Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Ablacım 2 katılımdan başka yokAma yılbaşı sonra olacak diye düşünüyorumBen de katılacağımEfser'de katılabilir
Sende katılır mısın

Bu sefer az kişi katılmış,yılbaşı sonrası katılım olur belkide,wayyyy süper neler yapcaksınız bakalım efseri kandırmak lazım dimi yok ben almaym uzaktan bakayım yeterr

Ablacım 2 katılımdan başka yokAma yılbaşı sonra olacak diye düşünüyorumBen de katılacağımEfser'de katılabilir
Sende katılır mısın

oooo editörlerin kıyasıya bir yarışına şahit olcaz demekki
5 kişi lazım sizinle 4 olur eksik var kimse katılmazsa bende gelebilirim...

Bu sefer az kişi katılmış,yılbaşı sonrası katılım olur belkide,wayyyy süper neler yapcaksınız bakalım efseri kandırmak lazım dimi yok ben almaym uzaktan bakayım yeterr
Abalcım Efser'i zorlayamıyoruz durumunu biliyorumTamam sen oy ver yeter

Canım Efser'in net değilTamam 5. adayı bulamazsak sen katılırsınAma istersen katılım olsada katıl

Artar belki daha da keyifli olur yarışma
İnşallah ablaçığım bekliyoruz

Bende isterim Nevoşumla bu heycanı paylaşmak ama kismet işte kızım bu aralar beni yoruyor yetiştirirsem hiç kaçırmam bu keyfi
Bekliyoruz canım

Canım Efser'in net değilTamam 5. adayı bulamazsak sen katılırsınAma istersen katılım olsada katıl

gerek kalmaz diye umuyorum inşallahhhhhh
bu aralar işlerim var daha doğrusu sorunlarım var ailevi sağlık sorunları hiç müsait değilim katılırsamda özenemem diye düşünüyorum yoksa hiç düşünmez katılırdım hemen.

Bende isterim Nevoşumla bu heycanı paylaşmak ama kismet işte kızım bu aralar beni yoruyor yetiştirirsem hiç kaçırmam bu keyfi
Bekliyoruz canım

efsercim neyse seni yoran sorun ortadan kalkar bir an evvel ve katılırsın yarışmaya..
evladın sağlıklı olsunda gerisi teferruat.

Hayırlısı olsun canım
Sıkıntın neyse Allah yardımcın olsun2014 sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Oy verecem tabiki,hem mideme hem gözüme hitap ettimi tamamdır

Bekliyoruz canım

Değişik lezzetler bekliyoruz yine

Edi olmuşsun tebrik ederim yeşillerde pek yakışmış

Amin canım en önemlisi sağlık hiç birşeyle değiştirelemez
Nasip kismet bu işler bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…