Tarifleri yazayım , göndereceğimKuzum benimde birinci kekim kaliptan çıkmadı, zorlayınca ikiye bölündüekstra yaptığım yemeğim korkunç oldu sonra yeniden baştan başladım hepimizin başına geliyor inan bence bizi 14 ocak dolunayı mahvetti o güzeldir ama sana kötü gelmiş olabilir hep öyle oluyor gönder gelsin
Çok teşekkür ederim canımYaa kiyamam,nazar olur minnoşumçok geçmiş olsun bebiskolarim
O kadar kıymetli ki böyle zarif düşünmen,inan hepimiz seni anlıyoruz kuzumTarifleri yazayım , göndereceğim
Çok teşekkür ederim canım
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim, kızım el ayak hastalığı oldu. Bir de diş sancısı eklendi.
Zor bir hafta oldu .
çok geçmiş olsun. bu hastalık da son yıllarda ortaya çıktı. önceden hiç duymamıştık.Ay cok geçmiş olsun oğlum çok ağır geçirdi onu 2 ay kadar önce çok zor. Şimdi de bazı tırnakları döküldü
Çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun. bu hastalık da son yıllarda ortaya çıktı. önceden hiç duymamıştık.
amin canım. seninki kaç yaşında?Çok teşekkür ederim. Allah bütün bebekleri- çocukları korusun.
1,5 yaşında.amin canım. seninki kaç yaşında?
oyy minicik daha1,5 yaşında.
Size de çok geçmiş olsun.
Yaa kiyamam,nazar olur minnoşumçok geçmiş olsun bebiskolarim
Geçmiş olsun
Sağolun canımlar geçti şükürçok geçmiş olsun. bu hastalık da son yıllarda ortaya çıktı. önceden hiç duymamıştık.
Yok daha açamadım maalesef.
Bekliyoruz canimYok daha açamadım maalesef.
Umarım bu geceye yetiştiririmBekliyoruz canim
Olabiliyor illakiKuzum benimde birinci kekim kaliptan çıkmadı, zorlayınca ikiye bölündüekstra yaptığım yemeğim korkunç oldu sonra yeniden baştan başladım hepimizin başına geliyor inan bence bizi 14 ocak dolunayı mahvetti o güzeldir ama sana kötü gelmiş olabilir hep öyle oluyor gönder gelsin
Gerçekten en kolay şeyde patliyorsunOlabiliyor illaki
HaklısınGerçekten en kolay şeyde patliyorsun
Açtım çok şükürBekliyoruz canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?