- 29 Haziran 2012
- 8.307
- 5.140
- 398
Hmm bende 2 sene önce gitmistim hayvanat bahcesine..deve kuslariyla fotomuz bile varSağol canım
Canım 4-5 saat gezdik orası hayvanat bahçesi çıkışı bitmiş vaziyetteyim
Evet canım çift yumurta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm bende 2 sene önce gitmistim hayvanat bahcesine..deve kuslariyla fotomuz bile varSağol canım
Canım 4-5 saat gezdik orası hayvanat bahçesi çıkışı bitmiş vaziyetteyim
Evet canım çift yumurta
Hmm bende 2 sene önce gitmistim hayvanat bahcesine..deve kuslariyla fotomuz bile var
Nevreste abla küstüm sana yakaladim diye silmissin hemen
Bende görüyorum öylelerini..ne güzel bendende 2 tane olsaydi keskeNevoşum kızlar çok benziyor mu birbirlerine, bazı ikizler ayırt edemeyecek kadar çok benziyorlar görüyorum bazen
cok tatlilar canim..masallahYok canım benzemiyorlar onları ekledim bak istersen
canim 2 deve kusunun ortasinda foto cektim..sonra face koyduk,komiklik olsun diye resmin üstüne ortadaki benim yazmistimBizim de var olmaz mı
Baktım baktım kaçar mıSaç renkleri farklı biraz, bir de boy farkı var.Yok canım benzemiyorlar onları ekledim bak istersen
Nevreste abla küstüm sana yakaladim diye silmissin hemen
Nevosum ayrica öyle kiloluda durmuyorsunYok canım olur mu öyle şeyVuslat çok istedi ekledim yatmam gerekiyor sildim o yüzdenBirde çok suratsız bir foto buldum
Bende görüyorum öylelerini..ne güzel bendende 2 tane olsaydi keske
cok tatlilar canim..masallah
biri esmer,digeri sarisin güzeli olacak belli
canim 2 deve kusunun ortasinda foto cektim..sonra face koyduk,komiklik olsun diye resmin üstüne ortadaki benim yazmistim
Yok canım olur mu öyle şeyVuslat çok istedi ekledim yatmam gerekiyor sildim o yüzdenBirde çok suratsız bir foto buldum
Sağol canım yok boy kilo aynı sadece saç rengi ten rengi farklıBaktım baktım kaçar mıSaç renkleri farklı biraz, bir de boy farkı var.
Rabbim nazarlardan saklasın canım
Kuzum hoş geldin
Nevosum ayrica öyle kiloluda durmuyorsun
Sayende bende gördüm canim sagolEvet şiddetli baskı uyguladım, zafer benim
Nevosum ayrica öyle kiloluda durmuyorsun
alindim ama neyseYok canım olur mu öyle şeyVuslat çok istedi ekledim yatmam gerekiyor sildim o yüzdenBirde çok suratsız bir foto buldum
Baktım baktım kaçar mıSaç renkleri farklı biraz, bir de boy farkı var.
Rabbim nazarlardan saklasın canım
Kuzum hoş geldin
Evet şiddetli baskı uyguladım, zafer benim
Sayende bende gördüm canim sagol
alindim ama neyse
hosbulduk ablamm nasilsin
Canim cidden kilolu durmuyorsun..yani yüzün normal duruyor..Sağol canım yok boy kilo aynı sadece saç rengi ten rengi farklı
Sağol canım o resim 5 kilo aldığım resim
bende görmedim:44:Ayy bir de kiloluyum mu diyorNerde kilo ben göremedim de:44:
Canim cidden kilolu durmuyorsun..yani yüzün normal duruyor..
birde boydan resim alalim hemsom,o zaman belli olur
bende görmedim:44:
Ayy bir de kiloluyum mu diyorNerde kilo ben göremedim de:44: