- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
Nasıl gidiyor yarışma katılım nasıl
Sağol canım aminAllah kolaylık versin canım
Nasıl gidiyor yarışma katılım nasıl
Ablacım 2 katılımdan başka yokAma yılbaşı sonra olacak diye düşünüyorum Ben de katılacağım Efser'de katılabilir
Sende katılır mısın
Sağol canım amin
2 yarışmacımız varyılbaşında artmasını bekliyoruz
Ablacım 2 katılımdan başka yokAma yılbaşı sonra olacak diye düşünüyorum Ben de katılacağım Efser'de katılabilir
Sende katılır mısın
Abalcım Efser'i zorlayamıyoruz durumunu biliyorumBu sefer az kişi katılmış,yılbaşı sonrası katılım olur belkide,wayyyy süper neler yapcaksınız bakalım efseri kandırmak lazım dimiyok ben almaym uzaktan bakayım yeterr
oooo editörlerin kıyasıya bir yarışına şahit olcaz demekki
5 kişi lazım sizinle 4 olur eksik var kimse katılmazsa bende gelebilirim...
İnşallah ablaçığım bekliyoruzArtar belki daha da keyifli olur yarışma
oooo editörlerin kıyasıya bir yarışına şahit olcaz demekki
5 kişi lazım sizinle 4 olur eksik var kimse katılmazsa bende gelebilirim...
İnşaallah canım bakalım
Öyle mi diyorsun
Abalcım Efser'i zorlayamıyoruz durumunu biliyorumTamam sen oy ver yeter
Canım Efser'in net değilTamam 5. adayı bulamazsak sen katılırsın Ama istersen katılım olsada katıl
İnşallah ablaçığım bekliyoruz
Bende isterim Nevoşumla bu heycanı paylaşmakama kismet işte kızım bu aralar beni yoruyor yetiştirirsem hiç kaçırmam bu keyfi
Bekliyoruz canım
gerek kalmaz diye umuyorum inşallahhhhhh
bu aralar işlerim var daha doğrusu sorunlarım var ailevi sağlık sorunları hiç müsait değilim katılırsamda özenemem diye düşünüyorum yoksa hiç düşünmez katılırdım hemen.
efsercim neyse seni yoran sorun ortadan kalkar bir an evvel ve katılırsın yarışmaya..
evladın sağlıklı olsunda gerisi teferruat.
Abalcım Efser'i zorlayamıyoruz durumunu biliyorumTamam sen oy ver yeter
Canım Efser'in net değilTamam 5. adayı bulamazsak sen katılırsın Ama istersen katılım olsada katıl
İnşallah ablaçığım bekliyoruz
Bende isterim Nevoşumla bu heycanı paylaşmakama kismet işte kızım bu aralar beni yoruyor yetiştirirsem hiç kaçırmam bu keyfi
Bekliyoruz canım
Oy verecem tabiki,hem mideme hem gözüme hitap ettimi tamamdır
Değişik lezzetler bekliyoruz yine
bu aralar işlerim var daha doğrusu sorunlarım var ailevi sağlık sorunları hiç müsait değilim katılırsamda özenemem diye düşünüyorum yoksa hiç düşünmez katılırdım hemen.
efsercim neyse seni yoran sorun ortadan kalkar bir an evvel ve katılırsın yarışmaya..
Tamam bakalım kim hitap edecek
Kesin hepiniz edersinizde oy vermeye gelince tıkanırım ben yaaa
Seçim yapmak zor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?