- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne yapıyorsunuz bakalııııııııııııım
Ya bende şimdi fark ettim o ne öyle ya
Üç topik öteden birilerini beğendim ama yine de seni beğenemiyorum :26:
Hoşgeldin canım sitede yeni birşeyler var çözmeye çalışıyoruz
Beni beğeniyormusunuz :26:
Hoşgeldin canım geçmişler olsunBir haftadır sağlık sorunlarım nedeni ile yoktum buralarda ( basın açıklaması gibi oldu )
Üzerinize afiyet 35 yaşında su çiçeği geçirdim
Neyse , şimdi gözlerimi pörtlettim tek tek tarifleri incelendim hatta yan destek eşime de gösterdim .
Velhasılı kelam karar veremedim . 3 e düşürebildim ancak .
Egunal yine pırıl pırıl , çok güzel bir sofra hazırlamış , 10 numara her şey .
Vuslatcığımın şahane böreği de nasıl şişt pişt yapıyor bana , pegasusun hamurdan eli çıkmayan tarifleri ile beraber .
Gencecik arkadaşların heyecanı var , emektar nevoşların yine döktürülmüş masaları ....Of offff , su çiçeğinden sonra kurdeşen dökmeden çıkayım ben buralardan .
Geçmiş olsun, dikkat et olur mu kendine, 30 yaşından sonra bu hastalıkları geçirenler metabolizma sıkıntısı yaşayabiliyorlar, bol bol enginar kereviz yemelisinBir haftadır sağlık sorunlarım nedeni ile yoktum buralarda ( basın açıklaması gibi oldu )
Neyse , şimdi gözlerimi pörtlettim tek tek tarifleri incelendim hatta yan destek eşime de gösterdim .
Vuslatcığımın şahane böreği de nasıl şişt pişt yapıyor bana , pegasusun hamurdan eli çıkmayan tarifleri ile beraber .
Gencecik arkadaşların heyecanı var , emektar nevoşların yine döktürülmüş masaları ....Of offff , su çiçeğinden sonra kurdeşen dökmeden çıkayım ben buralardan .
Beğen tuşu gitmiş, imzalarda görünmüyor değil mi :44:
Ya evet çok üzüldüm ben de Rabbim sabır versin İnşaAllah.Ben ilk seni beğendim hata seni seviyorum diye bir şey yazıp deneme yaptım
Senide beğedim sonra aşk1 üzüldüm onu beğenirken işler karıştı
Ben de öyle
Evet onu bende farkettimÜzerine gelince Bu üye hakkında pek bilgi yok zaman vs gibi birşey yazıyor:44:
Ben kendi imzamı görüyorum:44:
Geçmiş olsun, dikkat et olur mu kendine, 30 yaşından sonra bu hastalıkları geçirenler metabolizma sıkıntısı yaşayabiliyorlar, bol bol enginar kereviz yemelisin
Bir haftadır sağlık sorunlarım nedeni ile yoktum buralarda ( basın açıklaması gibi oldu )
Teşekkür ederim .
Hmm , hastalıktan sonrasını araştırmadım hiç . Geçti gitti diyordum bende , geçmedi mi yani ?
Kereviz yerim orası kolay , sağol çok
Ben üzerine denedim nicklerin yeşillerde öyle yazıyor:44:Ya evet çok üzüldüm ben de Rabbim sabır versin İnşaAllah.
Ben telefondan üzerine tıkladım ama bir şey çıkmadı:26:
Ben kimsenin imzasını göremiyorum günlerdir :26:
Hoş geldin canımNe yapıyorsunuz bakalııııııııııııım
Canım çok geçmiş olsunBir haftadır sağlık sorunlarım nedeni ile yoktum buralarda ( basın açıklaması gibi oldu )
canim cok gecmisolsun..simdi iyimisin
bu son auscugum,sanirim(söz vermeyeyim) artik yarismalara katilmama karari aldim
bundan sonra oy vermeye ve sohbete gelirim buralara
sakin 35 te su cicegi gecirdim deme..benim k.v.70 ten sonra su cicegi olmustu,beterin beteri var
Rica ederiiiim
canim cok gecmisolsun..simdi iyimisin
bu son auscugum,sanirim(söz vermeyeyim) artik yarismalara katilmama karari aldim
bundan sonra oy vermeye ve sohbete gelirim buralara
sakin 35 te su cicegi gecirdim deme..benim k.v.70 ten sonra su cicegi olmustu,beterin beteri var
Hoş geldin canım
Canım çok geçmiş olsun
Benim oyum Çiçek böreğe nefis gözüküyor.
Bu arada Aus