- 24 Eylül 2018
- 98.743
- 295.351
- 698
Bu kadar da sadığım iste biz buralara yeni gelmedik,geri geldikİlk mesajı da yine kim yazmış?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar da sadığım iste biz buralara yeni gelmedik,geri geldikİlk mesajı da yine kim yazmış?
En çok o seviliyormuş demekBirinci olan pilav, tavuklu nohut olanı. Bayağı da yüksek oy almış. İlginç
Akşama sofralar gelir inşallahSofra oylaması beklerken pilav gelince
Ağustos böceki seniBanane ben hazıra konucam
Araştırmaya başladım sedosSende düşündün mü ?
Hadi insallahAkşama sofralar gelir inşallah
Klasik ve çok güzel bence ,severim benBirinci olan pilav, tavuklu nohut olanı. Bayağı da yüksek oy almış. İlginç
Nevos akşama bir sofra daha gelir mi gelmezmi diye oylama yapalımAkşama sofralar gelir inşallah
Araştırmaya başladım sedos
Salçalı pilav nasıl oluyor kız ilk defa duydum
Antep = Yemek+Dokuma fabrikası zaten. Senin dilin ne söyler sjdjdkkSeda sntepte dokuma fabrikası var mı?
Oluyor yapılıyorSalçalı pilav nasıl oluyor kız ilk defa duydum
Domatesli demek istemistir diye düşündümSalçalı pilav nasıl oluyor kız ilk defa duydum
Salçalı pilav hem de pirinçli hiç duymadım bebişim ama Seda diyorsa vardır bir bildiği, değerlendiririmMutlaka değerlendirir, değil mi JOYz
Antep = Yemek+Dokuma fabrikası zaten. Senin dilin ne söyler sjdjdkk
Bu Antep değil Seda yöresinden sanırım.Oluyor yapılıyor
Sağol Sedoş, ponçik bir şeyler yapicaz bizde
Kolay gelsin
Domatesli pilavı cok severim ama o değil sanırım Seda sedagaziantep27Domatesli demek istemistir diye düşündüm
İçinde domates var evet yeşil biber de var . Soğan zaten var.Domatesli demek istemistir diye düşündüm
Mercimekli Burgullu pilav da var onu yaparsınBen mercimekli yapıcam ama bi dk o çorbaydı dimi hatlar karıştı