Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Ohhh ne güzel gel keyfim gel
Eşinin ailesi orda o zamanÖyle olması bir açıdan iyi olabilir yalnız değilsiniz
evet canim esimin bütün ailesi burda..
canim herkes isinde gücünde,haftasonundan haftasonuna bir araya gelmeye calisiyoruz...
yanliz degilim canim evet

Böyle olması güzelmiş canım
Bizim burda kimse yok

canim seninki dahada zor...en azindan hastalikta,bir sorun oldugunda eltilerim var yardima geliyorlar..dogumlarimda hep onlar yetisti..kimse olmasaydi ne yapardim bilemiyorum:26:

canim seninki dahada zor...en azindan hastalikta,bir sorun oldugunda eltilerim var yardima geliyorlar..dogumlarimda hep onlar yetisti..kimse olmasaydi ne yapardim bilemiyorum:26:

Evet canım zor oluyor
Hasta olduğumuz zaman,bayramlarda,tatillerde,özel günlerde zor zamanlar yaşayabiliyoruzMesela 1 haftadır hastayım bayağı zorluk yaşadım bir akrabam olsaydı sıkıntı olmazdıArkadaşlarım dün aradılar niye aramadım çağırsaydın vs..Ama olmuyorBen çok rahat biri değilim
Hayırlısı sağlık olsun

evet canim hayirlisi

canim bende rahat degilim ..karsimda biri is yaparken uyuyamam..kendimi cok rahatsiz hissederim..o yüzden bende kimseyi cagiramiyorum:26:

nevosum begen tusu yeniden gelecekmi,yoksa bu yildizami kaldik canim..bir bilgin varmi:26:

evet canim hayirlisi

canim bende rahat degilim ..karsimda biri is yaparken uyuyamam..kendimi cok rahatsiz hissederim..o yüzden bende kimseyi cagiramiyorum:26:

Evet canım öyle başkası yaparken rahat edemem
Eşinin ailesinin olması manevi açıdan iyi olur.:44:Çok uzaktasın

Evet canım öyle başkası yaparken rahat edemem
Eşinin ailesinin olması manevi açıdan iyi olur.:44:Çok uzaktasın
evet canim..uzakta oldumu insan bir tanidik ariyor etrafinda..dedigin gibi manevi yönden destekler

oylamada 1 gün kaldi canim..yarin oylama patlamasi olmazsa birinci belli

evet canim..uzakta oldumu insan bir tanidik ariyor etrafinda..dedigin gibi manevi yönden destekler

oylamada 1 gün kaldi canim..yarin oylama patlamasi olmazsa birinci belli

Yok canım sanmıyorum oylama bu şekil devam eder.
Hediye Egunal'in diğerleri Vuslat'ın galiba:44:Yani pro kart ve kategori seçimi

Evet canim..bencede proluk vuslata verilsin..yani insallah öyle olur..sonucta eski kurallar gecerli olsaydida vuslatcigima verilecekti proluk

yeni kategori ne olur acaba

Proluğu aldım kabul ettim
Evet canim..bencede proluk vuslata verilsin..yani insallah öyle olur..sonucta eski kurallar gecerli olsaydida vuslatcigima verilecekti proluk

yeni kategori ne olur acaba
Teşekkür ederim canım benim Hakkım değil mi

Günaydınlar
Katılım başlama tarihi : 10 Aralık 2013
En son başvuru tarihi : 05 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylama başlama tarihi : 06 Ocak 2014
Oylama bitiş tarihi : 12 Ocak 2014 / 23:00 Pazar
Oylamada son saatler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…