Başlarda olayım ama birinci olmayayım modum açık hep.

Siz şimdi çikolata, et dediniz ya ben bunları kesin koymam tariflere

Uff benden yarışmacı olmaz ya.

Çok tatlısınız, çok mutlu oldum yazdıklarınıza. Sizin masanızda çok iyiydi, ellerinize sağlık

Sizde çok tatlısınız, hayırlısı diyeyim o zaman, teşekkürler tekrardan
Lütfen devam, bir masa yarışmasında 7 oy almışım hâlâ buralardayım üzülme seni anlıyoruz hepimiz yaşadık, sonrasında birinciliklerde geldi ki sen buna çok yakınsın canım

Çok enteresan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…