Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
oylama açılmış hayırlı olsun efenim..
tüm katılan arkadaşlarıma başarılar diliyorum

öncelikle emek sarf edip bu güzel mamaları yapan tüm hanımları kutluyorum.. emeğinize, elinize sağlık..
BİTANEsiniz marifetli hanımlar...
oylamamı yaptım.. ama şunu da belirtmek isterim ki bazı tarifler gerçekten zordu ( bana göre ) bazılarını da bizzat yaptım .. onlar ;Galeta unlu pofuduk poğaça, ıspanaklı mini pasta, sebzeli erişte böreği.. yalnız erişte böreğini ben kendim birazcık değiştirdim annemin açtığı erişteyi ,ev sucuğu ve kaşarla yaptım farklı ve güzel oldu... işten fırsat bulduğumda bende katılcam bu güzel etkinliklere.. umarım oylamalarda hak eden kazanır.. herkesi kutluyorummmm

Guldencimmm basarilarinin devamini diliyorum canimm. Yine mükemmel sunumlarla harikalar yaratmissin. Emegine saglik.

Oyumu ilk günden veriyorum çünkü kararsız kalmadım bu kez
Görür görmez iştahımı kabartan çiçek böreği ile oyum Vuslat a gidiyor hayırlı olsun
Hepimizin ellerine sağlık arkadaşlar

arkadaşlar ellerinize sağlık hepsi çok güzel olmuş gerçekten
oyum vuslat a çünkü börek te cupcake lerde harika
başarılar dilerim herkese

herkesin eline sağlık, muzlu çikolatalı yaş pasta favorim oldu:13:

Oyumu ilk günden veriyorum çünkü kararsız kalmadım bu kez
Görür görmez iştahımı kabartan çiçek böreği ile oyum Vuslat a gidiyor hayırlı olsun
Hepimizin ellerine sağlık arkadaşlar
Canım çok teşekkür ederim
arkadaşlar ellerinize sağlık hepsi çok güzel olmuş gerçekten
oyum vuslat a çünkü börek te cupcake lerde harika
başarılar dilerim herkese
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…