Sen zaten cidden çok iyi durumdasin, biz yıllardır burada yarışıyoruz o yüzden söyleyebiliyoruz bunu canım. İlke göre bir kaç basamak yukarıdan başladın
Teşekkürler Nevreste
hanım, şimdi sizlerle konuştukça anladım sanırım buranın farklı bir ruhu var. Okul gibi olabilir gerçekten, en azından ben katılmaya devam edersem beni eğitir bayağı
Ya ne sandın.
Yap bir güzel beyaz pilavını, etini mümkünse kaburga ya da incik kısmını yolla fırına, tepsiye dök pilavını, üstüne koy kuzunu, yanına kır soğanını bir de tasta ayran, gör o zaman oyları.
Ya ne sandın.
Yap bir güzel beyaz pilavını, etini mümkünse kaburga ya da incik kısmını yolla fırına, tepsiye dök pilavını, üstüne koy kuzunu, yanına kır soğanını bir de tasta ayran, gör o zaman oyları.
Ya ne sandın.
Ya ne sandın.