• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezeler - Ordövrler Çay Saati Tarifleri, Gün İkramları CookPlus Sponsorluğunda....

En beğendiğim tarif...

• Ankete Katılan
    156
  • Anket Kapalı .
Eki Görüntüle 912389

Bunlarda benim dün yaptığım mamalarım. Eşimde adımın yazdığı koladan bulmuş süpriz oldu. Yarışmaa katılamıcam herkes gibi bende halsizim dün sadece bunları yaptım evde başka hiçbir iş yapmadım bugün şöyle bçrü süpürüp silicem cuma akşamı benimde feci baş ağrı vardı tüm hafta çok kötüydüm çok halsizdim yine de canım çok istediği için bunları yaptım yavaş yavaş.. :34:

Seda'cım ellerine sağlık:56::16:
Çok geçmiş olsun:54::54:Kolay gelsin:34:

Eki Görüntüle 912389

Bunlarda benim dün yaptığım mamalarım. Eşimde adımın yazdığı koladan bulmuş süpriz oldu. Yarışmaa katılamıcam herkes gibi bende halsizim dün sadece bunları yaptım evde başka hiçbir iş yapmadım bugün şöyle bçrü süpürüp silicem cuma akşamı benimde feci baş ağrı vardı tüm hafta çok kötüydüm çok halsizdim yine de canım çok istediği için bunları yaptım yavaş yavaş.. :34:

Ellerine sağlık tatlım:56:
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine :38:

İyi akşamlar :3:bende sinemaya gittim iyi geldi uzun hastalığımın ardından :1:

Geceleri yemek bölümüne girmeyi yasaklıyorum kendime:ssz:
Yarışmaya katılan arkadaşların yaptıklarını görünce acıktım yine:ssz:
Yarın yemek yerine kek börek yapasım geldi, insanı zorla tehlikeli yiyeceklere yönlendiriyorsunuz:51:
Kilo alırsam sorumlusu sizlersiniz:4:

Yarın yemek yerine kek börek yapasım geldi, insanı zorla tehlikeli yiyeceklere yönlendiriyorsunuz:51:

Hey allahım yarebbim :63:

Ablacım yarışma için pasta börek mi yapacaksın yoksa:56::52::52::52:
Ben bu bölüme girdikten sonra kilo aldım:30::9:

Son düzenleme:
Selam kızlar.Nasılsınız bakalım?:80:

Herkes hasta olmuş.Çok geçmiş olsun.Ben atlattım çok şükür.

Nevreste yarışmaya katılıyormuşsun.:52:Misafirlerin de çok şanslı.Tariflerini ve masanı merakla bekliyorum.:56:

Sağol canım gülmek iyi geldi :9:
Günaydın :16:
Canım:38::38::38:
Selam kızlar.Nasılsınız bakalım?:80:

Herkes hasta olmuş.Çok geçmiş olsun.Ben atlattım çok şükür.

Nevreste yarışmaya katılıyormuşsun.:52:Misafirlerin de çok şanslı.Tariflerini ve masanı merakla bekliyorum.:56:

Merhaba canım:16:
İyi diyelim iyi olsun:29:Sen nasılsın:54:
Sağol canım nasip olursa istiyorum:52:Bakalım umarım herşey planladığım gibi olur:16:

Canım:38::38::38:

Merhaba canım:16:
İyi diyelim iyi olsun:29:Sen nasılsın:54:
Sağol canım nasip olursa istiyorum:52:Bakalım umarım herşey planladığım gibi olur:16:

Ben de iyiyim canım.Çok güzel şeyler yapacağına eminim.Çarşamba günü tarifler çoğalır galiba.Egunal de katılır gibime geliyor çaktırmıyor ama:)

Ben de iyiyim canım.Çok güzel şeyler yapacağına eminim.Çarşamba günü tarifler çoğalır galiba.Egunal de katılır gibime geliyor çaktırmıyor ama:)
Evet bencede katılım çarşanbadan sonra artacak gibime geliyor :16:

Son düzenleme:
Sen de yılbaşından sonra mı ekleyeceksin canım.:34:

Canım ben katılmayı çok istedim ama kızlarımın ve benim hastalığım biraz bizi yordu :31:Benim evi tezefekte etmem lazım büyük bir temizliğe giriştim :15:onu halleder yediştirisem kısmetse katılırım bakalım :34:

Son düzenleme:
Canım ben katılmayı çok istedim ama kızlarımın ve benim hastalığım biraz bizi yordu :31:Benim evi tezefekte etmem lazım büyük bir temizliğe giriştim :15:onu halleder yediştirisem kısmetse katılırım bakalım :34:
Bu ara herkeste bir hastalık,öksürük.Salgın var galiba.Size de geçmiş olsun canım.İnşallah temizliği kolayca bitirir katılırsın yarışmaya.O gün yaptığın ıspanaklı kekin yanına bir çeşit daha yapıp ekleseydin keşke.Çok güzel görünüyordu pastan.

Bu ara herkeste bir hastalık,öksürük.Salgın var galiba.Size de geçmiş olsun canım.İnşallah temizliği kolayca bitirir katılırsın yarışmaya.O gün yaptığın ıspanaklı kekin yanına bir çeşit daha yapıp ekleseydin keşke.Çok güzel görünüyordu pastan.

Ben başka tarifim vardı bakalım inşallah canım kismet bu işler :29:katılmasamda tarifi eklerim :56:

Son düzenleme:
İnşaallah canım bakalım:38:
Öyle mi diyorsun:52:
Nasılsın canım :38:
İyiyim canım sağol siz nasıl oldunuz:16:
Evet bencede katılım çarşanbadan sonra artacak gibime geliyor :16:
Ben de öyle düşünüyorum:52:

Canım inşaallah yetişirsin:38:

İnşaallah canım bakalım:38:
Öyle mi diyorsun:52:

İyiyim canım sağol siz nasıl oldunuz:16:

Ben de öyle düşünüyorum:52:

Canım inşaallah yetişirsin:38:
Canım küçük kızımının huyu değişti hastalık sonrası şu anda uyku düzenimiz bozuldu ve çok mızmız :emir_bebek::27:
Gün boyu onla ilğileniyorum :31:
Bakalım biraz zor canım bu mızmız cadıyla :31:

Back