Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Ellerine sağlık herkesin, nevoş kuzum

Anladın sen

Yok henüz belli değilPazar oylama bitiyor en geç Salı yeni konu açılır diye düşünüyorum:26:İnşaallah nasip olur canım

Güzel, salı civarı ise bir bakmalıyım kategoriye, benim gibi çaylaklar için bir başlıksa neden olmasın heyecan olur

Canım oturduğum yerde sorun yok ama ayağa kalkınca başım çok dönüyor nefesim daralıyor

Aynı ben de bir hafta önce senin gibiydim, yatıyorum bir şey yok, kalkınca oraya buraya çarparak yürüyordum
Dinlen canım, iyice iyileşmeden ayaklanma

Aynı ben de bir hafta önce senin gibiydim, yatıyorum bir şey yok, kalkınca oraya buraya çarparak yürüyordum
Dinlen canım, iyice iyileşmeden ayaklanma

Çok kötü canımBen bu ara 1 hafta iyi bir hafta kötüyüm
Sağol canımAma inan ben kalkmazsam çocuklar rezil oluyorlar
Dün eşim işteydi kızları okula ben bırakıyorum sonra çıkışta alıyorumDün sabah bıraktım sonra çıkışta halim yoktu ,arabada kullanmaya korktum gitmedim okula Öğretmeni aradım ulaşamadımÇok uzak değil ama hasta olmasınlar yorulmasınlar diye götürüp getiriyorum.Onlarda beklemişler ordaKorkmuşlar biri çok nazlı zaten ağlamışSonra öğretmene tekrar ulaştım geldiler
Yemek yok buzlukta içli köfte falan var ama onları pişirecek halim bile yokEşim bir şeyler getirdiÇocuklar aç kalınca çok üzülüyorum

Asil evin diregi anneler aslinda
1 gün olmayalim,hersey birbirine giriyor..cocuklar perisan oluyor
kiyamam canim ya prenseslerine

Canim iyilesene kadar disardan yiyin,sen cabucak iyiles telafi edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…