Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Bir haftadır sağlık sorunlarım nedeni ile yoktum buralarda ( basın açıklaması gibi oldu )

Üzerinize afiyet 35 yaşında su çiçeği geçirdim

Neyse , şimdi gözlerimi pörtlettim tek tek tarifleri incelendim hatta yan destek eşime de gösterdim .

Velhasılı kelam karar veremedim . 3 e düşürebildim ancak .

Egunal yine pırıl pırıl , çok güzel bir sofra hazırlamış , 10 numara her şey .

Vuslatcığımın şahane böreği de nasıl şişt pişt yapıyor bana , pegasusun hamurdan eli çıkmayan tarifleri ile beraber .

Gencecik arkadaşların heyecanı var , emektar nevoşların yine döktürülmüş masaları ....Of offff , su çiçeğinden sonra kurdeşen dökmeden çıkayım ben buralardan .

Hoşgeldin canım geçmişler olsun

Geçmiş olsun, dikkat et olur mu kendine, 30 yaşından sonra bu hastalıkları geçirenler metabolizma sıkıntısı yaşayabiliyorlar, bol bol enginar kereviz yemelisin

Ben ilk seni beğendim hata seni seviyorum diye bir şey yazıp deneme yaptım

Senide beğedim sonra aşk1 üzüldüm onu beğenirken işler karıştı
Ya evet çok üzüldüm ben de Rabbim sabır versin İnşaAllah.
Ben de öyle

Evet onu bende farkettimÜzerine gelince Bu üye hakkında pek bilgi yok zaman vs gibi birşey yazıyor:44:

Ben telefondan üzerine tıkladım ama bir şey çıkmadı:26:

Geçmiş olsun, dikkat et olur mu kendine, 30 yaşından sonra bu hastalıkları geçirenler metabolizma sıkıntısı yaşayabiliyorlar, bol bol enginar kereviz yemelisin

Teşekkür ederim .

Hmm , hastalıktan sonrasını araştırmadım hiç . Geçti gitti diyordum bende , geçmedi mi yani ?

Kereviz yerim orası kolay , sağol çok

canim cok gecmisolsun..simdi iyimisin

bu son auscugum,sanirim(söz vermeyeyim) artik yarismalara katilmama karari aldim
bundan sonra oy vermeye ve sohbete gelirim buralara

sakin 35 te su cicegi gecirdim deme..benim k.v.70 ten sonra su cicegi olmustu,beterin beteri var

Ne yapıyorsunuz bakalııııııııııııım
Hoş geldin canım
Canım çok geçmiş olsun

Benim oyum Çiçek böreğe nefis gözüküyor.

Bu arada Aus

Canım ya devam et , sen mutfağı mutfakta seni , bizde sizin buluşmanızı izlemeyi seviyoruz

Anam ne diyorsun , 70 e kalmadan atlattım iyi ki , ama çok fena oldum pegasus , yüzümdekileri üşenmeden saydım sadece yüzde 81 , boyun ense hariç

Bende

Canım hoş geldin, ne haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…