- 8 Haziran 2013
- 57.268
- 152.020
- 898
Sus kızNeden emekli,yavru ceylanlari ürkütmemek icin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sus kızNeden emekli,yavru ceylanlari ürkütmemek icin mi
Çok severim onuMercimekli Burgullu pilav da var onu yaparsın
Evet iyi bakalımSağol Sedoş, ponçik bir şeyler yapicaz bizde
Domatesli pilavı cok severim ama o değil sanırım Seda sedagaziantep27
Hele geçerken ki o kokuAntep = Yemek+Dokuma fabrikası zaten. Senin dilin ne söyler sjdjdkk
Bende üzerine karamelize soğanÇok severim onu
Taam yaaa mesaj alındıSus kız
Yaparsan olur tabii. Yaparsan her şey olur. Denemek lazım. Ben severim salçalı şeyleri. Salçasızlığa asla tahammülüm yok bilinsin mesela beyaz kısıra sjdjdjjdSalçalı Pirinç Pilavı - Nefis Yemek Tarifleri
Salçalı Pirinç Pilavı Tarifi nasıl yapılır? 322 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Varmış hee
Senden bir uzak doğu pirinçli pilavı bekliyorumSağol Sedoş, ponçik bir şeyler yapicaz bizde
Yöresel görl iş başındaBen müceddere yapcam.
Sizin taraf neresi kuşo Antep’in neresi yaniŞöyle bi pilav dediğim içine nohutta konuyor isteyen ette koyuyor bizim bu tarafta .
duruma göre çeşitlendiriliyor aslında .
Domatesli pilav bulgurla olan .
DeneyelimSalçalı Pirinç Pilavı - Nefis Yemek Tarifleri
Salçalı Pirinç Pilavı Tarifi nasıl yapılır? 322 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Varmış hee
Beyaz kısır kırmızı çizgimizYaparsan olur tabii. Yaparsan her şey olur. Denemek lazım. Ben severim salçalı şeyleri. Salçasızlığa asla tahammülüm yok bilinsin mesela beyaz kısıra sjdjdjjd
Ama kimse yapmadıBeyaz kısır kırmızı çizgimiz
Yanına da turşuBende üzerine karamelize soğan
Hiç geçmedim ki. Senin ne işin vardı oralarda? Ben şeyden biliyorum. Arkadaşlarımın kocalarının hep dokuma fabrikaları var. Hepsi bana denk gelmiş olamaz. Demek ki yaygın bir şey bu Antep’te skkdkdkHele geçerken ki o koku
Ohaaa aklıma bi fikir geldi,teşekkür ederim tatlı kısSenden bir uzak doğu pirinçli pilavı bekliyorum
Yok yav bu Urfa Antep arası fabrikalar var ya merinos, mutlu makarna falan. Bir koku oluyor o tarafta öff zeytinlik falanda var. Belki onun posası da kokuyor olabilirHiç geçmedim ki. Senin ne işin vardı oralarda? Ben şeyden biliyorum. Arkadaşlarımın kocalarının hep dokuma fabrikaları var. Hepsi bana denk gelmiş olamaz. Demek ki yaygın bir şey bu Antep’te skkdkdk